Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynn og lett Chromebook med Full HD-skjerm

Acer Chromebook CB514-1H-C4VV

  Art.nr: 1005997
  • 14" Full HD-skjerm (1920x1080)
  • Intel Celeron® N3450-prosessor
  • Last ned apper med Google Play
  • Tynt og lett design på kun 1,5 kg
  • Rask WiFi & Bluetooth 4.2

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Chromebook CB514-1H-C4VV er en lett og kompakt laptop som er enkel å ta med på farten, da den kun veier 1,5 kg og er 17 mm tykk. I kombinasjon med 14" Full HD-skjerm og Intel Celeron-prosessor kan du utføre alle de daglige gjøremål på løpende bånd eller rett og slett slappe av med en film. Her får du en SSD på 32 GB og et HD Graphics 500-skjermkort, som gjør seg utmerket ved lett databruk om det så er surfing, filmtitting eller månedsoppgjør med regninger.

Acer Chromebook CB514-1H-C4VV leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store.

14" Full HD-skjerm

Med stort fokus på å lage en laptop med lang holdbarhetstid og som tilfredsstiller de fleste behov, får du ikke bare et godt og skarpt bilde med Full HD-, IPS-skjerm. Du kan nemlig se klart og tydelig fra uansett vinkel og du behøver ikke bry deg om det sitter med nesa rettet fullstendig mot skjermen.

Intel Celeron-prosessor

Intel Celeron N3450 er prosessoren som gjør seg godt til alle hverdagslige gjøremål. Med god støtte for multitasking får du et godt anlegg for apper, filmtitting eller rett og slett Internetsurfing.

Design

Acer Chromebook har et kompakt og stilig design som ikke bare se bra ut, men holder godt om den tas med på jobbreiser eller sommerferie. Som tidligere nevnt er den meget tynn og lett, med sine knappe 1,5 kg og 17 mm tykkelse.

USB 3.1

Med USB 3.1 Gen 1 får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en 2 GB-film til en USB-enhet på kun 2 sekunder. Chromebook har to USB 3.1-porter og to USB 3.0-innganger.

Bluetooth 4.2 og rask WiFi

Å koble til trådløst nettverk går fort med den raske AC-standard, som yter en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Det gjør at du kan surfe på nettet uten hinder og hvor som helst i huset. Bluetooth er kjekt dersom du ønsker å bruke trådløs datamus eller om du vil høre på musikk med hodetelefoner.

1005997 Acer Acer Chromebook CB514-1H-C4VV NX.H4BED.009 Acer Chromebook CB514-1H-C4VV er en lett og kompakt laptop som er enkel å ta med på farten, da den kun veier 1,5 kg og er 17 mm tykk. I kombinasjon med 14" Full HD-skjerm og Intel Celeron-prosessor kan du utføre alle de daglige gjøremål på løpende bånd eller rett og slett slappe av med en film. Her får du en SSD på 32 GB og et HD Graphics 500-skjermkort, som gjør seg utmerket ved lett databruk om det så er surfing, filmtitting eller månedsoppgjør med regninger.Acer Chromebook CB514-1H-C4VV leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. 14" Full HD-skjerm Med stort fokus på å lage en laptop med lang holdbarhetstid og som tilfredsstiller de fleste behov, får du ikke bare et godt og skarpt bilde med Full HD-, IPS-skjerm. Du kan nemlig se klart og tydelig fra uansett vinkel og du behøver ikke bry deg om det sitter med nesa rettet fullstendig mot skjermen. Intel Celeron-prosessor Intel Celeron N3450 er prosessoren som gjør seg godt til alle hverdagslige gjøremål. Med god støtte for multitasking får du et godt anlegg for apper, filmtitting eller rett og slett Internetsurfing. Design Acer Chromebook har et kompakt og stilig design som ikke bare se bra ut, men holder godt om den tas med på jobbreiser eller sommerferie. Som tidligere nevnt er den meget tynn og lett, med sine knappe 1,5 kg og 17 mm tykkelse. USB 3.1 Med USB 3.1 Gen 1 får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en 2 GB-film til en USB-enhet på kun 2 sekunder. Chromebook har to USB 3.1-porter og to USB 3.0-innganger. Bluetooth 4.2 og rask WiFi Å koble til trådløst nettverk går fort med den raske AC-standard, som yter en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Det gjør at du kan surfe på nettet uten hinder og hvor som helst i huset. Bluetooth er kjekt dersom du ønsker å bruke trådløs datamus eller om du vil høre på musikk med hodetelefoner. Laptop 14 - 16 tommer 3,7 3 4360 NOK 4360 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer