Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" laptop med nye Windows 8.1

Toshiba Satellite C50D-A-147

  Art.nr: 204341
  • 15,6" 1366x768
  • AMD E1-2100
  • 4 GB RAM
  • 500 GB harddisk
  • AMD Radeon™ HD 8210

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Toshiba Satellite C50D-A-147  er perfekt for hjemmebruk. Med en energibesparende AMD E1-2100-prosessor med integrert grafikk passer maskinen ypperlig til enkle spill og program. Maskinen har 4 GB arbeidsminne og 500 GB harddisk som lar deg lagre all favorittmusikk, bilder og filmer på en og samme plass.

Maskinen leveres uten CD/DVD-ROM.

Lydsystem

Datamaskinen er utstyrt med innebygde stereohøyttalere med DTS Sound. 24-bits stereo støttes som lydformat.

Trådløs overføring med Bluetooth

Bluetooth lar deg overføre filer fra enheter som en mobiltelefon eller datamaskin på en rask og enkel måte. Du kan dermed koble maskinen til enheter som Bluetooth-headset eller Bluetooth-høyttalere trådløst.

Backlight LED

Med hjelp av backlight LED-teknologi og evne til å raskt gjenspeile lysforhold i endring, blir alle bilder perfekt gjengitt med optimerte farger og klarhet. Det blir ingen lyslekkasjer, selv ikke i de mørkeste områdene på skjermen.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du bruke datamaskinen på nye og spennende måter. Det er raskt, intuitivt og utformet for at du skal kunne gjøre hva du vil og slik du vil. Du får det velkjente skrivebordet med start-knappen i tillegg til den nye startskjermen som kan tilpasses med egne apper, kontakter og nettsteder. Generelt er Windows 8.1 enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne.

Toshiba Toshiba Satellite C50D-A-147 PSCGWE-03P013N5 Toshiba Satellite C50D-A-147  er perfekt for hjemmebruk. Med en energibesparende AMD E1-2100-prosessor med integrert grafikk passer maskinen ypperlig til enkle spill og program. Maskinen har 4 GB arbeidsminne og 500 GB harddisk som lar deg lagre all favorittmusikk, bilder og filmer på en og samme plass.Maskinen leveres uten CD/DVD-ROM.LydsystemDatamaskinen er utstyrt med innebygde stereohøyttalere med DTS Sound. 24-bits stereo støttes som lydformat.Trådløs overføring med BluetoothBluetooth lar deg overføre filer fra enheter som en mobiltelefon eller datamaskin på en rask og enkel måte. Du kan dermed koble maskinen til enheter som Bluetooth-headset eller Bluetooth-høyttalere trådløst.Backlight LEDMed hjelp av backlight LED-teknologi og evne til å raskt gjenspeile lysforhold i endring, blir alle bilder perfekt gjengitt med optimerte farger og klarhet. Det blir ingen lyslekkasjer, selv ikke i de mørkeste områdene på skjermen.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du bruke datamaskinen på nye og spennende måter. Det er raskt, intuitivt og utformet for at du skal kunne gjøre hva du vil og slik du vil. Du får det velkjente skrivebordet med start-knappen i tillegg til den nye startskjermen som kan tilpasses med egne apper, kontakter og nettsteder. Generelt er Windows 8.1 enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne. Laptop 14 - 15 tommer 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tommer