Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Solid Chromebook Junior med opptil 10 timers batterilevetid

ASUS Chromebook Junior (C202XA-GJ0013)

  Art.nr: 1010836
  • 11,6" HD-skjerm
  • Sterk konstruksjon (MIL-STD-810G)
  • Opptil 10 timers batteritid
  • Modulært design for enkel service
  • Lett (1,2 kg)
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Chromebook Junior (C202XA-GJ0013) er en 11,6" laptop som er perfekt for barn og skolebarn. Blant annet har Chromebook Junior en veldig holdbar konstruksjon som beskytter mot støt, fall og søl. Et bevis på holdbarheten er at Chromebooken har fått den militære standarden MIL-STD-810G. Den er også enkel å koble til WiFi med raske hastigheter, og koble til alle utstyr via Bluetooth 4.2. Og med sin daglige batterilevetid og tidsbesparende, brukervennlige og moduldesign. ASUS Chromebook C202XA Junior bruker Chrome OS som er et brukervennlig operativsystem med tilgang til over 3 millioner apper, mange bruker Chromebooks som skole- eller arbeidsdatamaskiner på grunn av det enklere designet.

Holdbar konstruksjon

ASUS Chromebook C202XA er bygget for å motstå daglige støt, fall og søl uten skader. Enten det er falt fra et bord eller et middagsbord, vil ASUS Chromebook C202XA vare og være klar.

Chromebook Junior har bestått en serie med strenge holdbarhetstester, som inkluderer soleksponering, sjokkmotstand og temperatur. Datamaskinen nådde deretter MIL-STD-810G-standarden, som betyr at den blant annet har bestått tester for trekking, risting, varme, kulde og fuktighet.

Google Play og Chrome OS

Alle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå direkte på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet. Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som du holder deg tryggere og sikrere på nettet.

11,6" HD-skjerm

Den 11,6" store HD-skjermen har et anti-blending-belegg, noe som reduserer refleksjoner, slik at du kan fortsette å bruke datamaskinen i alle typer miljøer, enten det er inne eller ute.

Opptil 10 timers batterilevetid

Med opptil 10 timers batterilevetid på en enkelt lading, er ASUS Chromebook C202XA klar til å gå hele dagen. Hvis du studerer, kan du glede deg over kontinuerlig og uavbrutt læring, uten å bekymre deg for batteriets levetid.

Rask WiFi og Bluetooth 4.2

Koble til trådløse nettverk med WiFi og med den raske AC-standarden, som gir en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten ledninger og kan enkelt bevege seg fritt i hele hjemmet. Bluetooth er praktisk når du vil koble til eksterne enheter som  mus eller headset.

Enkel service

For å gjøre service enkelt og redusere driftkostnader har ASUS Chromebook C202XA en modulær utforming, som gjør det mulig å bytte ut viktige komponenter som tastatur, batteri, termisk modul og hovedkort på bare noen få minutter med enkle verktøy.

1010836 ASUS ASUS Chromebook Junior (C202XA-GJ0013) 90NX02M4-M00150 ASUS Chromebook Junior (C202XA-GJ0013) er en 11,6" laptop som er perfekt for barn og skolebarn. Blant annet har Chromebook Junior en veldig holdbar konstruksjon som beskytter mot støt, fall og søl. Et bevis på holdbarheten er at Chromebooken har fått den militære standarden MIL-STD-810G. Den er også enkel å koble til WiFi med raske hastigheter, og koble til alle utstyr via Bluetooth 4.2. Og med sin daglige batterilevetid og tidsbesparende, brukervennlige og moduldesign. ASUS Chromebook C202XA Junior bruker Chrome OS som er et brukervennlig operativsystem med tilgang til over 3 millioner apper, mange bruker Chromebooks som skole- eller arbeidsdatamaskiner på grunn av det enklere designet.Holdbar konstruksjonASUS Chromebook C202XA er bygget for å motstå daglige støt, fall og søl uten skader. Enten det er falt fra et bord eller et middagsbord, vil ASUS Chromebook C202XA vare og være klar.Chromebook Junior har bestått en serie med strenge holdbarhetstester, som inkluderer soleksponering, sjokkmotstand og temperatur. Datamaskinen nådde deretter MIL-STD-810G-standarden, som betyr at den blant annet har bestått tester for trekking, risting, varme, kulde og fuktighet.Google Play og Chrome OS Alle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå direkte på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet. Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som du holder deg tryggere og sikrere på nettet.11,6" HD-skjermDen 11,6" store HD-skjermen har et anti-blending-belegg, noe som reduserer refleksjoner, slik at du kan fortsette å bruke datamaskinen i alle typer miljøer, enten det er inne eller ute.Opptil 10 timers batterilevetidMed opptil 10 timers batterilevetid på en enkelt lading, er ASUS Chromebook C202XA klar til å gå hele dagen. Hvis du studerer, kan du glede deg over kontinuerlig og uavbrutt læring, uten å bekymre deg for batteriets levetid.Rask WiFi og Bluetooth 4.2Koble til trådløse nettverk med WiFi og med den raske AC-standarden, som gir en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten ledninger og kan enkelt bevege seg fritt i hele hjemmet. Bluetooth er praktisk når du vil koble til eksterne enheter som  mus eller headset.Enkel service For å gjøre service enkelt og redusere driftkostnader har ASUS Chromebook C202XA en modulær utforming, som gjør det mulig å bytte ut viktige komponenter som tastatur, batteri, termisk modul og hovedkort på bare noen få minutter med enkle verktøy. Laptop 10 - 13 tommer 4,6 5 1790 NOK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 10 - 13 tommer