Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" Acer Chromebook med opptil 14 timers batteritid

Acer Chromebook CB315-1H-C8VV

  Art.nr: 1008782
  • Intel Celeron N3450 prosessor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Opptil 14 timers batteritid
  • 15,6" HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Rask WiFi

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
3 890,-

Delbetal fra 369,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Chromebook CB315-1H-C8VV er en 15,6" HD-skjerm som gjør at du kan løse oppgaver og nyte multimedia hvor som helst. Den er utstyrt med blant annet Intel Celeron prosessor, 32 GB SSD (eMMC) og rask WiFi med rask AC-standard. Acer Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store.

15,6" HD-skjerm

Med stort fokus på å lage en lett datamaskin noe som gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Dette betyr at du kan bruke Chromebook, uansett lysforhold.

Intel Celeron N3400 prosessor

Intel Celeron N3400 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer eller surfe på Internett.

Opptil 12 timers batteritid

Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning.

Trådløst nettverk

Nettverksutgangen gir deg rask tilkobling. Om du vil slippe nettverkskabelen kan du selvfølgelig koble deg til trådløse nettverk via WiFi, og da med den raske AC-standarden. Dette gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet, og du kan lett bevege deg fritt i hele hjemmet.

USB Type-C

Med USB Type-C får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en film raskere enn før. Acer Chromebook har to USB Type-C-porter og to USB 3.0-porter. 

1008782 Acer Acer Chromebook CB315-1H-C8VV NX.H0KED.012 Acer Chromebook CB315-1H-C8VV er en 15,6" HD-skjerm som gjør at du kan løse oppgaver og nyte multimedia hvor som helst. Den er utstyrt med blant annet Intel Celeron prosessor, 32 GB SSD (eMMC) og rask WiFi med rask AC-standard. Acer Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. 15,6" HD-skjerm Med stort fokus på å lage en lett datamaskin noe som gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Dette betyr at du kan bruke Chromebook, uansett lysforhold. Intel Celeron N3400 prosessor Intel Celeron N3400 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer eller surfe på Internett. Opptil 12 timers batteritid Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. Trådløst nettverk Nettverksutgangen gir deg rask tilkobling. Om du vil slippe nettverkskabelen kan du selvfølgelig koble deg til trådløse nettverk via WiFi, og da med den raske AC-standarden. Dette gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet, og du kan lett bevege deg fritt i hele hjemmet. USB Type-C Med USB Type-C får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en film raskere enn før. Acer Chromebook har to USB Type-C-porter og to USB 3.0-porter.  Laptop 14 - 16 tommer 3890 NOK 3890 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer