Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" gaminglaptop med 9. Gen. Intel Core og GeForce 1660Ti

HP Pavilion 15-dk0016no

  Art.nr: 1009133
 • Intel Core i7-9750H-prosessor
 • 256 GB SSD og 16 GB RAM
 • NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB
 • 15,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
 • Høyttalare med Bang & Olufsen-lyd
14 990,-

Delbetal fra 1 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP Pavilion Gaming gjør at du ikke behøver å inngå kompromiss med noenting, den bærbare datamaskinen har et tynt design men er fremdeles utrolig kraftig. Fordyp deg i spillet med en skjerm med smal ramme og spesialtilpasset lyd for en perfekt balanse mellom arbeid og spill gjennom den avanserte grafikken og kraftig ytelse, sammen med den termiske kjølingen som øker den totale ytelsen og stabiliteten ytterligere - med HP Pavilion Gaming kan du gjøre akkurat det du vil.

NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti - 6 GB

NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti-grafikk betyr at du kan oppleve de nyeste spilltitlene på den måten som de er ment å oppleves, med høy oppløsning, høyere innstillinger på bildekvalitet og jevnere bildeoppdatering. 6 GB dedikert grafikkminne innebærer at grafikkortet har et eget minne og ikke behøver å "låne" minne fra datamaskinens arbeidsminne.

9. gen. Intel Core i7-prosessor

Med 9. generasjonens Intel-prosessor får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for både arbeid og spill. Intel Core i7-9750H er en sekskjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 4,5 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er konstruert for å med enkelhet bestå alle dine krav. Perfekt for å strømme premiuminnhold eller til og med skape ditt eget.

Bli oppslukt av spillet

La deg bli oppslukt av spillet. Den elegante skjermen med smale rammer gir en optimert visningsopplevelse mens de fremoverrettede høyttalerne med lyd av Bang & Olufsen gir kraftig, finjustert lyd, sånn at du alltid får en maksimert spillopplevelse.

HP Pavilion Gaming har dobble vifter som gir forbedret kjøling. Brede ventiler bak, i kombinasjon med ytterligere luftinntak maksimerer luftflyten hvilket bidrar til optimal ytelse og stabilitet og at datamaskinen holder temperaturen nede under lange spillsesjoner. Sånn at du kan spille lenger samtidig som datamaskinen holder seg avkjølt.

256 GB SSD-harddisk

Harddisken i denne datamaskinen er av typen SSD (Solid State Drive) som gir rask og effektiv lagring, og som starter Windows og andre programmer utrolig raskt. Den er i stort sett ufølsom for støt og vibrasjoner, hvilket er ekstra bra i bærbare datamaskiner. SSD-disker er også lydløse og strømbesparende. SSD-harddisken i denne datamaskinen er på 256 GB, hvilket gir deg godt med lagringsplass til spill, programmer, bilder og musikk.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion Gaming 15-dk0016no er forseggjort med DDR4 RAM-minne, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytta av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får med 15-dk0016no tilgang til 16 GB DDR4 RAM.

Se også

(0 stk)
 • Intel Core i5-8265U processor
 • 256 GB SSD og 8 GB RAM
 • Veier 1,3 kg og er 1,5 cm tynn

8 690,-

Se også

(0 stk)
 • Intel Core i5-8265U processor
 • 256 GB SSD og 8 GB RAM
 • Veier 1,3 kg og er 1,5 cm tynn

8 690,-

1009133 HP HP Pavilion 15-dk0016no 7JU68EA#UUW HP Pavilion Gaming gjør at du ikke behøver å inngå kompromiss med noenting, den bærbare datamaskinen har et tynt design men er fremdeles utrolig kraftig. Fordyp deg i spillet med en skjerm med smal ramme og spesialtilpasset lyd for en perfekt balanse mellom arbeid og spill gjennom den avanserte grafikken og kraftig ytelse, sammen med den termiske kjølingen som øker den totale ytelsen og stabiliteten ytterligere - med HP Pavilion Gaming kan du gjøre akkurat det du vil. NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti - 6 GB NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti-grafikk betyr at du kan oppleve de nyeste spilltitlene på den måten som de er ment å oppleves, med høy oppløsning, høyere innstillinger på bildekvalitet og jevnere bildeoppdatering. 6 GB dedikert grafikkminne innebærer at grafikkortet har et eget minne og ikke behøver å "låne" minne fra datamaskinens arbeidsminne. 9. gen. Intel Core i7-prosessor Med 9. generasjonens Intel-prosessor får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for både arbeid og spill. Intel Core i7-9750H er en sekskjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 4,5 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er konstruert for å med enkelhet bestå alle dine krav. Perfekt for å strømme premiuminnhold eller til og med skape ditt eget. Bli oppslukt av spillet La deg bli oppslukt av spillet. Den elegante skjermen med smale rammer gir en optimert visningsopplevelse mens de fremoverrettede høyttalerne med lyd av Bang & Olufsen gir kraftig, finjustert lyd, sånn at du alltid får en maksimert spillopplevelse. HP Pavilion Gaming har dobble vifter som gir forbedret kjøling. Brede ventiler bak, i kombinasjon med ytterligere luftinntak maksimerer luftflyten hvilket bidrar til optimal ytelse og stabilitet og at datamaskinen holder temperaturen nede under lange spillsesjoner. Sånn at du kan spille lenger samtidig som datamaskinen holder seg avkjølt. 256 GB SSD-harddisk Harddisken i denne datamaskinen er av typen SSD (Solid State Drive) som gir rask og effektiv lagring, og som starter Windows og andre programmer utrolig raskt. Den er i stort sett ufølsom for støt og vibrasjoner, hvilket er ekstra bra i bærbare datamaskiner. SSD-disker er også lydløse og strømbesparende. SSD-harddisken i denne datamaskinen er på 256 GB, hvilket gir deg godt med lagringsplass til spill, programmer, bilder og musikk. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Pavilion Gaming 15-dk0016no er forseggjort med DDR4 RAM-minne, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytta av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får med 15-dk0016no tilgang til 16 GB DDR4 RAM. Laptop 14 - 16 tommer 14990 NOK 14990 NewCondition InStock
 1. Data & Nettbrett
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tommer