Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pålitelig 15,6" laptop fra HP med Intel® Core™ i3-prosessor

HP 250 G4

  Art.nr: 228589
  • Intel® Core™ i3-5005U
  • DVD-brenner, minnekortleser
  • 4 GB RAM og 500 GB harddisk
  • 15,6" HD LED-skjerm
  • Intel® HD Graphics 5500

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

HP 250 G4 er en 15,6" laptop med den grunnytelsen du forventer deg av en god og stabil bærbar datamaskin. Laptopen passer utmerket til blant annet skole- og kontorarbeid, tekstbehandling og presentasjoner, blogging og sosiale medier samt lettere underholdning.

5. generasjon Intel® Core™ i3-prosessor

Med Intel®s 5. generasjon Core™ i3-prosessor får du en enda raskere og mer strømeffektiv laptop med bedre grafikkhåndtering. Med sine doble kjerner og firetrådsteknologi kan prosessoren utføre flere oppgaver samtidig med et godt visuelt resultat. Intel® Core™ i3 sørger for pålitelig ytelse.

Trådløs overføring med Bluetooth

Bluetooth lar deg overføre filer fra enheter som en mobiltelefon eller datamaskin på en rask og enkel måte. Du kan dermed koble maskinen til enheter som Bluetooth-headset eller Bluetooth-høyttalere trådløst.

Raskt trådløst nettverk

Laptopen har innebygd trådløst nettverk med 802.11 b/g/n som standard. Med det kan du koble deg til internett med stabil dataoverføring i høy hastighet.

Innebygd webkamera

Med innebygd webkamera er det enkelt å holde kontakten med venner og familie over internett. Sammen med en innebygd mikrofon kan du benytte deg av både bilde og lyd i applikasjoner som Facebook, Skype og Google Hangouts.

Trygghet før og etter kjøp

Du har ingen grunn til bekymring om noe faktisk skulle gå galt. Datamaskinen kommer med innebygde sikekrhetsfunksjoner som lar deg raskt ta backup og gjenopprette maskinen. HP tilbyr dessuten god telefonsupport om det er noe du skulle lure på.

Nye og populære Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.

Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

HP HP 250 G4 N0Z91EA#UUW HP 250 G4 er en 15,6" laptop med den grunnytelsen du forventer deg av en god og stabil bærbar datamaskin. Laptopen passer utmerket til blant annet skole- og kontorarbeid, tekstbehandling og presentasjoner, blogging og sosiale medier samt lettere underholdning. 5. generasjon Intel® Core™ i3-prosessor Med Intel®s 5. generasjon Core™ i3-prosessor får du en enda raskere og mer strømeffektiv laptop med bedre grafikkhåndtering. Med sine doble kjerner og firetrådsteknologi kan prosessoren utføre flere oppgaver samtidig med et godt visuelt resultat. Intel® Core™ i3 sørger for pålitelig ytelse. Trådløs overføring med Bluetooth Bluetooth lar deg overføre filer fra enheter som en mobiltelefon eller datamaskin på en rask og enkel måte. Du kan dermed koble maskinen til enheter som Bluetooth-headset eller Bluetooth-høyttalere trådløst. Raskt trådløst nettverk Laptopen har innebygd trådløst nettverk med 802.11 b/g/n som standard. Med det kan du koble deg til internett med stabil dataoverføring i høy hastighet. Innebygd webkamera Med innebygd webkamera er det enkelt å holde kontakten med venner og familie over internett. Sammen med en innebygd mikrofon kan du benytte deg av både bilde og lyd i applikasjoner som Facebook, Skype og Google Hangouts. Trygghet før og etter kjøp Du har ingen grunn til bekymring om noe faktisk skulle gå galt. Datamaskinen kommer med innebygde sikekrhetsfunksjoner som lar deg raskt ta backup og gjenopprette maskinen. HP tilbyr dessuten god telefonsupport om det er noe du skulle lure på. Nye og populære Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. Laptop 14 - 15 tommer 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tommer