Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig 17,3" laptop i pianolakk!

HP Pavilion 17-e110so

  Art.nr: 199149
  • 17,3" HD+ skjerm
  • AMD Quad-Core A10-4600M
  • 8 GB RAM
  • 1000 GB harddisk
  • AMD HD7660G /8670M Dual 1 GB

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

HP Pavilion 17-e110so er en 17,3" laptop 8 GB RAM, 1000 GB harddisk, dedikert grafikk og en firekjerne prosessor fra AMD. Dette gjør maskinen godt egnet til både kontorprogrammer, enklere spill, streaming av film og musikk og nettsurfing.

AMD A10-prosessor

AMD sin A10-prosessor gir deg full kraft fra fire kjerner. Du får høy arbeidskapasitet og kraftig grafikkhåndtering som klarer selv de nyeste programmene. Prosessoren har støtte for alt fra DirectX 10 til OpenCL, Blu-ray 3D og videoakseleratoren UVD3. Prosessoren har også en rekke innebygde funksjoner som gir deg en enklere hverdag.

AMD Face Login lar deg logge inn uten å bruke passord, men ved ansiktsgjenkjenning.

AMD Gesture Control lar deg navigere med enkle håndbevegelser.

AMD Screen Mirror gjør at du enkelt kan duplisere det du ser på skjermen på en Smart TV and andre smarte TV-er.

AMD Quick Stream gir deg den beste mulige oppelvelsen når du strømmer video fra nettet. Den prioriterer båndbredden din slik at videoen spilles av på best mulig måte.

Norton Internet Security

På internett kan kriminelle lure deg ved å stjele identiteten din, "bryte seg inn" i nettbanker, eller ta over ditt sosiale samvær på nettet. 65% av voksne indikerer at de allerede har vært utsatt for nettkriminalitet. Det betyr at du må ta strenge tiltak for å være trygg på Internett. Norton Internet Security lar deg surfe på nettet, uten å bli en av statistikken. Med denne maskinen får du en 60 dagers prøveversjon som du lett kan oppgradere til fullversjonen etter prøveperioden.

Behagelig å bruke

Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv om du har nedsatt synsevne. Hver tast har også et mellomrom til den neste tasten på tastaturet.

Microsoft Windows 8

Windows 8 er noe helt nytt og revolusjonerende i din PC-hverdag. Bygget på en videreutvikling av Windows 7 stabile kjerne, og utstyrt med en rekke forbedringer. I Windows 8 står apps sentralt, og du lagrer filer og innstillinger i nettskyen. Dermed har du alltid tilgang hvor enn du er, enten det er via telefonen eller datamaskinen på kontoret. Nyheter og oppdateringer fra sosiale medier får du enkelt rett på skjermen. Windows 8 er enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne.
HP HP Pavilion 17-e110so F8T46EA#UUW HP Pavilion 17-e110so er en 17,3" laptop 8 GB RAM, 1000 GB harddisk, dedikert grafikk og en firekjerne prosessor fra AMD. Dette gjør maskinen godt egnet til både kontorprogrammer, enklere spill, streaming av film og musikk og nettsurfing.AMD A10-prosessorAMD sin A10-prosessor gir deg full kraft fra fire kjerner. Du får høy arbeidskapasitet og kraftig grafikkhåndtering som klarer selv de nyeste programmene. Prosessoren har støtte for alt fra DirectX 10 til OpenCL, Blu-ray 3D og videoakseleratoren UVD3. Prosessoren har også en rekke innebygde funksjoner som gir deg en enklere hverdag.AMD Face Login lar deg logge inn uten å bruke passord, men ved ansiktsgjenkjenning.AMD Gesture Control lar deg navigere med enkle håndbevegelser.AMD Screen Mirror gjør at du enkelt kan duplisere det du ser på skjermen på en Smart TV and andre smarte TV-er.AMD Quick Stream gir deg den beste mulige oppelvelsen når du strømmer video fra nettet. Den prioriterer båndbredden din slik at videoen spilles av på best mulig måte.Norton Internet SecurityPå internett kan kriminelle lure deg ved å stjele identiteten din, "bryte seg inn" i nettbanker, eller ta over ditt sosiale samvær på nettet. 65% av voksne indikerer at de allerede har vært utsatt for nettkriminalitet. Det betyr at du må ta strenge tiltak for å være trygg på Internett. Norton Internet Security lar deg surfe på nettet, uten å bli en av statistikken. Med denne maskinen får du en 60 dagers prøveversjon som du lett kan oppgradere til fullversjonen etter prøveperioden.Behagelig å brukeMed et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv om du har nedsatt synsevne. Hver tast har også et mellomrom til den neste tasten på tastaturet.Microsoft Windows 8Windows 8 er noe helt nytt og revolusjonerende i din PC-hverdag. Bygget på en videreutvikling av Windows 7 stabile kjerne, og utstyrt med en rekke forbedringer. I Windows 8 står apps sentralt, og du lagrer filer og innstillinger i nettskyen. Dermed har du alltid tilgang hvor enn du er, enten det er via telefonen eller datamaskinen på kontoret. Nyheter og oppdateringer fra sosiale medier får du enkelt rett på skjermen. Windows 8 er enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne. 17 tommer 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 17 tommer