Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Lekker 13,3" laptop med 8 timer batteritid og topp ytelse

Lenovo 710S-13ISK (80SW003PMX)

  Art.nr: 234806
 • Intel® Core™ i5-6200U
 • 13,3" 1920x1080 IPS
 • 8 GB RAM og 256 GB SSD
 • Intel® HD Graphics 520
 • Bluetooth 4.0, raskt trådløst ac-nettverk

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

7 490,-

Delbetal fra 669,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Lenovo 710S-13ISK (80SW003PMX) er en lekker 13,3" laptop med hele 8 timer batteritid, en sylskarp Full HD IPS-skjerm og topp ytelse for underholdning og media. Med en kraftig 6. generasjon Intel® Core™ i5-prosessor og JBL®-stereohøyttalere får du mye kraft samt imponerende levende lyd levende pakket inn i et lett og attraktivt design.

6. generasjon Intel® Core™ i5-prosessor

Med Intel® Core™ i5 får du førsteklasses ytelse og imponerende visuell funksjonalitet. Prosessoren er utstyrt med kraftig teknologi for blant annet avansert underholdning. Innebygd sikkerhet gjør at du slipper å bekymre deg over å kunne bruke PC-en til sitt fulle.

13,3" Full HD IPS-skjerm

Skarphet, dype kontraster og høy fargegjengivelse gir deg en bedre opplevelse av media. Spill og film blir mer underholdende med en bra skjerm å se på, mens fasinerende detaljer gjør det fantastisk å studere bilder. Med laptopens IPS-skjerm får du 180° visningsvinkel. Skjermen reflekterer dessuten bort sollys slik at PC-en går fint ann å bruke på solrike dager.

Lynrask SSD-lagring

Til forskjell fra vanlige mekaniske harddisker er SSD-disker ufølsomme for støt og vibrasjoner, lydløse og strømbesparende. Med 256 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer lynraskt samtidig som du har masse plass til alt du ønsker av film, bilder og arbeidsfiler.

Raskt trådløst ac-nettverk

Lenovo 710S-13ISK har innebygd trådløst nettverk med den raskeste standarden 802.11ac. Med det kan du koble deg stabilt til internett med i høyeste mulige hastighet.

Trådløs overføring med Bluetooth

Bluetooth 4.0 lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også koble laptopen til Bluetooth-headset og Bluetooth-høyttalere trådløst.

Bakgrunnsbelyst tastatur for bruk i mørket

Med et ergonomisk design blir det komfortabelt å skrive og antall feil reduseres. Tastaturet gjør skriveopplevelsen behagelig og belysningen sørger for god oversikt i mørkere miljøer.

Populære Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

Se også

(0 stk)
 • Intel® Core™ i7-6500U
 • 13,3" 1920x1080 IPS
 • 8 GB RAM og 256 GB SSD

8 990,-

Lenovo Lenovo 710S-13ISK (80SW003PMX) 80SW003PMX Lenovo 710S-13ISK (80SW003PMX) er en lekker 13,3" laptop med hele 8 timer batteritid, en sylskarp Full HD IPS-skjerm og topp ytelse for underholdning og media. Med en kraftig 6. generasjon Intel® Core™ i5-prosessor og JBL®-stereohøyttalere får du mye kraft samt imponerende levende lyd levende pakket inn i et lett og attraktivt design. 6. generasjon Intel® Core™ i5-prosessor Med Intel® Core™ i5 får du førsteklasses ytelse og imponerende visuell funksjonalitet. Prosessoren er utstyrt med kraftig teknologi for blant annet avansert underholdning. Innebygd sikkerhet gjør at du slipper å bekymre deg over å kunne bruke PC-en til sitt fulle. 13,3" Full HD IPS-skjerm Skarphet, dype kontraster og høy fargegjengivelse gir deg en bedre opplevelse av media. Spill og film blir mer underholdende med en bra skjerm å se på, mens fasinerende detaljer gjør det fantastisk å studere bilder. Med laptopens IPS-skjerm får du 180° visningsvinkel. Skjermen reflekterer dessuten bort sollys slik at PC-en går fint ann å bruke på solrike dager. Lynrask SSD-lagring Til forskjell fra vanlige mekaniske harddisker er SSD-disker ufølsomme for støt og vibrasjoner, lydløse og strømbesparende. Med 256 GB SSD-lagring vil du lagre og lese av filer lynraskt samtidig som du har masse plass til alt du ønsker av film, bilder og arbeidsfiler. Raskt trådløst ac-nettverk Lenovo 710S-13ISK har innebygd trådløst nettverk med den raskeste standarden 802.11ac. Med det kan du koble deg stabilt til internett med i høyeste mulige hastighet. Trådløs overføring med Bluetooth Bluetooth 4.0 lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også koble laptopen til Bluetooth-headset og Bluetooth-høyttalere trådløst. Bakgrunnsbelyst tastatur for bruk i mørket Med et ergonomisk design blir det komfortabelt å skrive og antall feil reduseres. Tastaturet gjør skriveopplevelsen behagelig og belysningen sørger for god oversikt i mørkere miljøer. Populære Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus. Windows 10 har også bedre innebygd sikkerhet og er utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. 13 - 14" 7490 NOK 7490 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Laptop
 3. 13 - 14"