Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2-i-1-laptop med 11,6" HD-berøringsskjerm

Lenovo Chromebook C340-11 (81TA0005MX)

  Art.nr: 1009075
  • Intel Celeron N4000 prosessor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Opptil 10 timers batteritid
  • 11,6" HD-berøringsskjerm (1366 x 768)
  • Bluetooth 4.2 og rask WiFi
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Chromebook C340-11 er en kompakt 2-i-1 datamaskin med en 11,6" HD-berøringsskjerm og med 360° hengsler, kan den konverteres fra et nettbrett til en bærbar datamaskin. Lenovo Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store.

11,6" HD-berøringsskjerm

Med stort fokus på å lage en lett datamaskin noe som gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. I tillegg gir berøringsskjermen en mer intuitiv opplevelse, slik at du både kan klikke og dra filer direkte på skjermen.

Intel Celeron prosessor

Intel Celeron N4000 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer eller surfe på Internett.

Bluetooth 4.2 og rask WiFi

Å koble til trådløst nettverk går fort med den raske AC-standard, som yter en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Det gjør at du kan surfe på nettet uten hinder og hvor som helst i huset. Bluetooth er kjekt dersom du ønsker å bruke trådløs datamus eller om du vil høre på musikk med hodetelefoner.

Opptil 10 timers batteritid

Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 10 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning.

USB 3.1

Med USB 3.1 Gen 1 får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en 2 GB-film til en USB-enhet på kun 2 sekunder. Lenovo Chromebook har to USB 3.1-porter.

1009075 Lenovo Lenovo Chromebook C340-11 (81TA0005MX) 81TA0005MX Lenovo Chromebook C340-11 er en kompakt 2-i-1 datamaskin med en 11,6" HD-berøringsskjerm og med 360° hengsler, kan den konverteres fra et nettbrett til en bærbar datamaskin. Lenovo Chromebook leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. 11,6" HD-berøringsskjerm Med stort fokus på å lage en lett datamaskin noe som gjør den veldig enkel å ta med seg hvor enn du skal og som tilfredsstiller de fleste behov. Datamaskinens Full HD-skjerm gir et skarpt og tydelig bilde, uansett om du ser på en video eller leser morgenavisen. I tillegg gir berøringsskjermen en mer intuitiv opplevelse, slik at du både kan klikke og dra filer direkte på skjermen. Intel Celeron prosessor Intel Celeron N4000 er en prosessor som kommer til å hjelpe deg med alle dine hverdagslige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i prisgunstig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på filmer eller surfe på Internett. Bluetooth 4.2 og rask WiFi Å koble til trådløst nettverk går fort med den raske AC-standard, som yter en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Det gjør at du kan surfe på nettet uten hinder og hvor som helst i huset. Bluetooth er kjekt dersom du ønsker å bruke trådløs datamus eller om du vil høre på musikk med hodetelefoner. Opptil 10 timers batteritid Lenovo Chromebook har et kraftig batteri om gir deg opptil 10 timers batteritid, slik at den alltid er klar uansett om det er jobb-, skolearbeide eller underholdning. USB 3.1 Med USB 3.1 Gen 1 får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en 2 GB-film til en USB-enhet på kun 2 sekunder. Lenovo Chromebook har to USB 3.1-porter. 2-i-1 laptop med touchskjerm 4,4 8 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. 2-i-1 laptop med touchskjerm