Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask 14" 2-i-1-laptop med 10. gen. Intel i5

Lenovo Flex 5 (81X1001DMX)

  Art.nr: 1013311
  • 10th Gen Intel Core i5-1035G-prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • Kan vinkles 360°
  • 14" berøringsskjerm i Full HD (1920 x 1080)
  • Opptil 10 t batteritid

Internett

Forventet på lager: 21.10.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

8 490,-

Delbetal fra 752,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Flex 5 14IIL05 er en 14" bærbar PC som du takket være berøringsskjerm og smart hengsling kan bruke både som bærbar PC eller nettbrett. Datamaskinen består av komponenter som firekjernersprosessoren Intel Core i5-1035G1, som i kombinasjon med en SSD-enhet på 512 GB gir rask tilgang til programmer og dokumenter. Laptopen har en batterilevetid på opptil 10 timer, slik at du kan bruke den hele dagen, selv når du er på farten.

Lenovo Flex 5 drives av en firekjerners i5-prosessor på opptil 3,6 GHz.

10th Gen Intel Core i5-prosessor

Firekjernersprosessoren Intel Core i5-1035G tilhører den tiende generasjonen Intel-prosessorer og yter mer for mindre strøm enn forgjengerne. Den har en makshastighet på 3,6 GHz og er utstyrt med intelligente funksjoner som tilpasser maksinens ytelse til arbeidsoppgavene dine. Med en tiendegenerasjons i5-prosessor bygd for AI-programvare får du en rask og fremtidssikker laptop.

512 GB SSD gir masse lagringsplass til film, programmer og dokumenter.

512 GB SSD-harddisk

Med en solid state drive (SSD) starter Windows og programmer mye raskere enn med en tradisjonell mekanisk harddisk. Den er lydløs og bruker lite strøm. Lagringskapasiteten er på 512 GB, noe som gir deg lagringsplass til programmer, musikk, filmer og bilder.

8 GB DDR4 RAM-minne er nok til alle hverdagsoppgaver.

8 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo Flex 5 14IIL05 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Med 8 GB DDR4 RAM kan du dra nytte av forbedret hastighet og kapasitet, som gir deg effektiv arbeidstid uten at systemminne blir en flaskehals.

Fleksibel og ultralett

Lenovo Flex 5 har en 360 graders hengsel, som lar deg bruke laptopen som en bærbar PC, et nettbrett eller en selvstående monitor. Og med en vekt på bare 1,5 kg føles den lett i hånden til all slags bruk.

Det fleksible designet gjør at Flex 5 både kan være et nettbrett og en laptop.

14" Full HD-berøringsskjerm

Med en 14" berøringsskjerm i Full HD-oppløsning er bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Datamaskinen har også tynne rammer langs samtlige sider, noe som gir den et stilig og moderne utseende i tillegg til et større visningsområde. Tipunkts kapasitiv multitouch gir deg ekstra fleksibilitet og brukervennlighet. Bytt mellom å bruke kontrollflaten, den inkluderte touchpennen og å trykke på skjermen med fingeren – akkurat som med et nettbrett.

Opptil 10 timer batteritid

Med et 52,5 Wh-batteri trenger du ikke konstant lete etter et nytt sted å lade. Lenovo Flex 5 har en batterikapasitet på opptil 10 timer, som holder hele arbeidsdagen eller skoledagen. Perfekt for dem som ofte er på farten.

1013311 Lenovo Lenovo Flex 5 (81X1001DMX) 81X1001DMX Lenovo Flex 5 14IIL05 er en 14" bærbar PC som du takket være berøringsskjerm og smart hengsling kan bruke både som bærbar PC eller nettbrett. Datamaskinen består av komponenter som firekjernersprosessoren Intel Core i5-1035G1, som i kombinasjon med en SSD-enhet på 512 GB gir rask tilgang til programmer og dokumenter. Laptopen har en batterilevetid på opptil 10 timer, slik at du kan bruke den hele dagen, selv når du er på farten.10th Gen Intel Core i5-prosessorFirekjernersprosessoren Intel Core i5-1035G tilhører den tiende generasjonen Intel-prosessorer og yter mer for mindre strøm enn forgjengerne. Den har en makshastighet på 3,6 GHz og er utstyrt med intelligente funksjoner som tilpasser maksinens ytelse til arbeidsoppgavene dine. Med en tiendegenerasjons i5-prosessor bygd for AI-programvare får du en rask og fremtidssikker laptop.512 GB SSD-harddiskMed en solid state drive (SSD) starter Windows og programmer mye raskere enn med en tradisjonell mekanisk harddisk. Den er lydløs og bruker lite strøm. Lagringskapasiteten er på 512 GB, noe som gir deg lagringsplass til programmer, musikk, filmer og bilder.8 GB DDR4 RAM-minneLenovo Flex 5 14IIL05 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Med 8 GB DDR4 RAM kan du dra nytte av forbedret hastighet og kapasitet, som gir deg effektiv arbeidstid uten at systemminne blir en flaskehals.Fleksibel og ultralettLenovo Flex 5 har en 360 graders hengsel, som lar deg bruke laptopen som en bærbar PC, et nettbrett eller en selvstående monitor. Og med en vekt på bare 1,5 kg føles den lett i hånden til all slags bruk. 14" Full HD-berøringsskjermMed en 14" berøringsskjerm i Full HD-oppløsning er bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Datamaskinen har også tynne rammer langs samtlige sider, noe som gir den et stilig og moderne utseende i tillegg til et større visningsområde. Tipunkts kapasitiv multitouch gir deg ekstra fleksibilitet og brukervennlighet. Bytt mellom å bruke kontrollflaten, den inkluderte touchpennen og å trykke på skjermen med fingeren – akkurat som med et nettbrett.Opptil 10 timer batteritidMed et 52,5 Wh-batteri trenger du ikke konstant lete etter et nytt sted å lade. Lenovo Flex 5 har en batterikapasitet på opptil 10 timer, som holder hele arbeidsdagen eller skoledagen. Perfekt for dem som ofte er på farten. 2-i-1 laptop med touchskjerm 8490 NOK 8490 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 2-i-1 laptop med touchskjerm