Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" Acer Chromebook med Intel Pentium prosessor

Acer Chromebook CB514-1HT-P46Q

  Art.nr: 1008778
  • Intel Pentium N4200 prosessor
  • 64 GB SSD & 8 GB RAM
  • Last ned apper med Google Play
  • 14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Tynt og lett design (1,5 kg)
5 590,-

Delbetal fra 511,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Chromebook CB514-1H-C4VV er en lett og kompakt laptop som er enkel å ta med på farten, da den kun veier 1,5 kg og er 17 mm tykk. I kombinasjon med 14" Full HD-skjerm og Intel Celeron-prosessor kan du utføre alle de daglige gjøremål på løpende bånd eller rett og slett slappe av med en film. Her får du en SSD på 64 GB og et HD Graphics 505-skjermkort, som gjør seg utmerket ved lett databruk om det så er surfing, filmtitting eller månedsoppgjør med regninger.

Acer Chromebook CB514-1H-C4VV leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store.

14" Full HD-skjerm

Med stort fokus på å lage en laptop med lang holdbarhetstid og som tilfredsstiller de fleste behov, får du ikke bare et godt og skarpt bilde med Full HD-, IPS-skjerm. Du kan nemlig se klart og tydelig fra uansett vinkel og du behøver ikke bry deg om det sitter med nesa rettet fullstendig mot skjermen.

Intel Celeron prosessor

Intel Pentium Silver N5000 er en firekjernet prosessor med en maksimalhastighet 2,5 GHz  for alle dine hverdagslige arbeidsoppgaver i et prisgunstig format som gir deg jevn ytelse for multitasking og fungerer som en perfekt plattform til å arbeide med Microsoft Office, se på filmer eller surfe på Internett. 

Design

Acer Chromebook har et kompakt og stilig design som ikke bare se bra ut, men holder godt om den tas med på jobbreiser eller sommerferie. Som tidligere nevnt er den meget tynn og lett, med sine knappe 1,5 kg og 17 mm tykkelse.

USB 3.1

Med USB 3.1 Gen 1 får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en 2 GB-film til en USB-enhet på kun 2 sekunder. Chromebook har to USB 3.1-porter og to USB 3.0-innganger.

Bluetooth 4.2 og rask WiFi

Å koble til trådløst nettverk går fort med den raske AC-standard, som yter en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Det gjør at du kan surfe på nettet uten hinder og hvor som helst i huset. Bluetooth er kjekt dersom du ønsker å bruke trådløs datamus eller om du vil høre på musikk med hodetelefoner.

1008778 Acer Acer Chromebook CB514-1HT-P46Q NX.H1LED.001 Acer Chromebook CB514-1H-C4VV er en lett og kompakt laptop som er enkel å ta med på farten, da den kun veier 1,5 kg og er 17 mm tykk. I kombinasjon med 14" Full HD-skjerm og Intel Celeron-prosessor kan du utføre alle de daglige gjøremål på løpende bånd eller rett og slett slappe av med en film. Her får du en SSD på 64 GB og et HD Graphics 505-skjermkort, som gjør seg utmerket ved lett databruk om det så er surfing, filmtitting eller månedsoppgjør med regninger. Acer Chromebook CB514-1H-C4VV leveres med Google Chrome OS og med dette operativsystemet har du tilgang til tusenvis av applikasjoner og program via Chrome Web Store. 14" Full HD-skjerm Med stort fokus på å lage en laptop med lang holdbarhetstid og som tilfredsstiller de fleste behov, får du ikke bare et godt og skarpt bilde med Full HD-, IPS-skjerm. Du kan nemlig se klart og tydelig fra uansett vinkel og du behøver ikke bry deg om det sitter med nesa rettet fullstendig mot skjermen. Intel Celeron prosessor Intel Pentium Silver N5000 er en firekjernet prosessor med en maksimalhastighet 2,5 GHz  for alle dine hverdagslige arbeidsoppgaver i et prisgunstig format som gir deg jevn ytelse for multitasking og fungerer som en perfekt plattform til å arbeide med Microsoft Office, se på filmer eller surfe på Internett.  Design Acer Chromebook har et kompakt og stilig design som ikke bare se bra ut, men holder godt om den tas med på jobbreiser eller sommerferie. Som tidligere nevnt er den meget tynn og lett, med sine knappe 1,5 kg og 17 mm tykkelse. USB 3.1 Med USB 3.1 Gen 1 får du rask dataoverføring, altså muligheten til å for eksempel overføre en 2 GB-film til en USB-enhet på kun 2 sekunder. Chromebook har to USB 3.1-porter og to USB 3.0-innganger. Bluetooth 4.2 og rask WiFi Å koble til trådløst nettverk går fort med den raske AC-standard, som yter en mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Det gjør at du kan surfe på nettet uten hinder og hvor som helst i huset. Bluetooth er kjekt dersom du ønsker å bruke trådløs datamus eller om du vil høre på musikk med hodetelefoner. 2-i-1 laptop med touchskjerm 4,5 2 5590 NOK 5590 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. 2-i-1 laptop med touchskjerm