Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" laptop med Intel® Core™ i5-prosessor og 128 GB SSD

Lenovo B50-50 (80S2003HMX)

  Art.nr: 237485
  • Intel® Core™ i5-5200U
  • Windows 7- eller 10 Pro
  • 8 GB RAM og 128 GB SSD
  • 15,6" 1366x768 LED
  • Minnekortleser, CD/DVD-brenner og Bluetooth 4.0

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Stilig laptop til å arbeide mobilt

Lenovo B50-50 (80S2003HMX) er en funksjonsrik og rask laptop som er perfekt på farten eller til å jobbe på hjemmefra med. Et 15,6" HD LED-panel med antirefleks lar deg se hva som foregår på skjermen skarpt og tydelig, også om du sitter ute i solen.

Med en sterk Intel® Core™ i5-prosessor får du god flyt i alle programmer samtidig som en 128 GB SSD-disk sørger for superrask lagring og oppstart. Laptopen kommer også med praktiske funksjoner som trådløst nettverk, minnekortleser, CD/DVD-brenner og Bluetooth.

Tastatur av høy kvalitet

Maskinen har et tastatur som er tilstrekkelig designet for å gi god komfort under ulike arbeidssituasjoner. Tastaturet har et moderne utseende og gir deg en følelse av flatere, noe bøyde taster for bedre skrivepresisjon.

Effektiv arbeidskapasitet

Med et velkonstruert kabinett, en skarp 15,6" HD LED-skjerm og en lav vekt på 2,3 kg er PC-en lekker i bruk, men innehar også god maskinell ytelse. Batteriet holder dessuten opptil 4 timers sammenhengende bruk.

Hurtig dataoverføring med USB 3.0

Med USB 3.0 får du en overføringshastighet som er 10 ganger raskere enn USB 2.0. I tillegg har USB 3.0 bedre strømførende egenskaper for hurtigere lading av andre enheter.

Trådløs overføring med Bluetooth

Bluetooth 4.0 lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også trådløst koble laptopen til Bluetooth-headset eller Bluetooth-høyttalere.

Føl deg trygg med valget av ny laptop

Materialet i maskinen er nøye utvalgt for å tilby god kvalitet i en lang årrekke fremover. Laptopen er godt testet slik at alt fungerer til optimal forventning.

Gratis oppgradering til Windows 10 Pro

Lenovo B50-50 er forhåndsinstallert med Windows 7 Pro 64-bit, men kan oppgraderes til Windows 10 Pro 64-bit. Med det er du sikker på at maskinen vil være oppdatert i mange år fremover. Du laster det ned enkelt herfra og benytter produktnøkkelen som ligger i esken.

237485 Lenovo Lenovo B50-50 (80S2003HMX) 80S2003HMX Stilig laptop til å arbeide mobiltLenovo B50-50 (80S2003HMX) er en funksjonsrik og rask laptop som er perfekt på farten eller til å jobbe på hjemmefra med. Et 15,6" HD LED-panel med antirefleks lar deg se hva som foregår på skjermen skarpt og tydelig, også om du sitter ute i solen. Med en sterk Intel® Core™ i5-prosessor får du god flyt i alle programmer samtidig som en 128 GB SSD-disk sørger for superrask lagring og oppstart. Laptopen kommer også med praktiske funksjoner som trådløst nettverk, minnekortleser, CD/DVD-brenner og Bluetooth.Tastatur av høy kvalitetMaskinen har et tastatur som er tilstrekkelig designet for å gi god komfort under ulike arbeidssituasjoner. Tastaturet har et moderne utseende og gir deg en følelse av flatere, noe bøyde taster for bedre skrivepresisjon. Effektiv arbeidskapasitetMed et velkonstruert kabinett, en skarp 15,6" HD LED-skjerm og en lav vekt på 2,3 kg er PC-en lekker i bruk, men innehar også god maskinell ytelse. Batteriet holder dessuten opptil 4 timers sammenhengende bruk.Hurtig dataoverføring med USB 3.0Med USB 3.0 får du en overføringshastighet som er 10 ganger raskere enn USB 2.0. I tillegg har USB 3.0 bedre strømførende egenskaper for hurtigere lading av andre enheter. Trådløs overføring med BluetoothBluetooth 4.0 lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også trådløst koble laptopen til Bluetooth-headset eller Bluetooth-høyttalere. Føl deg trygg med valget av ny laptopMaterialet i maskinen er nøye utvalgt for å tilby god kvalitet i en lang årrekke fremover. Laptopen er godt testet slik at alt fungerer til optimal forventning. Gratis oppgradering til Windows 10 Pro Lenovo B50-50 er forhåndsinstallert med Windows 7 Pro 64-bit, men kan oppgraderes til Windows 10 Pro 64-bit. Med det er du sikker på at maskinen vil være oppdatert i mange år fremover. Du laster det ned enkelt herfra og benytter produktnøkkelen som ligger i esken. Laptop 14 - 16 tommer 2,3 6 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer