Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

11,6" Chromebook med 10 timers batteritid

Acer Chromebook 311 (NX.HKFED.003)

  Art.nr: 1016137
  • Intel Celeron N4020
  • 32 GB SSD og 4 GB RAM
  • 11,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Veier kun 1,1 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Chromebook 311 er med sin 11,6" FHD-skjerm designet for å være lett å ta med seg på farten, ved hjelp av sin lave vekt og tykkelse. Her får du batteritid på opptil 10 timer, raskt Intel-prosessor og WiFi 5 som gjør det lett å koble seg til nett. I tillegg til dette har den en SSD på 32 GB, 4 GB RAM og operativsystemet Chrome OS. Med ComfyView og IPS-teknologi på toppen av dette, egner denne laptopen seg godt for deg som er avhengig av pålitelig arbeidsmaskin.

11,6" Full HD

Denne Chromebooken har en FHD-skjerm på 11,6" og har tynne rammer, slik at du har mer skjerm å boltre deg på. Skjermen er bakgrunnsbelyst med LED som sørger for økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med piksler som tennes raskt. Ved hjelp av Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner, slik at du ser alt på skjermen tydelig.

Tynn og lett med lang batteritid

Acer Chromebook har batteritid som varer i opptil 10 timer. I tillegg til det veier den kun 1,1 kg og er 1,81 cm tynn, som gjør at den er enkel å ta med seg på farten.

Intel Celeron N4020-prosessor

Denne prosessoren har to kjerner og en maksimal hastighet på 2,8 GHz, nok til å tilfredsstille dine daglige behov. Med prosessor fra Intel får du en maskin som takler multitasking godt og som sørger for at apper, filmer eller nettsurfing går lett som bare det.

32 GB SSD

Ved hjelp av en SSD både lagrer og lastes programmer og f.eks. prosesser raskere enn det som er mulig med en vanlig harddisk. Dessuten er en SSD ikke følsom for eventuell risting eller vibrasjoner og trekker lite strøm, som kommer godt med i maskiner av denne typen. Her får du 32 GB lagringskapasitet.

Rask WiFi og Bluetooth 5.0

Ved hjelp av WiFi og laptoptens AC-standard kan du enkelt være på nett uansett hvor du befinner deg (så lenge det er et nettverk tilgjengelig) helt uten kabler. Denne maskinen har dessuten Bluetooth, som gjør at du enkelt kan koble til hodetelefoner eller andre eksterne enheter.

Google Play og Chrome OS

Du kan enkelt laste ned dine favorittapper fra Google Play til denne maskinen. I tillegg får du det enkle grensesnittet Chrome OS som er laget for å være raskt og brukervennlig på alle mulige måter.

1016137 1016137 Acer Acer Chromebook 311 (NX.HKFED.003) NX.HKFED.003 Acer Chromebook 311 er med sin 11,6" FHD-skjerm designet for å være lett å ta med seg på farten, ved hjelp av sin lave vekt og tykkelse. Her får du batteritid på opptil 10 timer, raskt Intel-prosessor og WiFi 5 som gjør det lett å koble seg til nett. I tillegg til dette har den en SSD på 32 GB, 4 GB RAM og operativsystemet Chrome OS. Med ComfyView og IPS-teknologi på toppen av dette, egner denne laptopen seg godt for deg som er avhengig av pålitelig arbeidsmaskin.11,6" Full HDDenne Chromebooken har en FHD-skjerm på 11,6" og har tynne rammer, slik at du har mer skjerm å boltre deg på. Skjermen er bakgrunnsbelyst med LED som sørger for økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med piksler som tennes raskt. Ved hjelp av Acer ComfyView reduseres lysrefleksjoner, slik at du ser alt på skjermen tydelig.Tynn og lett med lang batteritidAcer Chromebook har batteritid som varer i opptil 10 timer. I tillegg til det veier den kun 1,1 kg og er 1,81 cm tynn, som gjør at den er enkel å ta med seg på farten.Intel Celeron N4020-prosessorDenne prosessoren har to kjerner og en maksimal hastighet på 2,8 GHz, nok til å tilfredsstille dine daglige behov. Med prosessor fra Intel får du en maskin som takler multitasking godt og som sørger for at apper, filmer eller nettsurfing går lett som bare det. 32 GB SSD Ved hjelp av en SSD både lagrer og lastes programmer og f.eks. prosesser raskere enn det som er mulig med en vanlig harddisk. Dessuten er en SSD ikke følsom for eventuell risting eller vibrasjoner og trekker lite strøm, som kommer godt med i maskiner av denne typen. Her får du 32 GB lagringskapasitet.Rask WiFi og Bluetooth 5.0Ved hjelp av WiFi og laptoptens AC-standard kan du enkelt være på nett uansett hvor du befinner deg (så lenge det er et nettverk tilgjengelig) helt uten kabler. Denne maskinen har dessuten Bluetooth, som gjør at du enkelt kan koble til hodetelefoner eller andre eksterne enheter.Google Play og Chrome OSDu kan enkelt laste ned dine favorittapper fra Google Play til denne maskinen. I tillegg får du det enkle grensesnittet Chrome OS som er laget for å være raskt og brukervennlig på alle mulige måter. Chromebook 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Chromebook