Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Slank 15,6" ROG-gaminglaptop med rå GTX 970-grafikk

ASUS ROG GL502VT-FY058T

  Art.nr: 236970
 • Intel® Core™ i5-6300HQ
 • GeForce GTX 970M 3 GB
 • 8 GB RAM, 128 GB SSD og 1 TB harddisk
 • 15,6" Full HD IPS matt
 • HDMI, Mini DisplayPort, USB 3.1-C, ac-nettverk

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Det finnes bærbare dataer som har alt du trenger, og det finnes bærbare dataer som har alt du kunne ønsket deg. ASUS ROG Strix GL502VT er definitivt en av de sistnevnte. Med sin 6. generasjon Intel® Core™ i5-prosessor, 3 GB dedikert GTX 970M-grafikk fra NVIDIA® og sylskarpe Full HD IPS-skjerm får du en slank gaminglaptop med rå ytelse.

Her utsettes det ikke på kvaliteten hverken i forhold til design, materialvalg, komponenter eller batteritid. Uansett om du er en skikkelig gamer eller jobber med tyngre programmer får du en maskin som vil være moderne i mange år fremover.

Gaming på farten

På bussen, på kafé eller på LAN, ROG GL502VT er superpraktisk å ha med seg rundt. Et tynt design på så lite som 2,3 cm i høyden og 2,2 kg i vekt gjør laptopen portabel. Den er derfor utrolig enkel å ta med seg i sekken eller skuldervesken ved reise.

Overlegen ytelse

Tross sin kompakte størrelse og tynne design kommer ROG GL502VT med en av Intel®s bedre prosessorer og et rått GTX 970M-skjermkort fra NVIDIA®s ytelsesserie.

Et oppgradert kjølesystem med doble vifter holder laptopen kjølig og stabil. Gled deg over kraft for heftig gaming og produktiv multitasking, som under livestreaming og videoredigering. 

Krytallklart IPS-panel

Den ekstremt detaljerte Full HD-skjermen er antirefleksbehandlet og sørger for imponerende bilder. Med IPS-panel får du 178° visningsvinkel og utrolig naturtro gjengivelse uavhengig av hvor du sitter.Tastatur med høy respons

Tastaturet er spesialdesignet og kommer med kul rød bakgrunnsbelysning. Tastaturet består av 1,6 mm dype scissor-switch-taster for høy respons. WASD-tastene er dessuten markert i rødt slik at du enkelt finner frem.


USB 3.1-C og Mini DisplayPort

Med USB 3.1 vil du oppleve den raskeste overføringen noensinne. Det gjør det mulig å håndtere store filer på lite tid, opptil hele 10 Gbit/s. USB-C-kontakten er dessuten vendbar og passer derfor begge veier.

Med Mini DisplayPort kan du overføre bildet over til en enda større PC-skjerm med støtte for både Full HD og 4K UHD. 


Førsteklasses mikrofon

De innebygde mikrofonene vil filtrere bort støy fra omgivelsene rundt deg og kun fange opp det vesentlige - altså stemmen din. Det gjør at du høres selv i miljøer med mye lyd, som på LAN og datatreff.

Se også

(0 stk)
 • Intel® Core™ i7-6700HQ
 • GeForce GTX 1060 3 GB
 • 16 GB RAM, 256 GB SSD og 1 TB harddisk

14 990,-

ASUS ASUS ROG GL502VT-FY058T 90NB0AP1-M03290 Det finnes bærbare dataer som har alt du trenger, og det finnes bærbare dataer som har alt du kunne ønsket deg. ASUS ROG Strix GL502VT er definitivt en av de sistnevnte. Med sin 6. generasjon Intel® Core™ i5-prosessor, 3 GB dedikert GTX 970M-grafikk fra NVIDIA® og sylskarpe Full HD IPS-skjerm får du en slank gaminglaptop med rå ytelse.Her utsettes det ikke på kvaliteten hverken i forhold til design, materialvalg, komponenter eller batteritid. Uansett om du er en skikkelig gamer eller jobber med tyngre programmer får du en maskin som vil være moderne i mange år fremover. Gaming på farten På bussen, på kafé eller på LAN, ROG GL502VT er superpraktisk å ha med seg rundt. Et tynt design på så lite som 2,3 cm i høyden og 2,2 kg i vekt gjør laptopen portabel. Den er derfor utrolig enkel å ta med seg i sekken eller skuldervesken ved reise. Overlegen ytelse Tross sin kompakte størrelse og tynne design kommer ROG GL502VT med en av Intel®s bedre prosessorer og et rått GTX 970M-skjermkort fra NVIDIA®s ytelsesserie.Et oppgradert kjølesystem med doble vifter holder laptopen kjølig og stabil. Gled deg over kraft for heftig gaming og produktiv multitasking, som under livestreaming og videoredigering.  Krytallklart IPS-panel Den ekstremt detaljerte Full HD-skjermen er antirefleksbehandlet og sørger for imponerende bilder. Med IPS-panel får du 178° visningsvinkel og utrolig naturtro gjengivelse uavhengig av hvor du sitter. Tastatur med høy respons Tastaturet er spesialdesignet og kommer med kul rød bakgrunnsbelysning. Tastaturet består av 1,6 mm dype scissor-switch-taster for høy respons. WASD-tastene er dessuten markert i rødt slik at du enkelt finner frem. USB 3.1-C og Mini DisplayPort Med USB 3.1 vil du oppleve den raskeste overføringen noensinne. Det gjør det mulig å håndtere store filer på lite tid, opptil hele 10 Gbit/s. USB-C-kontakten er dessuten vendbar og passer derfor begge veier.Med Mini DisplayPort kan du overføre bildet over til en enda større PC-skjerm med støtte for både Full HD og 4K UHD.  Førsteklasses mikrofon De innebygde mikrofonene vil filtrere bort støy fra omgivelsene rundt deg og kun fange opp det vesentlige - altså stemmen din. Det gjør at du høres selv i miljøer med mye lyd, som på LAN og datatreff. 15 - 16" 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Laptop
 3. 15 - 16"