Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" Acer Chromebook med opptil 12 timers batteritid

Acer Chromebook CB3-532-C352

  Art.nr: 1008780
 • Intel® Celeron N3060 1,6 GHz max: 2,4 GHz
 • 32 GB SSD og 4 GB RAM
 • Opptil 12 timers batteritid
 • 15,6" Full HD (1366 x 768)
 • Innebygd webcam

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 
 
 

Acer Chromebook CB3-532-C352 er en 15,6" HD-skjerm enkel og pålitelig bærbar laptop. Den kommer med et kraftig batteri som gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. Acer Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store.

15,6" HD-skjerm

 

Med stort fokus på å lage en lett datamaskin , gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Dette betyr at du kan bruke Chromebook, uansett lysforhold.

Opptil 12 timers batteritid

Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning.

Bærekraftig design

Takket være de forsterkede hjørnene blir ikke Acer Chromebook skadet av fall fra opptil 60 cm. Og det unike dreneringssystemet fjerner raskt opptil 330 ml væske spilt over tastaturet, slik at det ikke kan oppstå intern skade. Datamaskinen har også et viftefritt design som holder datamaskinen stille mens den kjøles.

Trådløst nettverk

Nettverksutgangen gir deg rask tilkobling. Om du vil slippe nettverkskabelen kan du selvfølgelig koble deg til trådløse nettverk via WiFi, og da med den raske AC-standarden. Dette gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet, og du kan lett bevege deg fritt i hele hjemmet.

Bluetooth 4.2

Bluetooth lar deg overføre filer fra for eksempel din mobiltelefon til en datamaskin på en enkel måte. Du kan til og med koble til trådløse lydenheter som trådløse hodetelefoner. Med 4.2 Bluetooth går overføringen både raskt og jevnt.

Se også

(0 stk)
 • Intel Celeron N3450 prosessor
 • 32 GB SSD & 4 GB RAM
 • Opptil 14 timers batteritid

2 790,-

Se også

(0 stk)
 • Intel Celeron N3450 prosessor
 • 32 GB SSD & 4 GB RAM
 • Opptil 14 timers batteritid

2 790,-

1008780 Acer Acer Chromebook CB3-532-C352 NX.GHJED.014      Acer Chromebook CB3-532-C352 er en 15,6" HD-skjerm enkel og pålitelig bærbar laptop. Den kommer med et kraftig batteri som gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. Acer Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. 15,6" HD-skjerm   Med stort fokus på å lage en lett datamaskin , gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Dette betyr at du kan bruke Chromebook, uansett lysforhold. Opptil 12 timers batteritid Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. Bærekraftig design Takket være de forsterkede hjørnene blir ikke Acer Chromebook skadet av fall fra opptil 60 cm. Og det unike dreneringssystemet fjerner raskt opptil 330 ml væske spilt over tastaturet, slik at det ikke kan oppstå intern skade. Datamaskinen har også et viftefritt design som holder datamaskinen stille mens den kjøles. Trådløst nettverk Nettverksutgangen gir deg rask tilkobling. Om du vil slippe nettverkskabelen kan du selvfølgelig koble deg til trådløse nettverk via WiFi, og da med den raske AC-standarden. Dette gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet, og du kan lett bevege deg fritt i hele hjemmet. Bluetooth 4.2 Bluetooth lar deg overføre filer fra for eksempel din mobiltelefon til en datamaskin på en enkel måte. Du kan til og med koble til trådløse lydenheter som trådløse hodetelefoner. Med 4.2 Bluetooth går overføringen både raskt og jevnt. Laptop 14 - 16 tommer 4 3 2190 NOK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Data & Nettbrett
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tommer