Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Lett og kompakt laptop med Ryzen 5-prosessor + Office 365

ASUS X412DA-EK162T

  Art.nr: P377
 • AMD Ryzen 5 3500U-prosessor
 • 256 GB SSD og 4 GB RAM
 • 14" NanoEdge-skjerm
 • ErgoLift
 • Office 365 inkludert i prisen

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • ASUS X412DA-EK162T (90NB0M52-M02950)
 • Microsoft Office 365 Personal
ASUS Lett og kompakt laptop med Ryzen 5-prosessor

5 490,-

ASUS VivoBook 14 er en kompakt laptop, og perfekt uansett om du vil bruke den til jobb eller spill. NanoEdge-skjermen har en ultratynn ramme som gir en utrolig visuell opplevelse. VivoBook 14 har ErgoLift-hengsel som gjør at tastaturet tilter svakt mot deg, for at det skal bli mer behagelig å skrive. VivoBook 14 drives av en AMD Ryzen 5 3500U-prosessor og har 256 GB lagring, for å hjelpe deg å få saker gjort på null komma niks. 

Kompakt og stilren

VivoBook 14 er kompakt og stilren, og NanoEdge-designet gjør den så godt som rammeløs, med mer skjerm og mindre forstyrrelser. Den slanke kroppen og lette vekten på bare 1500 gram gjør at du kan ta den med overalt - det er som å ha med seg ei notatbok. Kombinert med et høykvalitets litiumpolymerbatteri har du her en lekker laptop som holder hele dagen, og som du vil være stolt av å vise frem. 

AMD Ryzen 5-prosessor

Med den aller seneste AMD Ryzen 5-prosessoren og AMD Radeon Vega 8 til din disposisjon er du klar uansett hvilke oppgaver som ligger foran deg. Med Dual Band WiFi 5 (802.11ac) kan du dessuten nyte en superrask online-opplevelse med hastigheter opptil 867 Mbps.

14" NanoEdge-skjerm

VivoBook flytter grensene for hva som er mulig. Det nesten rammeløse NanoEdge-designet gir VivoBook 14 en stor skjermoverflate, og den er ekstremt fengslende for både underholdning og spill. Laptopen er utrustet med et HD-kamera som gjør at du kan videochatte med familie og venner, selv når de befinner seg langt borte.

256 GB SSD-harddisk

Harddisken i VivoBook 14 er av typen SSD; den nye generasjonen raske og effektive lagringsenhet som starter Windows og andre programmer mye raskere enn tradisjonelle, mekaniske harddisker. De er langt mindre følsomme for støt og vibrasjoner, noe som er spesielt bra i en bærbar datamaskin. SSD-harddisker er også lydløse og strømbesparende. Harddisken i denne datamaskinen er på 256 GB, noe som gir deg godt med lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk.

ErgoLift

VivoBook 14 har ErgoLift-hengsel som gjør at tastaturet, når laptopen er åpen, får 2° vinkling og gir deg et mer ergonomisk tastatur. Vinkelen gjør også at laptopen så vidt løftes fra bordoverflaten, og gir lett ventilasjon under maskinen. 

Microsoft Microsoft Office 365, lisens for en PC/Mac og ett nettbrett

649,-

Få tilgang til Office når og hvor som helst

Neste generasjons Office er en utrolig kraftig tjeneste som lar deg være oppkoblet hvor enn du befinner deg - hjemme, på jobben eller på reise. Du trenger kun å logge deg på for å få tilgang på personlige instillinger, applikasjoner, kontaktinformasjon og dokumenter. Med Office 365 kan du logge deg på 1 PC/Mac samt ett nettbrett.

Word

Skriv, skap, forfatt og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling.

Excel

Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel.

PowerPoint

Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint.

OneNote

Skriv ned tanker og notiser i din egen digitale notatblokk med Microsoft OneNote.

Outlook

Organiser e-post, inviter til møter og hold kontakten med alle med Microsoft Outlook.

Publisher

Skap, del og skriv ut ideer på en pen og proff måte. Lag publikasjoner som brosjyrer, produkthefter og foldere med Microsoft Publisher. *Kun på PC.

Access

Skap dine egne tilpassede databaseapper raskt og utnytt kraften i dataen din. *Kun på PC.

OneDrive

Få 1 TB gratis OneDrive-skylagring.

Skype

Ring til mobiltelefoner og faste telefoner med 60 Skype-minutter hver måned. Særegne vilkår gjelder.

Alle filene dine - på ett og samme sted

Med Office 365 får du 1 TB ubegrenset skylagring i OneDrive. Lagringen fungerer på telefonen, nettbrettet eller PC-en uansett om du bruker iPhone/iPad, Android eller Windows Phone. OneDrive fungerer på alle plattformer.

Se også

(4 stk)
 • Intel® Core™ i5-8265U prosessor
 • 512 GB SSD & 8 GB DDR4 RAM
 • Wi-Fi & Bluetooth 4.2

7 790,-

Se også

(4 stk)
 • Intel® Core™ i5-8265U prosessor
 • 512 GB SSD & 8 GB DDR4 RAM
 • Wi-Fi & Bluetooth 4.2

7 790,-

P377 ASUS X412DA-EK162T Laptop 14 - 16 tommer 5490 NOK 5490 NewCondition Discontinued
 1. Data & Nettbrett
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tommer