Favoritt

Arbeid effektivt eller slapp av med en 15,6" laptop med 512 GB SSD

HP 15-dw0019no

  Art.nr: 1009136
  • Intel® Core™ i5-8265U-prosessor
  • 512 GB SSD og 8 GB DDR4 RAM
  • Wi-Fi og Bluetooth 4.2
  • 15,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • USB-C 3.1 Gen 1

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
6 490,-

Delbetal fra 586,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Denne pene og raske laptopen fra HP kommer til å gi deg ytelse til både arbeid og underholdning, og med et stort batteri har du kraften til å være tilkoblet og produktet gjennom hele dagen. HP 15-dw0019no er produsert med en 8. generasjon Intel Core i5 prosessor som med fire kjerner og en makshastighet på 3,9 GHz kommer til å gi deg raske hastigheter uten lange ventetider når du åpner programmer. Den 512 GB store SSD-harddisken bidrar til å øke hastigheten ytterligere, samt at du får lagringsplass for programmene dine og filer. Jobb effektivt eller len deg tilbake med sosiale medier - når du vil.

8. generasjon Intel Core i5 prosessor

Med den seneste Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for å både arbeide og spille. Intel Core i5-8265U er en firekjernet prosessor og har en makshastighet på hele 3,9 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet med en datamaskin som er produsert for å enkelt takle dine behov. Perfekt for streamingmateriale eller til og med for å skape eget.

15,6" Full HD-skjerm

Den 15,6" store bildeskjermen baseres på WLED-bakgrunnsbelyst teknologi og gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opptente piksler.

512 GB SSD

En av harddiskene i laptopen er av type SSD som er den nåtidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er nesten ufølsomme for støt og vibrasjon, noe som er ekstra hendig i bruk med bærbare datamaskiner. SSD-minne er også lydløst og svært effektivt. SSD-harddisken på denne datamaskinen er på 512 GB, noe som gir deg god lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk.

Trådløse tilkoblinger

Om du vil slippe nettverkskabler kan du enkelt koble til nettet trådløst med WiFi 802.11b/g/n/ac. Ønsker du heller å kjøre kablet oppkobling, finnes det mulighet for dette. Med Bluetooth 4.2 har du enda flere muligheter hva tilkobling angår, enten om det er mus, tastatur eller hodetelefoner.

8 GB DDR4 RAM

HP 15-dw0019no er utstyrt med DDR4 RAM-minne, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Den kommer med 8 GB minne, som vil bidra til å gi deg en utmerket dataopplevelse.


Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, and Intel Optane are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

1009136 HP HP 15-dw0019no 7DN58EA#UUW Denne pene og raske laptopen fra HP kommer til å gi deg ytelse til både arbeid og underholdning, og med et stort batteri har du kraften til å være tilkoblet og produktet gjennom hele dagen. HP 15-dw0019no er produsert med en 8. generasjon Intel Core i5 prosessor som med fire kjerner og en makshastighet på 3,9 GHz kommer til å gi deg raske hastigheter uten lange ventetider når du åpner programmer. Den 512 GB store SSD-harddisken bidrar til å øke hastigheten ytterligere, samt at du får lagringsplass for programmene dine og filer. Jobb effektivt eller len deg tilbake med sosiale medier - når du vil. 8. generasjon Intel Core i5 prosessor Med den seneste Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for å både arbeide og spille. Intel Core i5-8265U er en firekjernet prosessor og har en makshastighet på hele 3,9 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet med en datamaskin som er produsert for å enkelt takle dine behov. Perfekt for streamingmateriale eller til og med for å skape eget. 15,6" Full HD-skjerm Den 15,6" store bildeskjermen baseres på WLED-bakgrunnsbelyst teknologi og gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opptente piksler. 512 GB SSD En av harddiskene i laptopen er av type SSD som er den nåtidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er nesten ufølsomme for støt og vibrasjon, noe som er ekstra hendig i bruk med bærbare datamaskiner. SSD-minne er også lydløst og svært effektivt. SSD-harddisken på denne datamaskinen er på 512 GB, noe som gir deg god lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. Trådløse tilkoblinger Om du vil slippe nettverkskabler kan du enkelt koble til nettet trådløst med WiFi 802.11b/g/n/ac. Ønsker du heller å kjøre kablet oppkobling, finnes det mulighet for dette. Med Bluetooth 4.2 har du enda flere muligheter hva tilkobling angår, enten om det er mus, tastatur eller hodetelefoner. 8 GB DDR4 RAM HP 15-dw0019no er utstyrt med DDR4 RAM-minne, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Den kommer med 8 GB minne, som vil bidra til å gi deg en utmerket dataopplevelse. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, and Intel Optane are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. Laptop 14 - 16 tommer 3,8 6 6490 NOK 6490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer