Favoritt

15,6" laptop med Intel Core i5-prosessor & Office 365

HP 15-dw0019no + Office 365

  Art.nr: P339
  • Intel Core i5-8265U prosessor
  • 512 GB SSD & 8 GB DDR4 RAM
  • Microsoft Office 365 Personal
  • 15,6" Full HD-skjerm (1920x1080)
  • Wi-Fi & Bluetooth 4.2

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

  • HP 15-dw0019no
  • Microsoft Office 365 Personal
HP Arbeid effektivt eller slapp av med en 15,6" laptop med 512 GB SSD

6 490,-

Denne pene og raske laptopen fra HP kommer til å gi deg ytelse til både arbeid og underholdning, og med et stort batteri har du kraften til å være tilkoblet og produktet gjennom hele dagen. HP 15-dw0019no er produsert med en 8. generasjon Intel Core i5 prosessor som med fire kjerner og en makshastighet på 3,9 GHz kommer til å gi deg raske hastigheter uten lange ventetider når du åpner programmer. Den 512 GB store SSD-harddisken bidrar til å øke hastigheten ytterligere, samt at du får lagringsplass for programmene dine og filer. Jobb effektivt eller len deg tilbake med sosiale medier - når du vil.

8. generasjon Intel Core i5 prosessor

Med den seneste Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for å både arbeide og spille. Intel Core i5-8265U er en firekjernet prosessor og har en makshastighet på hele 3,9 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet med en datamaskin som er produsert for å enkelt takle dine behov. Perfekt for streamingmateriale eller til og med for å skape eget.

15,6" Full HD-skjerm

Den 15,6" store bildeskjermen baseres på WLED-bakgrunnsbelyst teknologi og gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opptente piksler.

512 GB SSD

En av harddiskene i laptopen er av type SSD som er den nåtidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er nesten ufølsomme for støt og vibrasjon, noe som er ekstra hendig i bruk med bærbare datamaskiner. SSD-minne er også lydløst og svært effektivt. SSD-harddisken på denne datamaskinen er på 512 GB, noe som gir deg god lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk.

Trådløse tilkoblinger

Om du vil slippe nettverkskabler kan du enkelt koble til nettet trådløst med WiFi 802.11b/g/n/ac. Ønsker du heller å kjøre kablet oppkobling, finnes det mulighet for dette. Med Bluetooth 4.2 har du enda flere muligheter hva tilkobling angår, enten om det er mus, tastatur eller hodetelefoner.

8 GB DDR4 RAM

HP 15-dw0019no er utstyrt med DDR4 RAM-minne, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Den kommer med 8 GB minne, som vil bidra til å gi deg en utmerket dataopplevelse.


Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, and Intel Optane are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Microsoft Microsoft Office 365, lisens for en PC/Mac og ett nettbrett

649,-

Få tilgang til Office når og hvor som helst

Neste generasjons Office er en utrolig kraftig tjeneste som lar deg være oppkoblet hvor enn du befinner deg - hjemme, på jobben eller på reise. Du trenger kun å logge deg på for å få tilgang på personlige instillinger, applikasjoner, kontaktinformasjon og dokumenter. Med Office 365 kan du logge deg på 1 PC/Mac samt ett nettbrett.

Word

Skriv, skap, forfatt og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling.

Excel

Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel.

PowerPoint

Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint.

OneNote

Skriv ned tanker og notiser i din egen digitale notatblokk med Microsoft OneNote.

Outlook

Organiser e-post, inviter til møter og hold kontakten med alle med Microsoft Outlook.

Publisher

Skap, del og skriv ut ideer på en pen og proff måte. Lag publikasjoner som brosjyrer, produkthefter og foldere med Microsoft Publisher. *Kun på PC.

Access

Skap dine egne tilpassede databaseapper raskt og utnytt kraften i dataen din. *Kun på PC.

OneDrive

Få 1 TB gratis OneDrive-skylagring.

Skype

Ring til mobiltelefoner og faste telefoner med 60 Skype-minutter hver måned. Særegne vilkår gjelder.

Alle filene dine - på ett og samme sted

Med Office 365 får du 1 TB ubegrenset skylagring i OneDrive. Lagringen fungerer på telefonen, nettbrettet eller PC-en uansett om du bruker iPhone/iPad, Android eller Windows Phone. OneDrive fungerer på alle plattformer.

P339 HP 15-dw0019no + Office 365 Laptop 14 - 16 tommer 6490 NOK 6490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer