Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Suveren 15,6" laptop fra HP med rask Quad-Core-prosessor

HP Notebook 15-ay044no

  Art.nr: 234942
  • Intel® Pentium® N3710
  • 15,6" HD LED-skjerm
  • 8 GB RAM og 128 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 405
  • HDMI, Bluetooth og CD/DVD-brenner

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

HP Notebook 15-ay044no er en suveren 15,6" laptop fra HP med en Intel® Quad-Core-prosessor, lynrask SSD-lagring og gode 8 timer batteritid. PC-en er både pålitelig og portabel, perfekt for å utføre skole- og arbeidsoppgaver rundt om på ulike steder. Du får dessuten praktiske tilkoblinger som HDMI, Bluetooth, minnekortleser og CD/DVD-brenner.

Med 128 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer kjapt, samtidig som du har god plass til film, bilder og arbeidsfiler. Med et HP TrueVision HD-webkamera får du høy bildekvalitet under videosamtaler. Selv under svakere lysforhold.

Pålitelig skole- og arbeids-PC

Med både Intel®-prosessor og fleksibel SSD-lagring kan du jobbe på og utføre flere oppgaver samtidig. Intel® Pentium® N3710 er sterk med sine fire kjerner og gir deg høy arbeidskapasitet med god integrert grafikk.

En rekke tilkoblinger

HP Notebook 15 kommer med en rekke bra tilkoblingsmuligheter. HDMI lar deg eksempelvis lett sende over bilde og lyd til TV-en. To USB 2.0- og en USB 3.0-kontakt gjør at du enkelt kan koble til ekstrautstyr som harddisker, mus og skrivere. PC-en har naturligvis også uttak for hodetelefoner samt en Ethernet-port for å koble til internett via nettverkskabel.

WiFi og Bluetooth

HP Notebook 15-ay044no kommer både med fast- og trådløst nettverk. Bluetooth 4.0 lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også koble laptopen til Bluetooth-headset og Bluetooth-høyttalere trådløst.

Støtte for Kensington-lås

Nå trenger du ikke bekymre deg over å kunne gå fra laptopen uten tilsyn. Med støtte for Kensington-lås kan du enkelt velge å låse fast maskinen slik at du får gjort det du skal.

Populære Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.

Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

HP HP Notebook 15-ay044no Y0U46EA#UUW HP Notebook 15-ay044no er en suveren 15,6" laptop fra HP med en Intel® Quad-Core-prosessor, lynrask SSD-lagring og gode 8 timer batteritid. PC-en er både pålitelig og portabel, perfekt for å utføre skole- og arbeidsoppgaver rundt om på ulike steder. Du får dessuten praktiske tilkoblinger som HDMI, Bluetooth, minnekortleser og CD/DVD-brenner.Med 128 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer kjapt, samtidig som du har god plass til film, bilder og arbeidsfiler. Med et HP TrueVision HD-webkamera får du høy bildekvalitet under videosamtaler. Selv under svakere lysforhold. Pålitelig skole- og arbeids-PC Med både Intel®-prosessor og fleksibel SSD-lagring kan du jobbe på og utføre flere oppgaver samtidig. Intel® Pentium® N3710 er sterk med sine fire kjerner og gir deg høy arbeidskapasitet med god integrert grafikk. En rekke tilkoblinger HP Notebook 15 kommer med en rekke bra tilkoblingsmuligheter. HDMI lar deg eksempelvis lett sende over bilde og lyd til TV-en. To USB 2.0- og en USB 3.0-kontakt gjør at du enkelt kan koble til ekstrautstyr som harddisker, mus og skrivere. PC-en har naturligvis også uttak for hodetelefoner samt en Ethernet-port for å koble til internett via nettverkskabel. WiFi og Bluetooth HP Notebook 15-ay044no kommer både med fast- og trådløst nettverk. Bluetooth 4.0 lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også koble laptopen til Bluetooth-headset og Bluetooth-høyttalere trådløst. Støtte for Kensington-lås Nå trenger du ikke bekymre deg over å kunne gå fra laptopen uten tilsyn. Med støtte for Kensington-lås kan du enkelt velge å låse fast maskinen slik at du får gjort det du skal. Populære Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. 15 - 16" 5 1 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 15 - 16"