14" bærbar datamaskin med 12,5 timers batterilevetid og hurtiglading

HP 14-ck1006no

  Art.nr: 1010257
  • Intel Core i5-8265U-prosessor
  • 128 GB SSD og 4 GB RAM
  • Opptil 12,5 timers batterilevetid
  • 14" HD-skjerm (1366 x 768)
  • HP Fast Charge & Bluetooth 4.2

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

HP 14-ck1006no er en 14" bærbar datamaskin med et batteri som varer hele dagen slik at du kan holde kontakten og jobbe effektivt. Dette kombinert med den fine og slanke designet gjør det enkelt å ta med seg laptopen hvor som helst. du finner blant annet firekjerners Intel Core i5-8265U-prosessor og en 128 GB stor SSD-harddisk, som til sammen fungerer for raske hastigheter og oppstart.

Microsoft Windows 10

Windows 10 er et kjent operativsystem fra Microsoft som er enkelt å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app-bekvemmeligheten til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra hvilemodus og har mer innebygd sikkerhet som beskytter informasjonen din.

Windows 10 er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, slik at du kan være sikker på at alt fungerer som du vil.


8. gen. Intel Core i5-prosessor

 

Intel-prosessoren garanterer pålitelig ytelse du trenger for både arbeid og spill. Intel Core i5-8265U er en firkjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 3,9 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin designet for å enkelt oppfylle dine krav. Perfekt for streaming av premiuminnhold eller til og med å lage ditt eget.

128 GB SSD-harddisk

 

Harddisken på laptopen er av type SSD som er den nye og raske lagringen i moderne tid som hjelper med å starte Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i laptoper. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. HP 14-ck1006no-harddisken er 128 GB, og gir deg lagringsplass for dokumenter, applikasjoner, bilder og musikk.

12.5 batterilevetid og HP Fast Charge

 

Denne datamaskinen har en batterilevetid på opptil 12 timer og 30 minutter, perfekt hvis du er på farten. Og når den først er tom for strøm, vil HP Fast Charge hjelpe deg, slå av enheten og gå fra 0 til 50% lading på omtrent 45 minutter.

Raske tilkoblinger

 

Hvis du vil bli kvitt nettverkskabelen, kan du raskt og enkelt koble deg til forskjellige nettverk trådløst med WiFi, selv om du også enkelt kan koble deg til Internett med en vanlig Ethernet-kabel. Du kan også koble enheter sømløst med Bluetooth 4.2 direkte til laptopen, som for eksempel en smarttelefon, datamus eller hodetelefoner.

HP Webcam

Takket være webkameraet har det aldri vært enklere å holde kontakten eller få jobben gjort. Videochat med familien av jevn og god kvalitet.

SD- og microSD-kortlesere

 

Bare sett inn et SD- eller microSD-kort og utvid datamaskinens lagringsplass for flere filmer, bilder og sanger, eller for enkel tilgang til innhold du har lagret på minnekortet.

Screens simulated, subject to change; Apps sold separately, availability may vary.

1010257 HP HP 14-ck1006no 8PK22EA#UUW    HP 14-ck1006no er en 14" bærbar datamaskin med et batteri som varer hele dagen slik at du kan holde kontakten og jobbe effektivt. Dette kombinert med den fine og slanke designet gjør det enkelt å ta med seg laptopen hvor som helst. du finner blant annet firekjerners Intel Core i5-8265U-prosessor og en 128 GB stor SSD-harddisk, som til sammen fungerer for raske hastigheter og oppstart. Microsoft Windows 10 Windows 10 er et kjent operativsystem fra Microsoft som er enkelt å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app-bekvemmeligheten til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra hvilemodus og har mer innebygd sikkerhet som beskytter informasjonen din.Windows 10 er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, slik at du kan være sikker på at alt fungerer som du vil. 8. gen. Intel Core i5-prosessor   Intel-prosessoren garanterer pålitelig ytelse du trenger for både arbeid og spill. Intel Core i5-8265U er en firkjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 3,9 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin designet for å enkelt oppfylle dine krav. Perfekt for streaming av premiuminnhold eller til og med å lage ditt eget. 128 GB SSD-harddisk   Harddisken på laptopen er av type SSD som er den nye og raske lagringen i moderne tid som hjelper med å starte Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i laptoper. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. HP 14-ck1006no-harddisken er 128 GB, og gir deg lagringsplass for dokumenter, applikasjoner, bilder og musikk. 12.5 batterilevetid og HP Fast Charge   Denne datamaskinen har en batterilevetid på opptil 12 timer og 30 minutter, perfekt hvis du er på farten. Og når den først er tom for strøm, vil HP Fast Charge hjelpe deg, slå av enheten og gå fra 0 til 50% lading på omtrent 45 minutter. Raske tilkoblinger   Hvis du vil bli kvitt nettverkskabelen, kan du raskt og enkelt koble deg til forskjellige nettverk trådløst med WiFi, selv om du også enkelt kan koble deg til Internett med en vanlig Ethernet-kabel. Du kan også koble enheter sømløst med Bluetooth 4.2 direkte til laptopen, som for eksempel en smarttelefon, datamus eller hodetelefoner. HP Webcam Takket være webkameraet har det aldri vært enklere å holde kontakten eller få jobben gjort. Videochat med familien av jevn og god kvalitet. SD- og microSD-kortlesere   Bare sett inn et SD- eller microSD-kort og utvid datamaskinens lagringsplass for flere filmer, bilder og sanger, eller for enkel tilgang til innhold du har lagret på minnekortet. Screens simulated, subject to change; Apps sold separately, availability may vary. Laptop 14 - 16 tommer 5 2 4490 NOK 4490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer