Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig 15,6" laptop med sterk Quad-Core og stor harddisk

ASUS X540YA-XO189T

  Art.nr: 236893
  • AMD Quad-Core A8-7410
  • Matt 15,6" HD LED-skjerm
  • 8 GB RAM og 1 TB harddisk
  • Radeon™ R5 Graphics
  • Windows 10, HDMI, Bluetooth 4.0, USB 3.1

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VivoBook X540YA-XO189T er en lekker 15,6" laptop for arbeid og underholdning. PC-en kommer med en rekke innovative teknologier som gjør brukeropplevelsen lettere og bedre. ASUS' egen lydforbedring SonicMaster sørger dessuten for perfekt balansert lyd.

På innsiden sitter det en sterk A8 Quad-Core-prosessor fra AMD, 8 GB arbeidsminne og en harddisk på hele 1000 GB. Sistnevnte lar deg lagre alt du måtte ønske av film, bilder og musikk. Laptopen kommer også med minnekortleser og flere andre praktiske tilkoblinger.

Filmen illustrerer en hel serie laptops, enkelte spesifikasjoner kan skille.

Lett å bære

Er det noen som produserer virkelig stilige og portable laptops, så er det ASUS. VivoBook har et solid kabinett som veier kun 2 kg. Perfekt for å ta med deg rundt når du er ute å reiser, eller til og fra jobb og skole. Med en lekker metallfinish skiller laptopen seg ut fra mengden.

Godt og kjølig med ASUS IceCool

Bærbare datamaskiner med ASUS IceCool-teknologi forhindrer at håndleddstøtten blir for varm. Støtten holder temperaturen mellom 28-35°, noe som er betydelig lavere enn kroppstemperaturen. Dette gjør det behagelig å både skrive og hvile hendene på laptopen.

Nye USB 3.1, smartere og raskere

Nå kan du oppleve ultrarask overføring av data. Laptopen er utstyrt med USB 3.1 og lar deg håndtere store filer på lite tid. Faktisk opptil hele 10 Gbit/s, noe som er dobbelt så raskt som med vanlige USB 3.0. USB-C-kontakten er dessuten vendbar og passer derfor begge veier.

Fantastisk lyd med ASUS SonicMaster

Laptopen fra ASUS leveres med innebygde stereohøyttalere som drives av Sonic Master-lydteknologi. Det innebærer optimalisert lyd der fyldig bass, bredere frekvenser og tydelige stemmer sørger for den beste film- og musikkopplevelsen.

Behagelig å skrive på

Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv med nedsatt synsevne. Det finnes også et numerisk tastatur som gjør det lettere med tall i programmer som Microsoft Excel.

Med Smart Gesture er det enkelt å utføre kommandoer. For eksempel kan du lett bla gjennom sider, zoome inn og ut, snu sider og mer på en revolusjonerende ny måte.

Tipp topp for videosamtaler

Med et innebygd webkamera er det lett å holde kontakten med venner, familie og klassekamerater over internett. Sammen med en integrert mikrofon kan du sende både bilde og lyd i applikasjoner som Facebook, Skype og Google Hangouts.

Populære Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

236893 ASUS ASUS X540YA-XO189T 90NB0CN1-M02440 ASUS VivoBook X540YA-XO189T er en lekker 15,6" laptop for arbeid og underholdning. PC-en kommer med en rekke innovative teknologier som gjør brukeropplevelsen lettere og bedre. ASUS' egen lydforbedring SonicMaster sørger dessuten for perfekt balansert lyd.På innsiden sitter det en sterk A8 Quad-Core-prosessor fra AMD, 8 GB arbeidsminne og en harddisk på hele 1000 GB. Sistnevnte lar deg lagre alt du måtte ønske av film, bilder og musikk. Laptopen kommer også med minnekortleser og flere andre praktiske tilkoblinger. Filmen illustrerer en hel serie laptops, enkelte spesifikasjoner kan skille. Lett å bære Er det noen som produserer virkelig stilige og portable laptops, så er det ASUS. VivoBook har et solid kabinett som veier kun 2 kg. Perfekt for å ta med deg rundt når du er ute å reiser, eller til og fra jobb og skole. Med en lekker metallfinish skiller laptopen seg ut fra mengden. Godt og kjølig med ASUS IceCool Bærbare datamaskiner med ASUS IceCool-teknologi forhindrer at håndleddstøtten blir for varm. Støtten holder temperaturen mellom 28-35°, noe som er betydelig lavere enn kroppstemperaturen. Dette gjør det behagelig å både skrive og hvile hendene på laptopen. Nye USB 3.1, smartere og raskere Nå kan du oppleve ultrarask overføring av data. Laptopen er utstyrt med USB 3.1 og lar deg håndtere store filer på lite tid. Faktisk opptil hele 10 Gbit/s, noe som er dobbelt så raskt som med vanlige USB 3.0. USB-C-kontakten er dessuten vendbar og passer derfor begge veier. Fantastisk lyd med ASUS SonicMaster Laptopen fra ASUS leveres med innebygde stereohøyttalere som drives av Sonic Master-lydteknologi. Det innebærer optimalisert lyd der fyldig bass, bredere frekvenser og tydelige stemmer sørger for den beste film- og musikkopplevelsen. Behagelig å skrive på Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv med nedsatt synsevne. Det finnes også et numerisk tastatur som gjør det lettere med tall i programmer som Microsoft Excel.Med Smart Gesture er det enkelt å utføre kommandoer. For eksempel kan du lett bla gjennom sider, zoome inn og ut, snu sider og mer på en revolusjonerende ny måte. Tipp topp for videosamtaler Med et innebygd webkamera er det lett å holde kontakten med venner, familie og klassekamerater over internett. Sammen med en integrert mikrofon kan du sende både bilde og lyd i applikasjoner som Facebook, Skype og Google Hangouts. Populære Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. Laptop 14 - 16 tommer 3 2 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer