13,3" laptop med 14 timers batteritid

ASUS Zenbook UX331FN-EM052T

  Art.nr: 1011339
  • Intel Core i5-8265U prosessor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce MX150
  • 13,3" NanoEdge-skjerm
  • Opptil 14 timers batteritid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Zenbook UX331FN-EM052T er en stilig og kompakt bærbare datamaskin, designet i slitesterk aluminium og veier bare 1,21 kg. Denne bærbare datamskinen er utstyrt med en 8. generasjons Intel Core i5-prosessor, 8 GB RAM, NVIDIAGeForce MX150 og 512 GB SSD-harddisk. I tillegg til et tynt kabinett på bare 13,9 mm og batteritid på opptil 14 timer. 

NanoEdge-skjerm

For å gi deg den største skjermen på minst mulig plass, har ZenBook 13 en vakker
13,3" Full HD NanoEdge-berøringsskjerm med en meget tynn ramme og 178 ° vidvinkelteknolog. Den brede vidvinkelvisningen sørger for at bildekvaliteten ikke reduseres når du ser på den fra ekstreme vinkler, så den er flott for samarbeid eller underholdning. Skjermen også utstyrt med ASUS Splendid-teknologi. 

8. generasjons Intel Core i5-prosessor

Med 8. generasjons Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for både arbeid og spill. Intel Core i5-8265U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,9 GHz. Få nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er laget for å med enkelhet bestå alle dine krav.

512 GB SSD

Med en SSD-harddisk starter datamaskinen og Windows betydelig raskere. En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raske og mer effektive måte å lagre materiale på. Til forskjell fra vanlige, mekaniske harddisker så er SSD stort sett upåvirkelig mot støt og vibrasjoner, noe som selvfølgelig er ekstra hendig i en bærbar laptop. SSD-disken i ZenBook 13 er på hele 512 GB noe som gir deg god lagringskapasitet for programmer, appar, dokumenter, bilder, musikk og filmer.

8 GB DDR4 RAM

ZenBook 13 kommer med 8 GB DDR4 RAM, den nyeste standarden for arbeidsminne. Gled deg over bedre hastigheter, større kapasitet og et lavere strømforbruk. Du får også tilgang til 8 GB DDR4 RAM, alt for å garantere rask ytelse.

Trådløse tilkoblinger

Om du vil slippe nettverkskabler kan du enkelt koble til nettet trådløst med WiFi 802.11b/g/n/ac. Ønsker du heller å kjøre kablet oppkobling, finnes det mulighet for dette. Med Bluetooth 4.2 har du enda flere muligheter hva tilkobling angår, enten om det er mus, tastatur eller hodetelefoner. Du finner også tilkoblinger som USB 3.1 Type C (Gen 1) og HDMI, så det er enkelt å koble til alle de nåværende og fremtidige eksterne enhetene dine.

Batteri som varer hele dagen

ZenBook 13 er utviklet for aktive livsstiler, og gir deg friheten til å jobbe hele dagen på én eneste batteriladning. En spesiell Li-ion-batteri gir ZenBook Flip 14 en fantastisk autonomi som varer i opptil 14 timer. Så ZenBook 13 kan holde det gående med letthet selv på den lange interkontinentale flygningen. 

1011339 ASUS ASUS Zenbook UX331FN-EM052T 90NB0KE2-M01420 ASUS Zenbook UX331FN-EM052T er en stilig og kompakt bærbare datamaskin, designet i slitesterk aluminium og veier bare 1,21 kg. Denne bærbare datamskinen er utstyrt med en 8. generasjons Intel Core i5-prosessor, 8 GB RAM, NVIDIAGeForce MX150 og 512 GB SSD-harddisk. I tillegg til et tynt kabinett på bare 13,9 mm og batteritid på opptil 14 timer.  NanoEdge-skjerm For å gi deg den største skjermen på minst mulig plass, har ZenBook 13 en vakker 13,3" Full HD NanoEdge-berøringsskjerm med en meget tynn ramme og 178 ° vidvinkelteknolog. Den brede vidvinkelvisningen sørger for at bildekvaliteten ikke reduseres når du ser på den fra ekstreme vinkler, så den er flott for samarbeid eller underholdning. Skjermen også utstyrt med ASUS Splendid-teknologi.  8. generasjons Intel Core i5-prosessor Med 8. generasjons Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for både arbeid og spill. Intel Core i5-8265U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,9 GHz. Få nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er laget for å med enkelhet bestå alle dine krav. 512 GB SSD Med en SSD-harddisk starter datamaskinen og Windows betydelig raskere. En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raske og mer effektive måte å lagre materiale på. Til forskjell fra vanlige, mekaniske harddisker så er SSD stort sett upåvirkelig mot støt og vibrasjoner, noe som selvfølgelig er ekstra hendig i en bærbar laptop. SSD-disken i ZenBook 13 er på hele 512 GB noe som gir deg god lagringskapasitet for programmer, appar, dokumenter, bilder, musikk og filmer. 8 GB DDR4 RAM ZenBook 13 kommer med 8 GB DDR4 RAM, den nyeste standarden for arbeidsminne. Gled deg over bedre hastigheter, større kapasitet og et lavere strømforbruk. Du får også tilgang til 8 GB DDR4 RAM, alt for å garantere rask ytelse. Trådløse tilkoblinger Om du vil slippe nettverkskabler kan du enkelt koble til nettet trådløst med WiFi 802.11b/g/n/ac. Ønsker du heller å kjøre kablet oppkobling, finnes det mulighet for dette. Med Bluetooth 4.2 har du enda flere muligheter hva tilkobling angår, enten om det er mus, tastatur eller hodetelefoner. Du finner også tilkoblinger som USB 3.1 Type C (Gen 1) og HDMI, så det er enkelt å koble til alle de nåværende og fremtidige eksterne enhetene dine. Batteri som varer hele dagen ZenBook 13 er utviklet for aktive livsstiler, og gir deg friheten til å jobbe hele dagen på én eneste batteriladning. En spesiell Li-ion-batteri gir ZenBook Flip 14 en fantastisk autonomi som varer i opptil 14 timer. Så ZenBook 13 kan holde det gående med letthet selv på den lange interkontinentale flygningen.  Laptop 10 - 13 tommer 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 10 - 13 tommer