Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

11,6" Chromebook med 64 GB SSD og 10 timer batteritid

Lenovo 3 CB 11IGL05 (82BA0002MX)

  Art.nr: 1013299
  • Intel Celeron N4020
  • 64 GB SSD og 4 GB RAM
  • Opptil 10 timer batteritid
  • 11,6" HD-skjerm (1366 x 768)
  • USB-C 3.1 og Bluetooth 4.2

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo 3 CB 11IGL05 er en 11,6" Chromebook som er enkel å bruke og passer perfekt som en skole- eller jobbmaskin. Takket være Googles operativsystem Chrome OS, i kombinasjon med 64 GB SSD-minne, starter maskinen på et blunk. Tokjernersprosessoren Intel Celeron N4020 sørger for en rask og effektiv opplevelse selv med flere aktive apper samtidig, som det gjennom Chrome OS finnes over 3 millioner av. Alt innpakket i et syltynt chassis som kan åpnes 180 grader, med et batteri som yter opptil 10 timer sammenhengende drift. Din nye Chromebook kan bli med deg overalt du går.

11,6" HD-skjerm

Ved hjelp av smale rammer på tre sider av den 11,6" HD-skjermen, kan du se alle dine favorittfilmer eller YouTube-videoer med et skarpt bilde. Her finner du dessuten et par stereohøyttalere, som sørger for at høres krystallklart.

Intel Celeron N4020

I denne maskin finner vi en Intel Celeron N4020 med to kjerner og en makshastighet på 2,8 GHz. Perfekt til multitasking, apper, filmtitting eller nettsurfing.

64 GB SSD-lagring (eMMC)

Til forskjell fra tradisjonelle mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne Chromebook-ens 64 GB gir deg lagringsplass til apper, dokumenter og bilder.

Rask tilkobling

Det er fort gjort å koble Lenovo 3 Chromebook til det du trenger. Maskinen er utstyrt med to ultraraske USB-C 3.1-innganger og en USB-A 3.1-inngang, som gjør at du kan overføre data, strømme multimedia og lade opp andre enheter samtidig. Her finnes dessuten anlegg til å koble til hodetelefoner, samt mikrofon. 

Med 802.11ac WiFi og Bluetooth 4.2 går naturligvis også trådløse tilkoblinger knirkefritt.

Opptil 10 timers batteritid

Lenovo Chromebooks batteri holder i opptil 10 timer, slik at den alltid klar til bruk. Perfekt for travle arbeidshester og studenter som trenger utstyr som funker i farta.

Google Play og Chrome OS

Alle Android-appene du kjenner og elsker på mobilen eller nettbrettet ditt fungerer nå på Chromebook, med samme høye hastighet, sikkerhet og brukervennlighet. Chrome OS er et lettbeint operativsystem fra Google som er utviklet for rask respons og allsidighet til alle slags oppgaver.

1013299 1013299 Lenovo Lenovo 3 CB 11IGL05 (82BA0002MX) 82BA0002MX Lenovo 3 CB 11IGL05 er en 11,6" Chromebook som er enkel å bruke og passer perfekt som en skole- eller jobbmaskin. Takket være Googles operativsystem Chrome OS, i kombinasjon med 64 GB SSD-minne, starter maskinen på et blunk. Tokjernersprosessoren Intel Celeron N4020 sørger for en rask og effektiv opplevelse selv med flere aktive apper samtidig, som det gjennom Chrome OS finnes over 3 millioner av. Alt innpakket i et syltynt chassis som kan åpnes 180 grader, med et batteri som yter opptil 10 timer sammenhengende drift. Din nye Chromebook kan bli med deg overalt du går.11,6" HD-skjermVed hjelp av smale rammer på tre sider av den 11,6" HD-skjermen, kan du se alle dine favorittfilmer eller YouTube-videoer med et skarpt bilde. Her finner du dessuten et par stereohøyttalere, som sørger for at høres krystallklart.Intel Celeron N4020I denne maskin finner vi en Intel Celeron N4020 med to kjerner og en makshastighet på 2,8 GHz. Perfekt til multitasking, apper, filmtitting eller nettsurfing. 64 GB SSD-lagring (eMMC) Til forskjell fra tradisjonelle mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne Chromebook-ens 64 GB gir deg lagringsplass til apper, dokumenter og bilder.Rask tilkoblingDet er fort gjort å koble Lenovo 3 Chromebook til det du trenger. Maskinen er utstyrt med to ultraraske USB-C 3.1-innganger og en USB-A 3.1-inngang, som gjør at du kan overføre data, strømme multimedia og lade opp andre enheter samtidig. Her finnes dessuten anlegg til å koble til hodetelefoner, samt mikrofon. Med 802.11ac WiFi og Bluetooth 4.2 går naturligvis også trådløse tilkoblinger knirkefritt.Opptil 10 timers batteritidLenovo Chromebooks batteri holder i opptil 10 timer, slik at den alltid klar til bruk. Perfekt for travle arbeidshester og studenter som trenger utstyr som funker i farta.Google Play og Chrome OSAlle Android-appene du kjenner og elsker på mobilen eller nettbrettet ditt fungerer nå på Chromebook, med samme høye hastighet, sikkerhet og brukervennlighet. Chrome OS er et lettbeint operativsystem fra Google som er utviklet for rask respons og allsidighet til alle slags oppgaver. Chromebook 3,7 3 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Chromebook