14" laptop med 10. generasjons Intel Core i7-prosessor

Acer Swift 3 SF314-58G-72PV

  Art.nr: 1010798
  • Intel® Core® i7-10510U prosessor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Veier bare 1,3 kg og er 18,7 mm tynn
  • 14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Opptil 12 timers batteritid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Swift 3 SF314-58G-72PV er designet spesielt for deg som ønsker en kompakt datamskin med kraft til å takle alle hverdaglige arbeidsoppgaver. Selv om datamaskinen veier bare 1,6 kg og er mindre enn 2 cm tykk, går det ikke på bekostning av verken ytelse eller batterilevetid. Den har en batteritid på opptil 12 timer, en 512 GB stor SSD-harddisk og10. generasjons Intel Core i7-prosessor, alt for å kunne gi deg deg perfekte ytelsen selv når du er på farten. 

Tynn design i aluminium 

Med sitt aluminiums lokk, tynne profil på 18,7  mm og totalvekt på bare 1,6 kg, har Acer Swift 3 et særdeles premium utseende og følelse. Den er utformet for uanstrengt mobilitet, så den er en følgesvenn du kan ta med deg overalt, uansett hvor dagen bringer deg.

10. generasjons Intel Core i7-prosessor

10. generasjon i7-prosessor Intel Core i5-1035G1 er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner.  Den har en maksimal hastighet på 4,9GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen din til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare som gir deg en rask og fremtidssikker bærbar PC.

Arbeid eller spill, hele dagen

Med en batteritid på opptil 12 timer er enheten utformet for å være ved din side gjennom hele dagen. Når hver dag er fylt med utallige oppgaver, møter og en og annen video, trenger du en enhet med tilstrekkelig lading.

512 GB SSD-harddisk

Harddisken på datamaskinen din er en SSD-type, som er den nye og raske lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken på denne datamaskinen er 512 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder, spill og musikk.

Rask dataoverføring med USB 3.1 Type-C

Acer Swift 3 har to USB 3.1 Type-C porter som gir deg superrask dataoverføring og lader enheter. 

14" Full HD-skjerm 

Med en 14" Full HD skjerm med IPS panel blir bildene skarpere og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med detaljrikdom i ekte Full HD - rett på skjermen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen.

1010798 Acer Acer Swift 3 SF314-58G-72PV NX.HPKED.001 Acer Swift 3 SF314-58G-72PV er designet spesielt for deg som ønsker en kompakt datamskin med kraft til å takle alle hverdaglige arbeidsoppgaver. Selv om datamaskinen veier bare 1,6 kg og er mindre enn 2 cm tykk, går det ikke på bekostning av verken ytelse eller batterilevetid. Den har en batteritid på opptil 12 timer, en 512 GB stor SSD-harddisk og10. generasjons Intel Core i7-prosessor, alt for å kunne gi deg deg perfekte ytelsen selv når du er på farten.  Tynn design i aluminium  Med sitt aluminiums lokk, tynne profil på 18,7  mm og totalvekt på bare 1,6 kg, har Acer Swift 3 et særdeles premium utseende og følelse. Den er utformet for uanstrengt mobilitet, så den er en følgesvenn du kan ta med deg overalt, uansett hvor dagen bringer deg. 10. generasjons Intel Core i7-prosessor 10. generasjon i7-prosessor Intel Core i5-1035G1 er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner.  Den har en maksimal hastighet på 4,9GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen din til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare som gir deg en rask og fremtidssikker bærbar PC. Arbeid eller spill, hele dagen Med en batteritid på opptil 12 timer er enheten utformet for å være ved din side gjennom hele dagen. Når hver dag er fylt med utallige oppgaver, møter og en og annen video, trenger du en enhet med tilstrekkelig lading. 512 GB SSD-harddisk Harddisken på datamaskinen din er en SSD-type, som er den nye og raske lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken på denne datamaskinen er 512 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder, spill og musikk. Rask dataoverføring med USB 3.1 Type-C Acer Swift 3 har to USB 3.1 Type-C porter som gir deg superrask dataoverføring og lader enheter.  14" Full HD-skjerm  Med en 14" Full HD skjerm med IPS panel blir bildene skarpere og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med detaljrikdom i ekte Full HD - rett på skjermen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Laptop 14 - 16 tommer 4,2 4 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer