Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask 15,6"Chromebook med opptil 12,5 timers batterilevetid

Acer Chromebook CB315 (NX.HKBED.01K)

  Art.nr: 1013283
  • Intel® Celeron® N4020 prosessor
  • 64 GB SSD og 4 GB RAM
  • Opptil 12,5 timers batterilevetid
  • 15,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Tynn og lett (1,9 kg)

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med sin kompakte design og 15,6" Full HD-skjerm er Acer Chromebook 315 designet for et levende liv. Med en batterilevetid på opptil 12,5 timer får du muligheten til å jobbe og surfe på farten, flott som inne i Chromebooken din finner du komponenter som en dual-core prosessor, 64 GB SSD og 4 GB RAM. Acer Chromebook 315 bruker Chrome OS som er et brukervennlig operativsystem med tilgang til over 3 millioner apper, mange bruker Chromebooks til skole- eller arbeidsdatamaskiner pga. av sin enklere design.

15,6" Full HD-skjerm

Acer Chromebook 315 har fått en Full HD-skjerm på 15,6 tommer med en tynn ramme på sidene, for mer skjerm i et mindre kabinett. Monitoren er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler.  Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjonene og du kan se alle detaljene på skjermen tydeligere.

Intel Celeron prosessor

Intel Celeron N4020 er en prosessor med to prosessorkjerner med en maksimal hastighet på 2,8 GHz, for alle dine daglige behov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for apper, se på film eller surfe på nettet.

64 GB SSD-lagring

En SSD er en harddisk, nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet. Her startes Windows og programmer mye raskere enn det en tradisjonell mekanisk harddisk kan og lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, noe som er ekstremt bra for bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse og svært energieffektive.  SSD driveren kommer med 64 GB lagringskapasitet.

Opptil 12,5 timers batterilevetid

Acer Chromebook-batteriet varer opptil 12,5 timer, så det er alltid klart for jobb på skolen, hjemme eller på farten.

Tynn og lett

Datamaskinen er enkel å ha med, da den bare er 2 cm tynn og veier bare 1,9 kg. Datamaskinen er designet for å være din ledsager, enten det er for skolen, på turen eller på jobben.

Rask WiFi og Bluetooth 5

Koble til trådløse nettverk med WiFi og med den raske AC-standarden, som gir en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten ledninger, og kan enkelt bevege seg fritt i hele hjemmet. Bluetooth er praktisk når du vil koble til eksterne enheter som datamaskin eller headset.

Google Play & Chrome OS

Alle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå direkte på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet. Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som du holder deg tryggere og sikrere på nettet.

1013283 Acer Acer Chromebook CB315 (NX.HKBED.01K) NX.HKBED.01K Med sin kompakte design og 15,6" Full HD-skjerm er Acer Chromebook 315 designet for et levende liv. Med en batterilevetid på opptil 12,5 timer får du muligheten til å jobbe og surfe på farten, flott som inne i Chromebooken din finner du komponenter som en dual-core prosessor, 64 GB SSD og 4 GB RAM. Acer Chromebook 315 bruker Chrome OS som er et brukervennlig operativsystem med tilgang til over 3 millioner apper, mange bruker Chromebooks til skole- eller arbeidsdatamaskiner pga. av sin enklere design.15,6" Full HD-skjermAcer Chromebook 315 har fått en Full HD-skjerm på 15,6 tommer med en tynn ramme på sidene, for mer skjerm i et mindre kabinett. Monitoren er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler.  Takket være Acer ComfyView reduseres lysrefleksjonene og du kan se alle detaljene på skjermen tydeligere.Intel Celeron prosessor Intel Celeron N4020 er en prosessor med to prosessorkjerner med en maksimal hastighet på 2,8 GHz, for alle dine daglige behov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for apper, se på film eller surfe på nettet.64 GB SSD-lagring En SSD er en harddisk, nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet. Her startes Windows og programmer mye raskere enn det en tradisjonell mekanisk harddisk kan og lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, noe som er ekstremt bra for bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse og svært energieffektive.  SSD driveren kommer med 64 GB lagringskapasitet.Opptil 12,5 timers batterilevetidAcer Chromebook-batteriet varer opptil 12,5 timer, så det er alltid klart for jobb på skolen, hjemme eller på farten.Tynn og lettDatamaskinen er enkel å ha med, da den bare er 2 cm tynn og veier bare 1,9 kg. Datamaskinen er designet for å være din ledsager, enten det er for skolen, på turen eller på jobben.Rask WiFi og Bluetooth 5Koble til trådløse nettverk med WiFi og med den raske AC-standarden, som gir en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten ledninger, og kan enkelt bevege seg fritt i hele hjemmet. Bluetooth er praktisk når du vil koble til eksterne enheter som datamaskin eller headset.Google Play & Chrome OSAlle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet ditt, fungerer nå direkte på Chromebooken din med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet. Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle måter, samtidig som du holder deg tryggere og sikrere på nettet. Chromebook 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Chromebook