Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

15,6" laptop med ASUS Splendid og Sonymaster

ASUS R556QA-DM127T

  Art.nr: 1004485
  • 15,6" Full HD-skjerm(1920 x 1080)
  • AMD A12-9700P prosessor
  • 256 GB SSD harddisk
  • 8 GB DDR4 RAM-minne
  • ASUS Splendid
  • Maks 2 stk. per kunde
5 490,-

Delbetal fra 502,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

ASUS R556QA-DM127T er en utmerket kombinasjon av eleganse og ytelse. Dette er en bærbar Windows 10-maskin som drives av en AMD quad-core A12-9700P-prosessor, 8 GB DDR4 RAM-minne samt AMD grafikk. Du får dessuten tilgang til en 256 GB SSD-harddisk, som gir deg raske hastigheter og lagring til alle dine filmer, bilder og programmer. Alt dette gjør ASUS R556QA-DM127T til den perfekte bærbare datamaskinen for daglig bruk.

Imponerende skjerm

ASUS R556QA-DM127T kommer med full HD (1920x1080) oppløsning og en piksel tetthet på 141 PPI, slik at du kan nyte bilder på skjermen med full detaljer. Takket være ASUS Splendid-teknologi får du opplever sanntidsfarger med justeringer av fargetemperatur for fyldigere og dypere fargegjengivelse

Ekspansiv lyd som er finjustert av eksperter

Sonicmaster, som er en blanding av maskinvare, programvare og finjustering, ble utviklet med et klart mål om å gi deg den beste lyden for bærbare datamaskiner. En profesjonell kodek sikrer nøyaktig lydgjengivelse, og en optimalisert forsterker, større høyttalere og resonanskamre leverer kraftig lyd og dypere bass.

Rask SSD

Harddisken i laptopen er av SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, som er ekstra bra i bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse stille og energieffektiv. Harddisken i Asus R556QA-DM127T er på 256GB, som gir deg lagringsplass for program,apper, dokumenter, bilder, musikk og filmer.

ASUS Splendid

ASUS Splendid optimaliseringsteknologi gir det aller beste bildet for all slags innhold. Den har fire visningsmoduser som du får tilgang til med ett enkelt klikk. Normal modus er perfekt for daglige oppgaver. Vivid-modus optimaliserer kontrasten for å vise fantastiske bilder og videoer. Eye Care reduserer nivået av blått lys for å redusere øynene og manuell modus muliggjør tilpassede fargejusteringer.

ASUS ASUS R556QA-DM127T 90NB0D52-M01500 ASUS R556QA-DM127T er en utmerket kombinasjon av eleganse og ytelse. Dette er en bærbar Windows 10-maskin som drives av en AMD quad-core A12-9700P-prosessor, 8 GB DDR4 RAM-minne samt AMD grafikk. Du får dessuten tilgang til en 256 GB SSD-harddisk, som gir deg raske hastigheter og lagring til alle dine filmer, bilder og programmer. Alt dette gjør ASUS R556QA-DM127T til den perfekte bærbare datamaskinen for daglig bruk. Imponerende skjerm ASUS R556QA-DM127T kommer med full HD (1920x1080) oppløsning og en piksel tetthet på 141 PPI, slik at du kan nyte bilder på skjermen med full detaljer. Takket være ASUS Splendid-teknologi får du opplever sanntidsfarger med justeringer av fargetemperatur for fyldigere og dypere fargegjengivelse Ekspansiv lyd som er finjustert av eksperter Sonicmaster, som er en blanding av maskinvare, programvare og finjustering, ble utviklet med et klart mål om å gi deg den beste lyden for bærbare datamaskiner. En profesjonell kodek sikrer nøyaktig lydgjengivelse, og en optimalisert forsterker, større høyttalere og resonanskamre leverer kraftig lyd og dypere bass. Rask SSD Harddisken i laptopen er av SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, som er ekstra bra i bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse stille og energieffektiv. Harddisken i Asus R556QA-DM127T er på 256GB, som gir deg lagringsplass for program,apper, dokumenter, bilder, musikk og filmer. ASUS Splendid ASUS Splendid optimaliseringsteknologi gir det aller beste bildet for all slags innhold. Den har fire visningsmoduser som du får tilgang til med ett enkelt klikk. Normal modus er perfekt for daglige oppgaver. Vivid-modus optimaliserer kontrasten for å vise fantastiske bilder og videoer. Eye Care reduserer nivået av blått lys for å redusere øynene og manuell modus muliggjør tilpassede fargejusteringer. Laptop 14 - 15 tommer 5490 NOK 5490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tommer