ASUS E410MA-EK016T - 14" laptop med ASUS NumPad og 128 GB SSD
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" laptop med ASUS NumPad og 128 GB SSD

ASUS E410MA-EK016T

  Art.nr: 1013295
  • Intel® Celeron® N4020 prosessor
  • 128 GB SSD og 4 GB RAM
  • Asus NumberPad
  • 14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Veier bare 1,3 kg

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS E410MA-EK016T er en lett og kompakt bærbar PC designet for å passe inn i en moderne livsstil. Den er designet for å håndtere alle daglige gjøremål - og enklere produktivitet. Inne i det stilige kabinettet finner du blant annet dual-core prosessor Intel® Celeron® N4020, som sammen med en 128 GB SSD-harddisk gir deg høyere hastigheter. Så kommer den med innovative funksjoner som ASUS NumberPad og gir deg alt du trenger for jobb og studier.

14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)

ASUS E410MA-EK016T har fått en 14" Full HD-skjerm med en tynn ramme på sidene, for mer skjerm i et mindre kabinett. Skjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer livlige farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler.

Intel Celeron prosessor

Intel Celeron N4020 er en prosessor med to prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 2,8 GHz, for alle dine daglige behov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format får du jevnlig multitasking-ytelse og en perfekt plattform for apper, filmer eller surfing på nettet.

128 GB SSD-lagring

Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne som gir raskere oppstart. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne laptopens 128 GB gir deg lagringsplass til spill, filmer, bilder og dokumenter.

Fin å bruke

Du får nyte et tastatur med god tastaturdybde som garanterer komfortabel skriving samt en stor pekeplate med effektiv teknologi som ikke registrerer utilsiktet berøring. ASUS har integrert NumberPad i styreflaten, noe som gjør det mye enklere å jobbe med tall.

Smart design

ASUS E410 har en vifteløs design som holder lydnivået nede, du unngår irriterende viftestøy når du ser favorittserien din eller deltar i videosamtaler. Du vil sette pris på stillheten! Skjermen er montert med et 180 ° hengsel som lar deg brette skjermen flatt på bordet, den er perfekt for når du vil dele det du har på skjermen for andre.

Få mer ut av maskinen med MyASUS

MyASUS gir deg rask tilgang til nyttige ASUS-apper som hjelper deg å få mest mulig ut av den bærbare datamaskinen. Du kan synkronisere iOS- eller Android-telefonen din med datamaskinen, justere innstillingene for å optimalisere ytelsen, eller kontakte kundeservice og support. I tillegg er det et bredt utvalg av populære apper og eksklusive tilbud bare for deg.