14" Pavilion x360 med Intel Core i5-prosessor

HP Pavilion x360 (14-dh0012no)

  Art.nr: 1009128
  • Intel Core i5-8265U Quad-prosessor
  • 256 GB SSD og 16 GB RAM
  • 14" Full HD-touchskjerm
  • 360° dobbeltvirkende hengsler
  • HP Fast Charge

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
8 490,-

Delbetal fra 752,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP Pavilion x360 er en pålitelig bærbar datamaskin som gjør sitt ytterste for deg. Pavilion x360 har en 14" Full HD-skjerm med touchteknologi. Touchskjermen gjør sånn at du kan styre datamaskinen direkte på skjermen, akkurat som ett nettbrett, bare med bedre og raskere ytelse. x360 står for 360°, med Pavilion x360 kan du slippe dine gamle fordommer om laptops, bruk datamaskinen akkurat som du ønsker og plasser den sånn den passer best for deg og de arbeidsoppgavene du gjør.

8. gen. Intel Core i5-prosessor

Med den nyeste Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for både arbeid og spill. Intel Core i5-8265U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,9 GHz. Få nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er laget for å med enkelhet bestå alle dine krav.

14" Full HD-skjerm

HP Pavilion x360 har en 14" Full HD-skjerm med touchfunksjon som gjør at du kan håndtere laptopen akkurat som ett nettbrett, perfekt for presentasjoner eller seriemaraton.

256 GB SSD-harddisk

Harddisken i datamaskinen er av typen SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring, som starter Windows og andre programmer veldig mye raskere enn tradisjonelle mekaniske harddisker. De er stor sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, hvilket er ekstra bra i en bærbar datamaskin. SSD-disker er også lydløse og strømbesparende. Harddisken i HP Pavilion x360 er på 256 GB hvilket gir deg godt med lagringsplass til dokumenter, programmer, bilder og musikk.

Dobbeltvirkende 360° hengsler

HP Pavilion x360 har hengsler som er dobbeltvirkende med 360°, noe som innebærer at du kan justere datamaskinen til å passe dine arbeidsoppgaver til det fulle. Om du skal skive mye er det naturligvis smidigst å ha laptopen som en klassisk laptop, sånn at du har full tilgang til tastaturet, men om du skal holde en presentasjon eller se på film er det mye mer optimalt å vende på datamaskinen sånn at skjermen er det som er fremtredende.

HP Fast Charge

HP Pavilion x360 har HP Fast Charge, som lader opp batteriet raskere enn tidligere. Når batteriet begynner å ta slutt på laptopten behøver du bare å skru av datamaskinen, koble til ledingen og vente i 45 minutter før batteriet er ladet fra 0 til 50%. Perfekt når du ikke har tid til å vente i flere timer på at batteriet skal lades opp på nytt.

1009128 HP HP Pavilion x360 (14-dh0012no) 7JW20EA#UUW HP Pavilion x360 er en pålitelig bærbar datamaskin som gjør sitt ytterste for deg. Pavilion x360 har en 14" Full HD-skjerm med touchteknologi. Touchskjermen gjør sånn at du kan styre datamaskinen direkte på skjermen, akkurat som ett nettbrett, bare med bedre og raskere ytelse. x360 står for 360°, med Pavilion x360 kan du slippe dine gamle fordommer om laptops, bruk datamaskinen akkurat som du ønsker og plasser den sånn den passer best for deg og de arbeidsoppgavene du gjør. 8. gen. Intel Core i5-prosessor Med den nyeste Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for både arbeid og spill. Intel Core i5-8265U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,9 GHz. Få nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er laget for å med enkelhet bestå alle dine krav. 14" Full HD-skjerm HP Pavilion x360 har en 14" Full HD-skjerm med touchfunksjon som gjør at du kan håndtere laptopen akkurat som ett nettbrett, perfekt for presentasjoner eller seriemaraton. 256 GB SSD-harddisk Harddisken i datamaskinen er av typen SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring, som starter Windows og andre programmer veldig mye raskere enn tradisjonelle mekaniske harddisker. De er stor sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, hvilket er ekstra bra i en bærbar datamaskin. SSD-disker er også lydløse og strømbesparende. Harddisken i HP Pavilion x360 er på 256 GB hvilket gir deg godt med lagringsplass til dokumenter, programmer, bilder og musikk. Dobbeltvirkende 360° hengsler HP Pavilion x360 har hengsler som er dobbeltvirkende med 360°, noe som innebærer at du kan justere datamaskinen til å passe dine arbeidsoppgaver til det fulle. Om du skal skive mye er det naturligvis smidigst å ha laptopen som en klassisk laptop, sånn at du har full tilgang til tastaturet, men om du skal holde en presentasjon eller se på film er det mye mer optimalt å vende på datamaskinen sånn at skjermen er det som er fremtredende. HP Fast Charge HP Pavilion x360 har HP Fast Charge, som lader opp batteriet raskere enn tidligere. Når batteriet begynner å ta slutt på laptopten behøver du bare å skru av datamaskinen, koble til ledingen og vente i 45 minutter før batteriet er ladet fra 0 til 50%. Perfekt når du ikke har tid til å vente i flere timer på at batteriet skal lades opp på nytt. 2-i-1 laptop med touchskjerm 4 5 8490 NOK 8490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 2-i-1 laptop med touchskjerm