Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" laptop med opptil 10 timers batterilevetid

HP 15-dw0030no

  Art.nr: 1012306
  • Intel Pentium Gold 4417U prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • HP Fast Charge
  • 15,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Tastatur i full størrelse med numpads

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP Notebook 15-dw0030no er en praktisk laptop som gir deg ytelse for både arbeid og underholdning. Datamaskinen er utstyrt med en dual-core prosessor som gir deg raskere hastigheter uten lange ventetider når du åpner programmer. Den store SSD-harddisken på 256 GB gir deg lagringsplass for alle applikasjoner og filer. Jobb effektivt eller len deg tilbake med sosiale medier når du vil.

15,6" Full HD-skjerm

HP 15-dw0030no har fått en 15,6" Full HD-skjerm med en tynn ramme på sidene, for mer skjerm i et mindre kabinett. Displayet er basert på WLED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere og opplyste piksler.

Intel Pentium Gold-prosessor

Intel Pentium Gold 4417U er en dual-core prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film og mer.

256 GB SSD-harddisk

Harddisken på laptopen din er en SSD enhet som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, applikasjoner, bilder og musikk.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datamaskinen er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM med HP 15-dw0030no.

Batteritid og HP Fast Charge

Når datamaskinen har lite strøm, er det få som har tid til å vente på at den lades og HP Fast Charge lader datamaskinen på kort tid. Datamaskinen har en batterilevetid på opptil 10 timer og 30 minutter, slik at du kan være produktiv hele dagen. Ganske hendig hvis du ofte er på farten.

1012306 HP HP 15-dw0030no 9YQ08EA#UUW HP Notebook 15-dw0030no er en praktisk laptop som gir deg ytelse for både arbeid og underholdning. Datamaskinen er utstyrt med en dual-core prosessor som gir deg raskere hastigheter uten lange ventetider når du åpner programmer. Den store SSD-harddisken på 256 GB gir deg lagringsplass for alle applikasjoner og filer. Jobb effektivt eller len deg tilbake med sosiale medier når du vil. 15,6" Full HD-skjerm HP 15-dw0030no har fått en 15,6" Full HD-skjerm med en tynn ramme på sidene, for mer skjerm i et mindre kabinett. Displayet er basert på WLED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere og opplyste piksler. Intel Pentium Gold-prosessor Intel Pentium Gold 4417U er en dual-core prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film og mer. 256 GB SSD-harddisk Harddisken på laptopen din er en SSD enhet som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, applikasjoner, bilder og musikk. 8 GB DDR4 RAM-minne Datamaskinen er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM med HP 15-dw0030no. Batteritid og HP Fast Charge Når datamaskinen har lite strøm, er det få som har tid til å vente på at den lades og HP Fast Charge lader datamaskinen på kort tid. Datamaskinen har en batterilevetid på opptil 10 timer og 30 minutter, slik at du kan være produktiv hele dagen. Ganske hendig hvis du ofte er på farten. Laptop 14 - 16 tommer 4,5 4 4990 NOK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer