Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilrene Aspire 3, klar for alle dagens oppgaver

Acer Aspire 3 A314-32-C9MC

  Art.nr: 1006685
  • 14" ComfyView Full HD-skjerm
  • Intel Celeron N4000-prosessor
  • Oppgradert touchpad
  • Rask WiFi og Bluetooth 4.0
  • 256 GB SSD-harddisk

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Acer Aspire 3 med Intel-prosessor er perfekt for deg som vil ha en laptop som egner seg utmerket for studier og enklere hverdagsoppgaver. Den har blant annet blitt utrustet med en 256 GB SSD-harddisk som gjør at Windows og programmer starter raskt, samt at du får en sikker lagringsplass for blant annet programmer, bilder og dokumenter. Aspire 3 er perfekt for deg som vill ha en kompakt laptop med tilstrekkelig med kapasitet for å klare alle hverdagens oppgaver og gjøremål.

14" Full HD-skjerm

Med en 14" Full HD-skjerm blir bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre enn noensinne. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD - direkte på skjermen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. BlueLightShield forminsker mengden blått lys fra skjermen, og gjør at du kan bruke din bærbare datamaskin over lengre perioder uten å få trøtte og slitne øyne.

Veldesignet

Det pene, børstede mønsteret på Aspire 3 er både fint å se på og gir datamaskinen en følelse av å være robust. Datamaskinens tastatur lar deg skrive i mange timer takket være den optimale skrivekomforten. Dessuten gir de avrundede tangentene et pent visuelt utseende.

Touchpad

Datamaskinens innebygde touchpad er en oppgradering sammenlignet med vanlige touchpads. Den er laget med bedre presisjon og gjør at du kan arbeide mer effektivt når du ikke har noen datamus tilgjengelig. Ekstra bra for deg som ofte er på reisefot og ikke ønsker å ha med masse datatilbehør.

Intel Celeron-prosessor

Intel Celeron N4000 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer m.m. Prosessoren har fyre prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 2,6 GHz.

256 GB SSD-harddisk

Harddisken i denne laptopen er av typen SSD som gir deg rask og mer effektiv lagring, som starter programmer og operativsystem veldig raskt. SSD-harddisker er stort sett ufølsomme mot støt og vibrasjoner, noe som er ekstra hendig i en bærbar datamaskin. Harddisken er også helt lydløs og meget strømgjerrig. Harddisken i denne maskinen har en kapasitet på 256 GB.

Utmerket tilkobling

Den trådløse standarden 802.11ac gir deg en stabil og rask tilkobling til trådløse nettverk, sånn at du er klar for alt og slipper å lete etter bedre dekning. Datamaskinen har Bluetooth 4.0 noe som sørger for rask kommunikasjon mellom flere enheter samtidig, smidig om du for eksempel vil koble til en trådløs mus eller trådløse hodetelefoner.

1006685 Acer Acer Aspire 3 A314-32-C9MC NX.GVYED.009 Acer Aspire 3 med Intel-prosessor er perfekt for deg som vil ha en laptop som egner seg utmerket for studier og enklere hverdagsoppgaver. Den har blant annet blitt utrustet med en 256 GB SSD-harddisk som gjør at Windows og programmer starter raskt, samt at du får en sikker lagringsplass for blant annet programmer, bilder og dokumenter. Aspire 3 er perfekt for deg som vill ha en kompakt laptop med tilstrekkelig med kapasitet for å klare alle hverdagens oppgaver og gjøremål. 14" Full HD-skjerm Med en 14" Full HD-skjerm blir bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre enn noensinne. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD - direkte på skjermen. Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner og du ser tydeligere alle detaljene på skjermen. BlueLightShield forminsker mengden blått lys fra skjermen, og gjør at du kan bruke din bærbare datamaskin over lengre perioder uten å få trøtte og slitne øyne. Veldesignet Det pene, børstede mønsteret på Aspire 3 er både fint å se på og gir datamaskinen en følelse av å være robust. Datamaskinens tastatur lar deg skrive i mange timer takket være den optimale skrivekomforten. Dessuten gir de avrundede tangentene et pent visuelt utseende. Touchpad Datamaskinens innebygde touchpad er en oppgradering sammenlignet med vanlige touchpads. Den er laget med bedre presisjon og gjør at du kan arbeide mer effektivt når du ikke har noen datamus tilgjengelig. Ekstra bra for deg som ofte er på reisefot og ikke ønsker å ha med masse datatilbehør. Intel Celeron-prosessor Intel Celeron N4000 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer m.m. Prosessoren har fyre prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 2,6 GHz. 256 GB SSD-harddisk Harddisken i denne laptopen er av typen SSD som gir deg rask og mer effektiv lagring, som starter programmer og operativsystem veldig raskt. SSD-harddisker er stort sett ufølsomme mot støt og vibrasjoner, noe som er ekstra hendig i en bærbar datamaskin. Harddisken er også helt lydløs og meget strømgjerrig. Harddisken i denne maskinen har en kapasitet på 256 GB. Utmerket tilkobling Den trådløse standarden 802.11ac gir deg en stabil og rask tilkobling til trådløse nettverk, sånn at du er klar for alt og slipper å lete etter bedre dekning. Datamaskinen har Bluetooth 4.0 noe som sørger for rask kommunikasjon mellom flere enheter samtidig, smidig om du for eksempel vil koble til en trådløs mus eller trådløse hodetelefoner. Laptop 14 - 15 tommer 4 1 3990 NOK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tommer