Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

ASUS VivoBook med høyoppløst skjerm og rask SSD

ASUS X541NA-DM605T

  Art.nr: 1002298
  • 15,6" Full HD-skjerm
  • Intel Celeron N3350
  • 8 GB RAM
  • 128 GB SSD
  • Flere raske tilkoblinger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ASUS X541NA-DM605T er en bærbar datamaskin som er designet for å gå deg en ekte multimediaopplevelse. den er blandt annet utstyrt med en Intel® Dual-Core Celeron® N3350-processor, Intel® HD graphics 500-grafikk og SonicMaster-lydd med ICEpower®-teknologi. Alt dette og mye mer vil arbeide for at du skal få en så bra opplevelse som mulig, og du får et fantastisk lydbilde som du aldri har opplevd tidligere på en bærbar datamaskin. Spesifikasjonene i videoen nedenfor kan avvike fra gjeldende modell.

Ytelse

ASUS Laptop X541NA drives av en Intel® Dual-Core Celeron® N3350-prosessor, 8 GB RAM og Intel® HD graphics 500-grafikk. ASUS X541NA leveres med forhåndsinstallert Windows 10 Home, slik at du er klar for alle dine daglige dataoppgaver og underholdning.

Raskere og enkelere tilkoblinger

X541NA-DM605T har flere ulike tilkoblingsmuligheter som USB 3.0 Type-C, HDMI- og VHA-port, en 3-i-1 SD/SDHC/SDXC-kortleser, samt andre tilkoblingsalternativer som garanterer kompatibilitet med et stort antall enheter.

En stor fordel med Type-C er at den nye USB-størrelsen passer i begge retninger, noe som betyr at du alltid kan koble den til første forsøk.  Den gjør det mulig med dataoverføringer i opp til 5Gbit/s - nesten 10 ganger raskere enn USB 2.0. Nå kan du overføre bilder, musikk og selv store videofiler på ett øyeblikk. Å overføre en 2 GB stor film kan ta mindre enn 2 sekunder. 

God lyd med SonicMaster

ASUS SonicMaster-lyd med ICEpower®-teknologi gir din nye data krystallklar lyd. ASUS X541NA har en 3 W-høyttaler med 24cc lydkammer og et tilpasset design med transmisjonslinjen for rik, dyp bass og distinkte stemmer. I tillegg til det er det også finjustert for å gi deg klarere dialog og ekte surroundlyd.

SSD

Harddisken i laptopen er av SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er  stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, som er ekstra bra i bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse stille og energieffektiv. Harddisken i Asus X541NA-DM605T er på 128 GB, som gir deg lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk.

Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

ASUS ASUS X541NA-DM605T 90NB0E82-M11450 ASUS X541NA-DM605T er en bærbar datamaskin som er designet for å gå deg en ekte multimediaopplevelse. den er blandt annet utstyrt med en Intel® Dual-Core Celeron® N3350-processor, Intel® HD graphics 500-grafikk og SonicMaster-lydd med ICEpower®-teknologi. Alt dette og mye mer vil arbeide for at du skal få en så bra opplevelse som mulig, og du får et fantastisk lydbilde som du aldri har opplevd tidligere på en bærbar datamaskin. Spesifikasjonene i videoen nedenfor kan avvike fra gjeldende modell. Ytelse ASUS Laptop X541NA drives av en Intel® Dual-Core Celeron® N3350-prosessor, 8 GB RAM og Intel® HD graphics 500-grafikk. ASUS X541NA leveres med forhåndsinstallert Windows 10 Home, slik at du er klar for alle dine daglige dataoppgaver og underholdning. Raskere og enkelere tilkoblinger X541NA-DM605T har flere ulike tilkoblingsmuligheter som USB 3.0 Type-C, HDMI- og VHA-port, en 3-i-1 SD/SDHC/SDXC-kortleser, samt andre tilkoblingsalternativer som garanterer kompatibilitet med et stort antall enheter. En stor fordel med Type-C er at den nye USB-størrelsen passer i begge retninger, noe som betyr at du alltid kan koble den til første forsøk.  Den gjør det mulig med dataoverføringer i opp til 5Gbit/s - nesten 10 ganger raskere enn USB 2.0. Nå kan du overføre bilder, musikk og selv store videofiler på ett øyeblikk. Å overføre en 2 GB stor film kan ta mindre enn 2 sekunder.  God lyd med SonicMaster ASUS SonicMaster-lyd med ICEpower®-teknologi gir din nye data krystallklar lyd. ASUS X541NA har en 3 W-høyttaler med 24cc lydkammer og et tilpasset design med transmisjonslinjen for rik, dyp bass og distinkte stemmer. I tillegg til det er det også finjustert for å gi deg klarere dialog og ekte surroundlyd. SSD Harddisken i laptopen er av SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er  stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, som er ekstra bra i bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse stille og energieffektiv. Harddisken i Asus X541NA-DM605T er på 128 GB, som gir deg lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. Laptop 14 - 15 tommer 3 2 3790 NOK 3790 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tommer