Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynn 14" Chromebook med 12 t batteritid og IPS-panel

Acer Chromebook 514 (NX.HGRED.007)

  Art.nr: 1012173
  • Intel Pentium N4200-prosessor
  • 64 GB SSD og 8 GB RAM
  • Opptil 12 timers batteritid
  • 14" Full HD-skjerm (IPS-panel)
  • Tynt og lett design (1,5 kg)

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Chromebook 514 er en kompakt og lett bærbar datamaskin som er lett å ha med, veier bare 1,5 kg og er ca. 17 mm høy. Dette, kombinert med en 14" Full HD-skjerm med IPS-panel og en firkjernet Intel Pentium-prosessor, lar deg utføre oppgavene dine mens du er på farten eller slappe av med en film. I tillegg kan du glede deg over en 64 GB SSD Hard Disk Drive (eMMC) og 8 GB RAM, som er ideelle for enklere bruk av datamaskiner, for eksempel apper, surfing og dokumenthåndtering. Arbeid effektivt hele dagen med opptil 12 timers batterilevetid, uansett hvor du er.

14" Full HD-skjerm med IPS-panel

Acer Chromebook 514 har fått en 14" Full HD-skjerm med en tynn ramme på sidene som gir mer skjerm i et mindre kabinett. Displayet er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Displayet har også blitt utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større synsvinkler. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjonene og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen.

Intel Pentium prosessor

Intel Pentium N4200 er en prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film og mer. Prosessoren har fire prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 2,5 GHz.

64 GB SSD-lagring (eMMC)

En SSD er en harddisk, nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet. Her startes Windows og programmer mye raskere enn det en tradisjonell mekanisk harddisk kan og lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, noe som er ekstremt bra for bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse og svært energieffektive. Denne maskinen leveres med en SSD på hele 64 GB.

Opptil 12 timers batterilevetid

Acer Chromebook 514 er designet for å jobbe i opptil 12 timer på en enkelt lading, slik at du kan jobbe effektivt hele dagen mens du er på farten.

Tynn og lett

Acer Chromebook har en kompakt og stilig design som også er holdbar, noe som gjør den perfekt å ta på forretningsreiser eller på solferien. Som allerede nevnt er datamaskinen veldig tynn og lett, den veier bare 1,5 kg og er ca. 17 mm høy.

Rask WiFi og Bluetooth 4.2

Koble til nettverk trådløst med Wi-Fi og det med den raske AC-standarden, som gir mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten kabler, og kan enkelt bevege deg fritt med datamaskinen i hele hjemmet. Bluetooth er praktisk når du vil koble til eksterne enheter som datamaskin eller tastatur, headset og andre enheter som støtter bluetooth.

1012173 Acer Acer Chromebook 514 (NX.HGRED.007) NX.HGRED.007 Acer Chromebook 514 er en kompakt og lett bærbar datamaskin som er lett å ha med, veier bare 1,5 kg og er ca. 17 mm høy. Dette, kombinert med en 14" Full HD-skjerm med IPS-panel og en firkjernet Intel Pentium-prosessor, lar deg utføre oppgavene dine mens du er på farten eller slappe av med en film. I tillegg kan du glede deg over en 64 GB SSD Hard Disk Drive (eMMC) og 8 GB RAM, som er ideelle for enklere bruk av datamaskiner, for eksempel apper, surfing og dokumenthåndtering. Arbeid effektivt hele dagen med opptil 12 timers batterilevetid, uansett hvor du er. 14" Full HD-skjerm med IPS-panel Acer Chromebook 514 har fått en 14" Full HD-skjerm med en tynn ramme på sidene som gir mer skjerm i et mindre kabinett. Displayet er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Displayet har også blitt utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større synsvinkler. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjonene og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. Intel Pentium prosessor Intel Pentium N4200 er en prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film og mer. Prosessoren har fire prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 2,5 GHz. 64 GB SSD-lagring (eMMC) En SSD er en harddisk, nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet. Her startes Windows og programmer mye raskere enn det en tradisjonell mekanisk harddisk kan og lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, noe som er ekstremt bra for bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse og svært energieffektive. Denne maskinen leveres med en SSD på hele 64 GB. Opptil 12 timers batterilevetid Acer Chromebook 514 er designet for å jobbe i opptil 12 timer på en enkelt lading, slik at du kan jobbe effektivt hele dagen mens du er på farten. Tynn og lett Acer Chromebook har en kompakt og stilig design som også er holdbar, noe som gjør den perfekt å ta på forretningsreiser eller på solferien. Som allerede nevnt er datamaskinen veldig tynn og lett, den veier bare 1,5 kg og er ca. 17 mm høy. Rask WiFi og Bluetooth 4.2 Koble til nettverk trådløst med Wi-Fi og det med den raske AC-standarden, som gir mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten kabler, og kan enkelt bevege deg fritt med datamaskinen i hele hjemmet. Bluetooth er praktisk når du vil koble til eksterne enheter som datamaskin eller tastatur, headset og andre enheter som støtter bluetooth. Laptop 14 - 16 tommer 4190 NOK 4190 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer