Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kraftig 15,6" laptop med Full HD-skjerm og rå grafikk

Lenovo 500-15ACZ (80K40041MT)

  Art.nr: 230822
  • AMD Quad-Core FX-8800P
  • Radeon™ R5 M330 2 GB
  • 8 GB RAM og 256 GB SSD
  • 15,6" 1920x1080 LED
  • Windows 10, HDMI, minnekortleser, Bluetooth

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Lenovo IdeaPad 500 er en rålekker 15,6" laptop med utrolig kraftig ytelse i et stilig kabinett. En voldsom FX Quad-Core-prosessor fra AMD og 8 GB arbeidsminne sørger for fantastisk flyt. Med 256 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer lynraskt samtidig som du har god plass til alt du ønsker av film, bilder og arbeidsfiler. Den sylskarpe Full HD-skjermen sammen med rå Radeon™ R5-grafikk gjør laptopen suveren til både gaming og underholdning.

Lynrask WiFi

Laptopen har innebygd trådløst nettverk med den raskeste standarden 802.11ac. Med det kan du koble deg til internett med stabil dataoverføring i høyeste mulige hastighet.

Fantastisk skarphet med Full HD

Med en 15,6" antirefleksbehandlet Full HD-skjerm blir bildene skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre enn noensinne. Opplev film og media med fantastiske detaljer i ekte Full HD. Du kan også koble maskinen til en TV eller stor monitor via HDMI.

Skikkelig ytelse med Quad-Core og 2 GB dedikert grafikk

AMD FX-prosessoren i maskinen er utrolig kraftig med sine fire kjerner. Den gir deg høy arbeidskapasitet og utmerket grafikkhåndtering. Prosessorens interne grafikk samarbeider med det dedikerte kortet Radeon™ R5 M330 og gir deg imponerende ytelse. Her får du støtte for alt fra de nyeste DirectX-versjonene til OpenCL og videoakseleratoren UVD 6.

Behagelig å bruke

Mange som oppgraderer fra sin gamle laptop har den "gamle" typen tastatur hvor tastene er sunket ned i selve maskinen. Denne leveres med den nye standarden, kalt chiclet eller Island-tastatur. Som navnet tilsier, så handler det om at tastene er individuelt plassert på kabinettet som små øyer. Resultatet er en mye mer behagelig følelse når du skriver.

Enkel kommunikasjon

Med maskinens webkamera er det lett å holde kontakten med venner, familie og kollegaer. Sammen med en innebygd mikrofon kan du overføre både bilde og lyd i applikasjoner som Skype, Facebook og Google Hangouts.

Om du føler deg kreativ er det like enkelt å spille inn film. Det finnes en mengde ulike tredjepartsprogram for deg og ditt behov.

Nye og populære Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.

Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

Lenovo Lenovo 500-15ACZ (80K40041MT) 80K40041MT Lenovo IdeaPad 500 er en rålekker 15,6" laptop med utrolig kraftig ytelse i et stilig kabinett. En voldsom FX Quad-Core-prosessor fra AMD og 8 GB arbeidsminne sørger for fantastisk flyt. Med 256 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer lynraskt samtidig som du har god plass til alt du ønsker av film, bilder og arbeidsfiler. Den sylskarpe Full HD-skjermen sammen med rå Radeon™ R5-grafikk gjør laptopen suveren til både gaming og underholdning. Lynrask WiFi Laptopen har innebygd trådløst nettverk med den raskeste standarden 802.11ac. Med det kan du koble deg til internett med stabil dataoverføring i høyeste mulige hastighet. Fantastisk skarphet med Full HD Med en 15,6" antirefleksbehandlet Full HD-skjerm blir bildene skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre enn noensinne. Opplev film og media med fantastiske detaljer i ekte Full HD. Du kan også koble maskinen til en TV eller stor monitor via HDMI. Skikkelig ytelse med Quad-Core og 2 GB dedikert grafikk AMD FX-prosessoren i maskinen er utrolig kraftig med sine fire kjerner. Den gir deg høy arbeidskapasitet og utmerket grafikkhåndtering. Prosessorens interne grafikk samarbeider med det dedikerte kortet Radeon™ R5 M330 og gir deg imponerende ytelse. Her får du støtte for alt fra de nyeste DirectX-versjonene til OpenCL og videoakseleratoren UVD 6. Behagelig å bruke Mange som oppgraderer fra sin gamle laptop har den "gamle" typen tastatur hvor tastene er sunket ned i selve maskinen. Denne leveres med den nye standarden, kalt chiclet eller Island-tastatur. Som navnet tilsier, så handler det om at tastene er individuelt plassert på kabinettet som små øyer. Resultatet er en mye mer behagelig følelse når du skriver. Enkel kommunikasjon Med maskinens webkamera er det lett å holde kontakten med venner, familie og kollegaer. Sammen med en innebygd mikrofon kan du overføre både bilde og lyd i applikasjoner som Skype, Facebook og Google Hangouts.Om du føler deg kreativ er det like enkelt å spille inn film. Det finnes en mengde ulike tredjepartsprogram for deg og ditt behov. Nye og populære Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. 15 - 16" 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 15 - 16"