Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" HP Chromebook med Dual-Core-prosessor

HP HP Chromebook (14-db0007no)

  Art.nr: 1013488
  • AMD A4 Dual-Core-prosessor
  • 14" HD-skjerm
  • 64 GB SSD og 4 GB RAM
  • AMD Radeon R3-grafikkort
  • Opptil 10,5 timer batteritid

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 890,-

Delbetal fra 286,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vær produktiv med en kompakt HP Chromebook. Ta det med deg uansett hvor du går og få enkel tilgang til favorittappene dine gjennom Google Play Store. Utfør flere oppgaver og opplev mer med bedre ytelse og et batteri som varer i opptil 12,5 timer. HP Chromebook er perfekt for deg som trenger en fleksibel datamaskin eller en enklere arbeidsmaskin.

14" HD-skjerm

HP har investert mye i å lage en Chromebook som vil dekke de fleste behov. Med den WLED-bakgrunnsbelyste HD-skjermen får du et skarpt bilde som hjelper deg med å utføre alle oppgavene dine. Når du vil slappe av og se en film, kan du gjøre det med et godt bilde og god lyd.

Tastatur i full størrelse

Med tanke på den lille maskinen så får du denne maskinen levert med tastatur i full størrelse slik at du kan jobbe som vanlig, hvor som helst. Slaglengde på 1,5 mm gjør skriveopplevelsen komfortabel og produktiv.

Google Play, Google Drive og Chrome OS

Alle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå direkte på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet.

Google One er din egen virtuelle harddisk tilgjengelig hvor du har internettilgang. Du kan enkelt lagre opptil 100 GB innhold i 1 år med Google One-tilgang.

Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som du holder deg sikrere og tryggere på nettet.

1013488 HP HP HP Chromebook (14-db0007no) 1Q9G7EA#UUW Vær produktiv med en kompakt HP Chromebook. Ta det med deg uansett hvor du går og få enkel tilgang til favorittappene dine gjennom Google Play Store. Utfør flere oppgaver og opplev mer med bedre ytelse og et batteri som varer i opptil 12,5 timer. HP Chromebook er perfekt for deg som trenger en fleksibel datamaskin eller en enklere arbeidsmaskin.14" HD-skjermHP har investert mye i å lage en Chromebook som vil dekke de fleste behov. Med den WLED-bakgrunnsbelyste HD-skjermen får du et skarpt bilde som hjelper deg med å utføre alle oppgavene dine. Når du vil slappe av og se en film, kan du gjøre det med et godt bilde og god lyd.Tastatur i full størrelseMed tanke på den lille maskinen så får du denne maskinen levert med tastatur i full størrelse slik at du kan jobbe som vanlig, hvor som helst. Slaglengde på 1,5 mm gjør skriveopplevelsen komfortabel og produktiv.Google Play, Google Drive og Chrome OS Alle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå direkte på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet.Google One er din egen virtuelle harddisk tilgjengelig hvor du har internettilgang. Du kan enkelt lagre opptil 100 GB innhold i 1 år med Google One-tilgang.Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som du holder deg sikrere og tryggere på nettet. Laptop 14 - 16 tommer 2890 NOK 2890 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer