Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Arbeid effektivt på en 15,6" laptop med Intel Core i5-prosessor

Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC004XMX)

  Art.nr: 1006820
  • 15,6" HD skjerm (1920x1080)
  • Intel® Core™ i5-7200U prosessor
  • 8 GB DDR4 RAM-minne
  • 128 GB SSD + 1000 GB HDD
  • Lett å komme igang

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Lenovo Ideapad 330-15IKB er en bærbar datamaskin som er rask, stilig og klar for dagens og morgendagens oppgaver. Den har blant annet blitt utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm gjør den seg godt egnet til arbeid som til underholdning og med 128 GB harddisk og 1000 GB HDD får du godt med lagringsplass til alle programmene og filene dine. Den har også Intel® Core™ i5-7200U prosessor, 8 GB DDR4 RAM, rask WiFi og Bluetooth 4.1.

Utholdent design

Med slankt og stilig design får du en maskin som du kan ta med deg absolutt over alt. Lenovo har gitt Ideapad 330 et ekstra beskyttende lag utenpå slik at den tåler den daglige mengden slitasje. På undersiden er det lagt til ekstra gummistøtte for å maksimalisere ventilasjon og dermed forlenge maskinens levetid.

Windows 10

Dra nytte av det beste i Windows 10 i deres nyeste oppdatering som er fullstappet med spennende funksjoner. Foton gjør det lettere å fortelle din historie med video: Legg til lydspor, bruk overganger, lag 3D-effekter og mye mer. Det er enda enklere å dele innhold, med lettbrukte innstillinger som gjør det rask å få tak i de viktige menneskene i ditt liv.

Lett å komme igang

Lenovo jobber hardt for å kunne tilby en fullverdig arbeidsstasjon og en trygg følelse allerede fra oppstart. Oppsettet som gjøres ved første oppstart av maskinen er minsket til bare 5 håndplukkede programmer som hjelper deg komme raskt i gang, uten unødvendige tilleggsprogrammer.

Lyd og bilde

Med en HD skjerm på 15,6" får du klare og tydelige bilder. Kombinert med ren og klar lyd får du en desidert bedre opplevelse om du ser på film, hører på musikk eller simpelthen ser på bilder. Skru opp lyden og legg merke til hver eneste detalj, uten skurring.

Takket være AC-standarden kan du nyte godt av rask WiFi og Bluetooth 4.1. Dette legger grunnlaget for enklere og raskere tilkoblinger.

128 GB SSD

En av harddiskene i laptopen er av type SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring, som starter Windows og programer mye raskere enn tradisjonell mekanisk harddisk. De er nesten ufølsomme for støt og vibrasjon, noe som er ekstraordinært i bærbare datamaskiner. SSD-plater er også lydløse og effektive. SSD-harddisken på denne datamaskinen er 128 GB, noe som gir deg god lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. Den har også har 1000 GB HDD, noe som betyr at du får mye lagringsplass og ikke trenger å bekymre deg for lagring.

1006820 Lenovo Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC004XMX) 81DC004XMX Lenovo Ideapad 330-15IKB er en bærbar datamaskin som er rask, stilig og klar for dagens og morgendagens oppgaver. Den har blant annet blitt utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm gjør den seg godt egnet til arbeid som til underholdning og med 128 GB harddisk og 1000 GB HDD får du godt med lagringsplass til alle programmene og filene dine. Den har også Intel® Core™ i5-7200U prosessor, 8 GB DDR4 RAM, rask WiFi og Bluetooth 4.1. Utholdent design Med slankt og stilig design får du en maskin som du kan ta med deg absolutt over alt. Lenovo har gitt Ideapad 330 et ekstra beskyttende lag utenpå slik at den tåler den daglige mengden slitasje. På undersiden er det lagt til ekstra gummistøtte for å maksimalisere ventilasjon og dermed forlenge maskinens levetid. Windows 10 Dra nytte av det beste i Windows 10 i deres nyeste oppdatering som er fullstappet med spennende funksjoner. Foton gjør det lettere å fortelle din historie med video: Legg til lydspor, bruk overganger, lag 3D-effekter og mye mer. Det er enda enklere å dele innhold, med lettbrukte innstillinger som gjør det rask å få tak i de viktige menneskene i ditt liv. Lett å komme igang Lenovo jobber hardt for å kunne tilby en fullverdig arbeidsstasjon og en trygg følelse allerede fra oppstart. Oppsettet som gjøres ved første oppstart av maskinen er minsket til bare 5 håndplukkede programmer som hjelper deg komme raskt i gang, uten unødvendige tilleggsprogrammer. Lyd og bilde Med en HD skjerm på 15,6" får du klare og tydelige bilder. Kombinert med ren og klar lyd får du en desidert bedre opplevelse om du ser på film, hører på musikk eller simpelthen ser på bilder. Skru opp lyden og legg merke til hver eneste detalj, uten skurring.Takket være AC-standarden kan du nyte godt av rask WiFi og Bluetooth 4.1. Dette legger grunnlaget for enklere og raskere tilkoblinger. 128 GB SSD En av harddiskene i laptopen er av type SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring, som starter Windows og programer mye raskere enn tradisjonell mekanisk harddisk. De er nesten ufølsomme for støt og vibrasjon, noe som er ekstraordinært i bærbare datamaskiner. SSD-plater er også lydløse og effektive. SSD-harddisken på denne datamaskinen er 128 GB, noe som gir deg god lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. Den har også har 1000 GB HDD, noe som betyr at du får mye lagringsplass og ikke trenger å bekymre deg for lagring. Laptop 14 - 15 tommer 5490 NOK 5490 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tommer