Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" Chromebook med opptil 10 timers batteritid

Lenovo Chromebook S340-14 (81TB0004MX)

  Art.nr: 1011061
  • Intel Celeron N4000-prosessor
  • 32 GB SSD og 4 GB RAM
  • Opptil 10 timers batteritid
  • 14" HD-skjerm
  • HD webcam

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 390,-

Delbetal fra 244,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Chromebook S340-14 er en 14" laptop med alle de viktige funksjonene som er nødvendig i et slankt kabinett med 180° hengsel. Lenovo Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. Den starter veldig raskt opp, og har et kraftig batteri om gir deg opptil 10 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. 

Chrome OS

Bare logg på med Google-kontoen din for å se det trygge, strømlinjeformede operasjonssystemet fra Chrome, helt klart til bruk. Det er enkelt å synkronisere med Android-telefoner og -nettbrett, slik at du kan logge deg på der du selv vil. Raskt og smidig. Millioner av apper er lett tilgjengelig straks du logger deg på via 
Google Play Store, og du får tilgang til et stort bibliotek av spill, musikk, filmer, TV, bøker og mer. 

Opptil 10 timers batteritid

Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 10 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning.

Intel Celeron prosessor

Intel Celeron N4000 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer eller surfe på Internett.

Webcam 

Nå blir det mye enklere å holde en videokonferanse eller chatte med venner. Den innbygde HD -webcamem leverer nemelig bilde i 720p.

WiFi & Bluetooth 4.2

Koble til nettverk trådløst med WiFi og det med 802.11ac-standarden som gir mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten kabler og kan enkelt bevege deg fritt rundt i hjemmet. Den har også Bluetooth som lar deg overføre filer fra for eksempel din mobiltelefon til en datamaskin på en enkel måte. Du kan til og med koble til trådløse lydenheter som trådløse hodetelefoner. 

1011061 Lenovo Lenovo Chromebook S340-14 (81TB0004MX) 81TB0004MX Lenovo Chromebook S340-14 er en 14" laptop med alle de viktige funksjonene som er nødvendig i et slankt kabinett med 180° hengsel. Lenovo Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. Den starter veldig raskt opp, og har et kraftig batteri om gir deg opptil 10 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning.  Chrome OS Bare logg på med Google-kontoen din for å se det trygge, strømlinjeformede operasjonssystemet fra Chrome, helt klart til bruk. Det er enkelt å synkronisere med Android-telefoner og -nettbrett, slik at du kan logge deg på der du selv vil. Raskt og smidig. Millioner av apper er lett tilgjengelig straks du logger deg på via Google Play Store, og du får tilgang til et stort bibliotek av spill, musikk, filmer, TV, bøker og mer.  Opptil 10 timers batteritid Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 10 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. Intel Celeron prosessor Intel Celeron N4000 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer eller surfe på Internett. Webcam  Nå blir det mye enklere å holde en videokonferanse eller chatte med venner. Den innbygde HD -webcamem leverer nemelig bilde i 720p. WiFi & Bluetooth 4.2 Koble til nettverk trådløst med WiFi og det med 802.11ac-standarden som gir mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten kabler og kan enkelt bevege deg fritt rundt i hjemmet. Den har også Bluetooth som lar deg overføre filer fra for eksempel din mobiltelefon til en datamaskin på en enkel måte. Du kan til og med koble til trådløse lydenheter som trådløse hodetelefoner.  Laptop 14 - 16 tommer 4,7 3 2390 NOK 2390 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer