Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

14" Acer Chromebook som kun veier 1,6

Acer Chromebook CB3-431-C5HB

  Art.nr: 1008777
  • Intel Celeron N3060 prosessor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Opptil 12 timers batteritid
  • 14" HD-skjerm (1366 x 768)
  • Innebygd webcam

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Chromebook CB3-431-14NG er en 14" HD-skjerm enkel og pålitelig bærbar datamaskin. Den har også et kraftig batteri om gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. Acer Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store.

14" HD-skjerm

Med stort fokus på å lage en lett datamaskin noe som gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Dette betyr at du kan bruke Chromebook, uansett lysforhold.

Intel Celeron prosessor

En Intel Celeron prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer og Internetsurfing.

Bærekraftig design

Takket være de forsterkede hjørnene blir ikke Acer Chromebook skadet av fall fra opptil 60 cm. Og det unike dreneringssystemet fjerner raskt opptil 330 ml væske spilt over tastaturet, slik at det ikke kan oppstå intern skade. Datamaskinen har også et viftefritt design som holder datamaskinen stille mens den kjøles.

Trådløst nettverk

Nettverksutgangen gir deg rask tilkobling. Om du vil slippe nettverkskabelen kan du selvfølgelig koble deg til trådløse nettverk via WiFi, og da med den raske AC-standarden. Dette gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet, og du kan lett bevege deg fritt i hele hjemmet.

Bluetooth 4.2

Bluetooth lar deg overføre filer fra for eksempel din mobiltelefon til en datamaskin på en enkel måte. Du kan til og med koble til trådløse lydenheter som trådløse hodetelefoner. Med 4.2 Bluetooth går overføringen både raskt og jevnt.

Innebygd webcam 

Takket være webkameraet har det aldri vært enklere å holde kontakten eller få jobben gjort. Videochat med familien med jevn og god kvalitet.

1008777 Acer Acer Chromebook CB3-431-C5HB NX.GC2ED.004 Acer Chromebook CB3-431-14NG er en 14" HD-skjerm enkel og pålitelig bærbar datamaskin. Den har også et kraftig batteri om gir deg opptil 12 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. Acer Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. 14" HD-skjerm Med stort fokus på å lage en lett datamaskin noe som gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Dette betyr at du kan bruke Chromebook, uansett lysforhold. Intel Celeron prosessor En Intel Celeron prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer og Internetsurfing. Bærekraftig design Takket være de forsterkede hjørnene blir ikke Acer Chromebook skadet av fall fra opptil 60 cm. Og det unike dreneringssystemet fjerner raskt opptil 330 ml væske spilt over tastaturet, slik at det ikke kan oppstå intern skade. Datamaskinen har også et viftefritt design som holder datamaskinen stille mens den kjøles. Trådløst nettverk Nettverksutgangen gir deg rask tilkobling. Om du vil slippe nettverkskabelen kan du selvfølgelig koble deg til trådløse nettverk via WiFi, og da med den raske AC-standarden. Dette gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet, og du kan lett bevege deg fritt i hele hjemmet. Bluetooth 4.2 Bluetooth lar deg overføre filer fra for eksempel din mobiltelefon til en datamaskin på en enkel måte. Du kan til og med koble til trådløse lydenheter som trådløse hodetelefoner. Med 4.2 Bluetooth går overføringen både raskt og jevnt. Innebygd webcam  Takket være webkameraet har det aldri vært enklere å holde kontakten eller få jobben gjort. Videochat med familien med jevn og god kvalitet. Laptop 14 - 16 tommer 3 2 2690 NOK 2690 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer