Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask 15" laptop med AMD Ryzen 7-prosessor

HP 15s-eq1033no

  Art.nr: 1014205
  • 15" Full HD-skjerm
  • 512 GB SSD og 8 GB RAM
  • 8 timer batteritid
  • Tastatur med numeriske taster

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP 15s-eq1033no er en bærbar PC som passer deg som bruker den til jobb, studier eller moro. Den har en rask prosessor, slik at du kan bruke forskjellige prosessorintensive programmer. Full HD-skjerm som gir god skarphet i alle settinger og med en 512 GB SSD starter datamaskinen og programmer raskt. Du kan også utvide lagringsplassen med SD- eller microSD-kort. Den har en batterilevetid på opptil 8 timer, slik at du kan være trådløs så lenge som mulig.

AMD Ryzen 7-prosessor

En revolusjonerende ny arkitektur med enestående batterilevetid som gir svært effektiv multi-threaded-prosessering og Vega-grafikk for krevende multimediaoppgaver.

AMD Radeon

Uansett om du spiller eller ser på film, kan du være trygg på at alt du foretar deg skjer med høy ytelse.

Full HD-skjerm

Len deg godt tilbake og ta inn de krystallklare bildene med grafikk som er så godt som levende. Her får du oppløsning på 2 millioner piksler i 1920 x 1080.

Antireflekspanel

Den blanke skjermen gjør slik at du enkelt kan sitte hvor som helst med PC-en, nettopp fordi den er anti-reflekterende ovenfor sollys.

8 timer batteritid

Med opptil 8 timer batteritid kan du jobbe, se på serier og rote rundt på nettet helt uavbrutt.

PCIe SSD-lagring

Ved hjelp av SSD-en på 512 GB, starter PC-en opp på kun få sekunder. Dersom du ønsker mer lagringsplass, kan du enkelt sett inn et SD- eller microSD-kort.

1014205 1014205 HP HP 15s-eq1033no 20F18EA#UUW HP 15s-eq1033no er en bærbar PC som passer deg som bruker den til jobb, studier eller moro. Den har en rask prosessor, slik at du kan bruke forskjellige prosessorintensive programmer. Full HD-skjerm som gir god skarphet i alle settinger og med en 512 GB SSD starter datamaskinen og programmer raskt. Du kan også utvide lagringsplassen med SD- eller microSD-kort. Den har en batterilevetid på opptil 8 timer, slik at du kan være trådløs så lenge som mulig.AMD Ryzen 7-prosessorEn revolusjonerende ny arkitektur med enestående batterilevetid som gir svært effektiv multi-threaded-prosessering og Vega-grafikk for krevende multimediaoppgaver.AMD RadeonUansett om du spiller eller ser på film, kan du være trygg på at alt du foretar deg skjer med høy ytelse.Full HD-skjermLen deg godt tilbake og ta inn de krystallklare bildene med grafikk som er så godt som levende. Her får du oppløsning på 2 millioner piksler i 1920 x 1080.AntireflekspanelDen blanke skjermen gjør slik at du enkelt kan sitte hvor som helst med PC-en, nettopp fordi den er anti-reflekterende ovenfor sollys.8 timer batteritidMed opptil 8 timer batteritid kan du jobbe, se på serier og rote rundt på nettet helt uavbrutt.PCIe SSD-lagringVed hjelp av SSD-en på 512 GB, starter PC-en opp på kun få sekunder. Dersom du ønsker mer lagringsplass, kan du enkelt sett inn et SD- eller microSD-kort. Laptop 14–16 tommer 4,6 5 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14–16 tommer