Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Stilren laptop med stor lagringsplass som er klar for alt

Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX)

  Art.nr: 1004350
  • 15,6" Full HD-skjerm (1920x1080)
  • Intel® Pentium 4415U-prosessor
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD
  • 6 GB DDR4 RAM
  • Rask WiFi og Bluetooth 4.1
4 490,-

Delbetal fra 419,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX) er en bærbar datamaskin som er rask, stilig og klar for dagens og morgendagens oppgaver. Utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm gjør den seg godt egnet til arbeid som til underholdning og med 128 GB SSD, samt en HDD på 1 TB får du godt med lagringsplass til alle programmene og filene dine. Den har også Intel Pentium 4415U, 6 GB DDR4 RAM, rask WiFi og Bluetooth 4.1. En trygg laptop som er perfekt egnet for skolearbeid og arbeidsdagen.

Holdbart design

Med slankt og stilig design får du en maskin som du kan ta med deg absolutt over alt. Lenovo har gitt Ideapad 330 et ekstra beskyttende lag utenpå slik at den tåler den daglige mengden slitasje. På undersiden er det lagt til ekstra gummistøtte for å maksimere ventilasjonen og dermed forlenge maskinens levetid.

Windows 10

Dra nytte av det beste i Windows 10 i deres nyeste oppdatering som er fullstappet med spennende funksjoner. Foton gjør det lettere å fortelle din historie med video: Legg til lydspor, bruk overganger, lag 3D-effekter og mye mer. Det er enda enklere å dele innhold, med lettbrukte innstillinger som gjør det rask å få tak i de viktige menneskene i ditt liv.

Lett å komme igang

Lenovo jobber hardt for å kunne tilby en fullverdig arbeidsstasjon og en trygg følelse allerede fra oppstart. Oppsettet som gjøres ved første oppstart av maskinen er minsket til bare 5 håndplukkede programmer som hjelper deg komme raskt i gang, uten unødvendige tilleggsprogrammer.

Lyd og bilde

Med en HD+-skjerm på 17,3" får du klare og tydelige bilder. Kombinert med ren og klar lyd får du en desidert bedre opplevelse om du ser på film, hører på musikk eller simpelthen ser på bilder. Skru opp lyden og legg merke til hver eneste detalj, uten skurring.

Takket være AC-standarden kan du nyte godt av rask WiFi og Bluetooth 4.1. Dette legger grunnlaget for enklere og raskere tilkoblinger.

128 GB SSD & 1 TB HDD

I denne maskinen får du både HDD og SSD. Sistnevnte er tidens mest moderne lagringsenhet som både raskt og effektiv starter opp programmer og Windows mye raskere enn det vill gjort på en vanlig mekanisk harddisk. Spesielt egnet for bærbare datamaskiner gjør at SSD-er tåler en støyt eller to, om maskin ristes eller vibrerer. De trekker vedlig lite strøm og er lydløse. 

SSD-disken i denne maskinen er på 128 GB og i tillegg til det er den en 1 TB HDD, som gir godt med lagringsplass for spill, programmer, filmer, bilder og musikk.

Lenovo Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX) 81DC006RMX Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX) er en bærbar datamaskin som er rask, stilig og klar for dagens og morgendagens oppgaver. Utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm gjør den seg godt egnet til arbeid som til underholdning og med 128 GB SSD, samt en HDD på 1 TB får du godt med lagringsplass til alle programmene og filene dine. Den har også Intel Pentium 4415U, 6 GB DDR4 RAM, rask WiFi og Bluetooth 4.1. En trygg laptop som er perfekt egnet for skolearbeid og arbeidsdagen. Holdbart design Med slankt og stilig design får du en maskin som du kan ta med deg absolutt over alt. Lenovo har gitt Ideapad 330 et ekstra beskyttende lag utenpå slik at den tåler den daglige mengden slitasje. På undersiden er det lagt til ekstra gummistøtte for å maksimere ventilasjonen og dermed forlenge maskinens levetid. Windows 10 Dra nytte av det beste i Windows 10 i deres nyeste oppdatering som er fullstappet med spennende funksjoner. Foton gjør det lettere å fortelle din historie med video: Legg til lydspor, bruk overganger, lag 3D-effekter og mye mer. Det er enda enklere å dele innhold, med lettbrukte innstillinger som gjør det rask å få tak i de viktige menneskene i ditt liv. Lett å komme igang Lenovo jobber hardt for å kunne tilby en fullverdig arbeidsstasjon og en trygg følelse allerede fra oppstart. Oppsettet som gjøres ved første oppstart av maskinen er minsket til bare 5 håndplukkede programmer som hjelper deg komme raskt i gang, uten unødvendige tilleggsprogrammer. Lyd og bilde Med en HD+-skjerm på 17,3" får du klare og tydelige bilder. Kombinert med ren og klar lyd får du en desidert bedre opplevelse om du ser på film, hører på musikk eller simpelthen ser på bilder. Skru opp lyden og legg merke til hver eneste detalj, uten skurring.Takket være AC-standarden kan du nyte godt av rask WiFi og Bluetooth 4.1. Dette legger grunnlaget for enklere og raskere tilkoblinger. 128 GB SSD & 1 TB HDD I denne maskinen får du både HDD og SSD. Sistnevnte er tidens mest moderne lagringsenhet som både raskt og effektiv starter opp programmer og Windows mye raskere enn det vill gjort på en vanlig mekanisk harddisk. Spesielt egnet for bærbare datamaskiner gjør at SSD-er tåler en støyt eller to, om maskin ristes eller vibrerer. De trekker vedlig lite strøm og er lydløse. SSD-disken i denne maskinen er på 128 GB og i tillegg til det er den en 1 TB HDD, som gir godt med lagringsplass for spill, programmer, filmer, bilder og musikk. Laptop 14 - 15 tommer 4490 NOK 4490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tommer