Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" HP Chromebook X360 med Intel Celeron prosessor

HP HP Chromebook X360 (14b-ca0001no)

  Art.nr: 1012305
  • Intel Celeron N4000 Prosessor
  • 64 GB SSD og 4 GB RAM
  • Fleksibel design - roterbar 360 grader
  • 14" Full HD berøringsskjerm (1920 x 1080)
  • Opptil 10 timers batterilevetid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 990,-

Delbetal fra 461,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vær produktiv med en kompakt HP Chromebook X360. Ta den med deg uansett hvor du går og få enkel tilgang til favorittappene dine gjennom Google Play Store. Med et brukervennlig Chrome-operativsystem kan du gjøre forretningene dine raskt på nettet. Med sin fleksible design kan du velge mellom å jobbe i bærbar modus, se i omvendt modus, spille i vinklet modus eller bruke den som et nettbrett.

Intel Celeron prosessor

Dual-core Intel Celeron N4000 er en prosessor med to prosessorkjerner for alle dine daglige behov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for apper, se på film eller surfe på nettet.

14" Full HD-skjerm

HP har investert mye i å lage en Chromebook som dekker de fleste typer behov. Med sin FHD IPS berøringsskjerm får du en bred visningsvinkel på 178 ° samt et skarpt bilde som vil hjelpe deg med å utføre alle oppgavene dine, når du deretter vil slappe av og se en film kan du gjøre det med godt bilde og god lyd.

Google Play, Google One og Chrome OS

Alle Android-appene du kjenner og elsker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå rett på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet.

Google One er din egen virtuelle harddisk tilgjengelig hvor som helst så lenge du har tilgang til internett. Lagre enkelt opptil 100 GB innhold i ett år med Google One-tilgang.

Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som det er tryggere og sikrere på nettet.

1012305 HP HP HP Chromebook X360 (14b-ca0001no) 7WA20EA#UUW Vær produktiv med en kompakt HP Chromebook X360. Ta den med deg uansett hvor du går og få enkel tilgang til favorittappene dine gjennom Google Play Store. Med et brukervennlig Chrome-operativsystem kan du gjøre forretningene dine raskt på nettet. Med sin fleksible design kan du velge mellom å jobbe i bærbar modus, se i omvendt modus, spille i vinklet modus eller bruke den som et nettbrett. Intel Celeron prosessor Dual-core Intel Celeron N4000 er en prosessor med to prosessorkjerner for alle dine daglige behov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for apper, se på film eller surfe på nettet. 14" Full HD-skjerm HP har investert mye i å lage en Chromebook som dekker de fleste typer behov. Med sin FHD IPS berøringsskjerm får du en bred visningsvinkel på 178 ° samt et skarpt bilde som vil hjelpe deg med å utføre alle oppgavene dine, når du deretter vil slappe av og se en film kan du gjøre det med godt bilde og god lyd. Google Play, Google One og Chrome OS Alle Android-appene du kjenner og elsker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå rett på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet. Google One er din egen virtuelle harddisk tilgjengelig hvor som helst så lenge du har tilgang til internett. Lagre enkelt opptil 100 GB innhold i ett år med Google One-tilgang. Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som det er tryggere og sikrere på nettet. Laptop 14 - 16 tommer 4990 NOK 4990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer