Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

14" laptop med mye minne og rask SSD

Lenovo 120S-14IAP (81A500A2MX)

  Art.nr: 1002861
  • 14" Full HD-skjerm (1920x1080)
  • Intel Pentium N4200
  • 8 GB RAM / 256 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 505
  • Moderne og stilig design
4 790,-

Delbetal fra 444,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Lenovo IdeaPad 120S-14IAP er en moderne, stilig og mobil bærbar datamaskin som passer perfekt til dagens utfordringer. Den er utstyrt med en mobil Quad-Core Intel-prosessor og mye RAM kombinert med ultra rask og energibesparende SSD-lagring. Den er designet for de på farten, ønsker god batteritid og mobile funksjoner.

Uten forhåndsinstallerte programmer

Lenovo IdeaPad 120S kommer uten blotware, altså uten forhåndsinstallerte programmer, som du verken har bedt om eller kommer til å bruke. På den måten har du en ren datamaskin som du selv kan utforme på en enkel måte

Raskt trådløst nettverk

PC-en kommer med støtte for det nyeste trådløse nettverket slik at du kan koble til internett uten kabler, og med en rask standard - 802.11ac. Det gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet.

Moderne og slankt design

Lenovo IdeaPad 120S-14IAP (81A500A2MX) har moderne og slakt design med mineralgrå kabinett. Dette materialvalget betyr at du har en pålitelig laptop som alltid er klar til å følge deg. 

Hurtig overføring med USB 3.0

Med USB 3.0 får du en overføringshastighet 10 ganger raskere enn USB 2.0. Samtidig har USB 3.0 bedre strømførende egenskaper for hurtigere lading av andre enheter. Eksempelvis praktisk for å unngå å ha med seg egen strømadapter til eksterne harddisker.

Trådøs overføring med Bluetooth

Bluetooth lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også koble PC-en til Bluetooth-headset og Bluetooth-høyttalere trådløst.

Kjenn deg trygg og sikker med din Lenovo

Materialene er nøye utvalgt for å vare lenge og gir en kombinasjon for å arbeide til det ytterste. Du kan føle deg trygg med en Lenovo IdeaPad 120S-14IAP (81A500A2MX), den er nøye testet for å fungere til det ytterste.

Windows 10

Windows 10 er velkjent og enkelt å bruke. Det går raskt å starte fra hvilemodus, har bedre innebygd sikkerhet som hjelper til å beskytte informasjon og er er laget for å fungere med tidligere program- og maskinvare. Du har kontinuerlig muligheten til å oppdatere automatisk, noe som alltid holder laptopen optimalisert og sikker.

Lenovo Lenovo 120S-14IAP (81A500A2MX) 81A500A2MX Lenovo IdeaPad 120S-14IAP er en moderne, stilig og mobil bærbar datamaskin som passer perfekt til dagens utfordringer. Den er utstyrt med en mobil Quad-Core Intel-prosessor og mye RAM kombinert med ultra rask og energibesparende SSD-lagring. Den er designet for de på farten, ønsker god batteritid og mobile funksjoner. Uten forhåndsinstallerte programmer Lenovo IdeaPad 120S kommer uten blotware, altså uten forhåndsinstallerte programmer, som du verken har bedt om eller kommer til å bruke. På den måten har du en ren datamaskin som du selv kan utforme på en enkel måte Raskt trådløst nettverk PC-en kommer med støtte for det nyeste trådløse nettverket slik at du kan koble til internett uten kabler, og med en rask standard - 802.11ac. Det gir rask og stabil dataoverføring i høy hastighet. Moderne og slankt design Lenovo IdeaPad 120S-14IAP (81A500A2MX) har moderne og slakt design med mineralgrå kabinett. Dette materialvalget betyr at du har en pålitelig laptop som alltid er klar til å følge deg.  Hurtig overføring med USB 3.0 Med USB 3.0 får du en overføringshastighet 10 ganger raskere enn USB 2.0. Samtidig har USB 3.0 bedre strømførende egenskaper for hurtigere lading av andre enheter. Eksempelvis praktisk for å unngå å ha med seg egen strømadapter til eksterne harddisker. Trådøs overføring med Bluetooth Bluetooth lar deg overføre filer fra og til enheter som mobiltelefoner og nettbrett raskt og enkelt. Du kan også koble PC-en til Bluetooth-headset og Bluetooth-høyttalere trådløst. Kjenn deg trygg og sikker med din Lenovo Materialene er nøye utvalgt for å vare lenge og gir en kombinasjon for å arbeide til det ytterste. Du kan føle deg trygg med en Lenovo IdeaPad 120S-14IAP (81A500A2MX), den er nøye testet for å fungere til det ytterste. Windows 10 Windows 10 er velkjent og enkelt å bruke. Det går raskt å starte fra hvilemodus, har bedre innebygd sikkerhet som hjelper til å beskytte informasjon og er er laget for å fungere med tidligere program- og maskinvare. Du har kontinuerlig muligheten til å oppdatere automatisk, noe som alltid holder laptopen optimalisert og sikker. 13 - 14" 4790 NOK 4790 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 13 - 14"