Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Slank 15,6" laptop med SSD og rask Intel® i3-prosessor

Lenovo 100-15IBD (80QQ01C4MX)

  Art.nr: 238590
  • Intel® Core™ i3-5005U
  • 15,6" 1366x768 TN-skjerm
  • 6 GB RAM og 128 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 5500
  • Windows 10, HDMI, minnekortleser, USB 3.0

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Lenovo IdeaPad 100-15IBD er en rask og effektiv 15,6" laptop som er både hendig og enkel i bruk. En pålitelig Intel® Core™ i3-prosessor og 6 GB arbeidsminne sørger for topp ytelse til det du ønsker å jobbe med. Brukervennlige Windows 10 leveres med som operativsystem.

5. generasjon Intel® Core™ i3-prosessor

Med Intel® Core™ i3 får du en enda raskere og en mer strømeffektiv laptop med bedre grafikkhåndtering. Med sine doble kjerner og firetrådsteknologi kan prosessoren utføre flere oppgaver samtidig med et godt visuelt resultat.

Lynrask SSD-lagring

Til forskjell fra vanlige mekaniske harddisker er SSD-disker ufølsomme for støt og vibrasjoner, lydløse og strømbesparende. Med 128 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer lynraskt samtidig som du har god plass til alt du ønsker av film, bilder og arbeidsfiler.

Behagelig å bruke

Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv med nedsatt synsevne. Det finnes også et numerisk tastatur som gjør det lettere med tall i programmer som Microsoft Excel.

Hold kontakten med venner og familie

Med et innebygd webkamera er det lett å holde kontakten med venner, familie og klassekamerater over internett. Sammen med en integrert mikrofon kan du sende både bilde og lyd i applikasjoner som Facebook, Skype og Google Hangouts.

Trygghet før og etter kjøp

Du har ingen grunn til bekymring om noe skulle gå galt. Laptopen kommer med integrerte funksjoner for sikkerhetskopiering slik at du raskt og enkelt kan ta backup og gjenopprette maskinen ved behov.

Populære Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

Lenovo Lenovo 100-15IBD (80QQ01C4MX) 80QQ01C4MX Lenovo IdeaPad 100-15IBD er en rask og effektiv 15,6" laptop som er både hendig og enkel i bruk. En pålitelig Intel® Core™ i3-prosessor og 6 GB arbeidsminne sørger for topp ytelse til det du ønsker å jobbe med. Brukervennlige Windows 10 leveres med som operativsystem. 5. generasjon Intel® Core™ i3-prosessor Med Intel® Core™ i3 får du en enda raskere og en mer strømeffektiv laptop med bedre grafikkhåndtering. Med sine doble kjerner og firetrådsteknologi kan prosessoren utføre flere oppgaver samtidig med et godt visuelt resultat. Lynrask SSD-lagring Til forskjell fra vanlige mekaniske harddisker er SSD-disker ufølsomme for støt og vibrasjoner, lydløse og strømbesparende. Med 128 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer lynraskt samtidig som du har god plass til alt du ønsker av film, bilder og arbeidsfiler. Behagelig å bruke Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv med nedsatt synsevne. Det finnes også et numerisk tastatur som gjør det lettere med tall i programmer som Microsoft Excel. Hold kontakten med venner og familie Med et innebygd webkamera er det lett å holde kontakten med venner, familie og klassekamerater over internett. Sammen med en integrert mikrofon kan du sende både bilde og lyd i applikasjoner som Facebook, Skype og Google Hangouts. Trygghet før og etter kjøp Du har ingen grunn til bekymring om noe skulle gå galt. Laptopen kommer med integrerte funksjoner for sikkerhetskopiering slik at du raskt og enkelt kan ta backup og gjenopprette maskinen ved behov. Populære Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. 15 - 16" 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 15 - 16"