Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Lett og kompakt laptop med Ryzen 5-prosessor

ASUS X412DA-EK162T (90NB0M52-M02950)

  Art.nr: 1008734
 • AMD Ryzen 5 3500U-prosessor
 • 256 GB SSD og 8 GB RAM
 • 14" NanoEdge-skjerm
 • ErgoLift

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VivoBook 14 er en kompakt laptop, og perfekt uansett om du vil bruke den til jobb eller spill. NanoEdge-skjermen har en ultratynn ramme som gir en utrolig visuell opplevelse. VivoBook 14 har ErgoLift-hengsel som gjør at tastaturet tilter svakt mot deg, for at det skal bli mer behagelig å skrive. VivoBook 14 drives av en AMD Ryzen 5 3500U-prosessor og har 256 GB lagring, for å hjelpe deg å få saker gjort på null komma niks. 

Kompakt og stilren

VivoBook 14 er kompakt og stilren, og NanoEdge-designet gjør den så godt som rammeløs, med mer skjerm og mindre forstyrrelser. Den slanke kroppen og lette vekten på bare 1500 gram gjør at du kan ta den med overalt - det er som å ha med seg ei notatbok. Kombinert med et høykvalitets litiumpolymerbatteri har du her en lekker laptop som holder hele dagen, og som du vil være stolt av å vise frem. 

AMD Ryzen 5-prosessor

Med den aller seneste AMD Ryzen 5-prosessoren og AMD Radeon Vega 8 til din disposisjon er du klar uansett hvilke oppgaver som ligger foran deg. Med Dual Band WiFi 5 (802.11ac) kan du dessuten nyte en superrask online-opplevelse med hastigheter opptil 867 Mbps.

14" NanoEdge-skjerm

VivoBook flytter grensene for hva som er mulig. Det nesten rammeløse NanoEdge-designet gir VivoBook 14 en stor skjermoverflate, og den er ekstremt fengslende for både underholdning og spill. Laptopen er utrustet med et HD-kamera som gjør at du kan videochatte med familie og venner, selv når de befinner seg langt borte.

256 GB SSD-harddisk

Harddisken i VivoBook 14 er av typen SSD; den nye generasjonen raske og effektive lagringsenhet som starter Windows og andre programmer mye raskere enn tradisjonelle, mekaniske harddisker. De er langt mindre følsomme for støt og vibrasjoner, noe som er spesielt bra i en bærbar datamaskin. SSD-harddisker er også lydløse og strømbesparende. Harddisken i denne datamaskinen er på 256 GB, noe som gir deg godt med lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk.

ErgoLift

VivoBook 14 har ErgoLift-hengsel som gjør at tastaturet, når laptopen er åpen, får 2° vinkling og gir deg et mer ergonomisk tastatur. Vinkelen gjør også at laptopen så vidt løftes fra bordoverflaten, og gir lett ventilasjon under maskinen. 

Se også

(4 stk)
 • Intel® Core™ i5-8265U prosessor
 • 512 GB SSD & 8 GB DDR4 RAM
 • Wi-Fi & Bluetooth 4.2

7 790,-

Se også

(4 stk)
 • Intel® Core™ i5-8265U prosessor
 • 512 GB SSD & 8 GB DDR4 RAM
 • Wi-Fi & Bluetooth 4.2

7 790,-

1008734 ASUS ASUS X412DA-EK162T (90NB0M52-M02950) 90NB0M52-M02950 ASUS VivoBook 14 er en kompakt laptop, og perfekt uansett om du vil bruke den til jobb eller spill. NanoEdge-skjermen har en ultratynn ramme som gir en utrolig visuell opplevelse. VivoBook 14 har ErgoLift-hengsel som gjør at tastaturet tilter svakt mot deg, for at det skal bli mer behagelig å skrive. VivoBook 14 drives av en AMD Ryzen 5 3500U-prosessor og har 256 GB lagring, for å hjelpe deg å få saker gjort på null komma niks.  Kompakt og stilren VivoBook 14 er kompakt og stilren, og NanoEdge-designet gjør den så godt som rammeløs, med mer skjerm og mindre forstyrrelser. Den slanke kroppen og lette vekten på bare 1500 gram gjør at du kan ta den med overalt - det er som å ha med seg ei notatbok. Kombinert med et høykvalitets litiumpolymerbatteri har du her en lekker laptop som holder hele dagen, og som du vil være stolt av å vise frem.  AMD Ryzen 5-prosessor Med den aller seneste AMD Ryzen 5-prosessoren og AMD Radeon Vega 8 til din disposisjon er du klar uansett hvilke oppgaver som ligger foran deg. Med Dual Band WiFi 5 (802.11ac) kan du dessuten nyte en superrask online-opplevelse med hastigheter opptil 867 Mbps. 14" NanoEdge-skjerm VivoBook flytter grensene for hva som er mulig. Det nesten rammeløse NanoEdge-designet gir VivoBook 14 en stor skjermoverflate, og den er ekstremt fengslende for både underholdning og spill. Laptopen er utrustet med et HD-kamera som gjør at du kan videochatte med familie og venner, selv når de befinner seg langt borte. 256 GB SSD-harddisk Harddisken i VivoBook 14 er av typen SSD; den nye generasjonen raske og effektive lagringsenhet som starter Windows og andre programmer mye raskere enn tradisjonelle, mekaniske harddisker. De er langt mindre følsomme for støt og vibrasjoner, noe som er spesielt bra i en bærbar datamaskin. SSD-harddisker er også lydløse og strømbesparende. Harddisken i denne datamaskinen er på 256 GB, noe som gir deg godt med lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. ErgoLift VivoBook 14 har ErgoLift-hengsel som gjør at tastaturet, når laptopen er åpen, får 2° vinkling og gir deg et mer ergonomisk tastatur. Vinkelen gjør også at laptopen så vidt løftes fra bordoverflaten, og gir lett ventilasjon under maskinen.  Laptop 14 - 16 tommer 4,6 11 5490 NOK 5490 NewCondition Discontinued
 1. Data & Nettbrett
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tommer