Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Raske Aspire 5 designet i aluminium av ypperste klasse.

Acer Aspire 5 A514-51-78BY

  Art.nr: 1006682
  • 14" Full HD-skjerm med ComfyView
  • Intel Core i7 8565U-prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • Acer TrueHarmony
7 690,-

Delbetal fra 686,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med sitt slanke design i aluminium i kombinasjon med sine raske komponenter, kommer Acer Aspire 5 A514 til å etterkomme dine krav hva opplevelse og ladetid angår. Utstyrt med en åttende generasjons Intel Core i7-prosessor med fire kjerner og hastighet på 4,6 GHz, kan du være trygg på at ting flyter som det skal. Dessuten leveres maskinen med 256 GB SSD og 8 GB DDR4 RAM, alt for at du skal kunne veksle raskt mellom arbeidsoppgaver.

14" Full HD-skjerm med ComfyView

Aspire 5 A514 har blitt gitt en Full HD-skjerm på 14", som med sine dype farger og ComfyView garanterer et detaljrikt bilde. Ved hjelp av sistnevnte reduseres lysrefleksjoner i skjermen og du kan fortsette for eksempel filmtittinga uten at lyset forstyrrer deg.

8. Generasjons Intel Core i7-Prosessor

Med den seneste Intel-prosessoren får du en laptop du kan stole på. Intel Core i7 8565U er en firekjernet prosessor, med maksimal fart på 4,6 GHz og er i stand til å møte dine krav, uansett hvor dagen tar deg.

256 GB SSD

En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet som starter Windows og programmer ekstremt mye raskere, sammenliknet med en litt mer tradisjonell mekanisk harddisk. Til forskjell fra disse er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er godt å ha i bærbare datamaskiner. Dessuten er de lydløse og sluker lite strøm. A514 leveres med en SSD på 256 GB og gir deg massevis av lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk.

8 GB DDR4 RAM

Maskinen leveres med DDR4-standards RAM på 8 GB og sørger for at du har nok arbeidsminne til å klare deg igjennom arbeidsdagen med bedre hastighet, kapastitet og ikke minst - lavere strømforbruk.

Fantastisk tilkobling

Med 802.11-standarden hva trådløshet angår, sørger for at du er raskt og stabilt tilkoblet trådløse nettverk, slik at du alltid er på hugget og slipper lete febrilsk etter område med bedre dekning. Med innebygget Bluetooth 4.2 garanteres rask kommunikasjon mellom flere enheter samtidig, uansett om du ønsker å bruke et headset eller mus.

Acer TrueHarmony

Med True Harmony får du et godt designet høyttalersystem, med mulighet for mer volum og dypere bass til alle favorittlåtene dine og virkelighetstro lyd til filmtitting.

1006682 Acer Acer Aspire 5 A514-51-78BY NX.H6NED.005 Med sitt slanke design i aluminium i kombinasjon med sine raske komponenter, kommer Acer Aspire 5 A514 til å etterkomme dine krav hva opplevelse og ladetid angår. Utstyrt med en åttende generasjons Intel Core i7-prosessor med fire kjerner og hastighet på 4,6 GHz, kan du være trygg på at ting flyter som det skal. Dessuten leveres maskinen med 256 GB SSD og 8 GB DDR4 RAM, alt for at du skal kunne veksle raskt mellom arbeidsoppgaver. 14" Full HD-skjerm med ComfyView Aspire 5 A514 har blitt gitt en Full HD-skjerm på 14", som med sine dype farger og ComfyView garanterer et detaljrikt bilde. Ved hjelp av sistnevnte reduseres lysrefleksjoner i skjermen og du kan fortsette for eksempel filmtittinga uten at lyset forstyrrer deg. 8. Generasjons Intel Core i7-Prosessor Med den seneste Intel-prosessoren får du en laptop du kan stole på. Intel Core i7 8565U er en firekjernet prosessor, med maksimal fart på 4,6 GHz og er i stand til å møte dine krav, uansett hvor dagen tar deg. 256 GB SSD En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet som starter Windows og programmer ekstremt mye raskere, sammenliknet med en litt mer tradisjonell mekanisk harddisk. Til forskjell fra disse er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er godt å ha i bærbare datamaskiner. Dessuten er de lydløse og sluker lite strøm. A514 leveres med en SSD på 256 GB og gir deg massevis av lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. 8 GB DDR4 RAM Maskinen leveres med DDR4-standards RAM på 8 GB og sørger for at du har nok arbeidsminne til å klare deg igjennom arbeidsdagen med bedre hastighet, kapastitet og ikke minst - lavere strømforbruk. Fantastisk tilkobling Med 802.11-standarden hva trådløshet angår, sørger for at du er raskt og stabilt tilkoblet trådløse nettverk, slik at du alltid er på hugget og slipper lete febrilsk etter område med bedre dekning. Med innebygget Bluetooth 4.2 garanteres rask kommunikasjon mellom flere enheter samtidig, uansett om du ønsker å bruke et headset eller mus. Acer TrueHarmony Med True Harmony får du et godt designet høyttalersystem, med mulighet for mer volum og dypere bass til alle favorittlåtene dine og virkelighetstro lyd til filmtitting. Laptop 14 - 16 tommer 7690 NOK 7690 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer