Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" bærbar PC med IPS-panel og opptil 17 timers batterilevetid

Acer Swift 1 (NX.GXUED.017)

  Art.nr: 1013089
  • Intel® Pentium® Silver N5030-prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • Veier bare 1,3 kg
  • 14" Full HD-skjerm (IPS-panel)
  • Opptil 17 timers batterilevetid

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Swift 1 er en 14" bærbar PC som er perfekt for deg som vil ha en lett og slank datamaskin for alle dine daglige datamaskinoppgaver. Den kompakte designet med en vekt på bare 1,3 kg sammen med en batterilevetid på opptil 17 timer betyr at den er egnet for de som ofte er på farten. Inne i det stilige kabinettet finner du komponenter som den firekjernede Intel® Pentium® Silver N5030-prosessoren og 256 GB SSD-harddisk som gir deg høye hastigheter i programmer og dokumenter.

14" Full HD-skjerm med IPS-panel

Acer Swift 1 har fått en 14" Full HD (1920 x 1080) skjerm med tynne rammer. Skjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Skjermen er også utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større synsvinkler. Du kan også delta i Acer ComfyView, som reduserer lysrefleksjoner på skjermen. Dette betyr at du alltid kan bruke Swift 1, uavhengig av lysforhold.

Intel Pentium Silver N5030

Intel Pentium Silver N5030 er en prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med en ekte Intel-følelse i et rimelig format får du jevnlig multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film osv. Prosessoren har fire prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 3,1 GHz.

256 GB SSD

En SSD-disk gir mange fordeler i forhold til tradisjonelle mekaniske harddisker, inkludert høyere skrive- og lesehastigheter. Høyere lesehastigheter tillater raskere lasting av spill og programmer. En SSD har heller ingen bevegelige deler som risikerer å brudd, noe som er ekstra bra i en laptop som av natur er egnet til å ta med.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datamaskinen er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM med Acer Swift 1.

Lett og slank

Swift 1 kan tas hvor som helst, fordi den bare veier 1,3 kg og ikke er tykkere enn 14,95 mm. Hvis du legger den i vesken, vil du nesten ikke føle vekten. Du får også glede deg over et tastatur som lar deg skrive i flere timer, takket være optimal skrivekomfort. I tillegg gir de avrundede tastene et pent visuelt utseende.

Batteri for hele dagen

Du får mye batterilevetid med Swift 1. Derfor kan du jobbe uten avbrudd hele dagen uten å koble laderen i tide og utide. Datamaskinen gir deg opptil 17 timers batterilevetid.

USB 3.0

Selv når maskinen er slått av, kan du lade dine eksterne enheter via en USB 3.0-port. I tillegg får du en veldig rask overføringshastighet via USB Type-C (opptil 5 Gbps).

1013089 1013089 Acer Acer Swift 1 (NX.GXUED.017) NX.GXUED.017 Acer Swift 1 er en 14" bærbar PC som er perfekt for deg som vil ha en lett og slank datamaskin for alle dine daglige datamaskinoppgaver. Den kompakte designet med en vekt på bare 1,3 kg sammen med en batterilevetid på opptil 17 timer betyr at den er egnet for de som ofte er på farten. Inne i det stilige kabinettet finner du komponenter som den firekjernede Intel® Pentium® Silver N5030-prosessoren og 256 GB SSD-harddisk som gir deg høye hastigheter i programmer og dokumenter.14" Full HD-skjerm med IPS-panel Acer Swift 1 har fått en 14" Full HD (1920 x 1080) skjerm med tynne rammer. Skjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Skjermen er også utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større synsvinkler. Du kan også delta i Acer ComfyView, som reduserer lysrefleksjoner på skjermen. Dette betyr at du alltid kan bruke Swift 1, uavhengig av lysforhold.Intel Pentium Silver N5030 Intel Pentium Silver N5030 er en prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med en ekte Intel-følelse i et rimelig format får du jevnlig multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film osv. Prosessoren har fire prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 3,1 GHz.256 GB SSDEn SSD-disk gir mange fordeler i forhold til tradisjonelle mekaniske harddisker, inkludert høyere skrive- og lesehastigheter. Høyere lesehastigheter tillater raskere lasting av spill og programmer. En SSD har heller ingen bevegelige deler som risikerer å brudd, noe som er ekstra bra i en laptop som av natur er egnet til å ta med.8 GB DDR4 RAM-minne Datamaskinen er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM med Acer Swift 1.Lett og slankSwift 1 kan tas hvor som helst, fordi den bare veier 1,3 kg og ikke er tykkere enn 14,95 mm. Hvis du legger den i vesken, vil du nesten ikke føle vekten. Du får også glede deg over et tastatur som lar deg skrive i flere timer, takket være optimal skrivekomfort. I tillegg gir de avrundede tastene et pent visuelt utseende.Batteri for hele dagenDu får mye batterilevetid med Swift 1. Derfor kan du jobbe uten avbrudd hele dagen uten å koble laderen i tide og utide. Datamaskinen gir deg opptil 17 timers batterilevetid.USB 3.0 Selv når maskinen er slått av, kan du lade dine eksterne enheter via en USB 3.0-port. I tillegg får du en veldig rask overføringshastighet via USB Type-C (opptil 5 Gbps). Laptop 14–16 tommer 4 1 4990 NOK 4990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14–16 tommer