Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Stilig 14" laptop med rask lagring

ASUS EeeBook E403NA-FA007T

  Art.nr: 243821
  • Intel® Pentium® N4200
  • 14" 1920x1080 LED-bakgrunnsbelysning
  • 4 GB RAM og 128 GB flashlagring
  • Opptil 14 timer batteritid

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

4 295,-

Delbetal fra 403,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ASUS EeeBook E403NA er en stilig 14" Full HD-laptop som er 17,9 mm tynn og veier så lite som 1,5 kg. Med en sterk firekjerne prosessor fra Intel® og opptil 14 timer batteritid kan du være produktiv hele dagen uansett hvor du befinner deg. Jobb med viktige ting og la deg bli underholdt på reise, på kafeen eller fra sofaen hjemme. En vendbar USB 3.1-C-port åpner opp en rekke muligheter og får sakene raskere gjort.

Holdbart og moderne tastatur

Det moderne tastaturet i full størrelse har et forbedret design som gir deg mer nøyaktighet. 1,6 mm tastedybde gir også bedre flyt og en mer behagelig opplevelse. Tastene er holdbare, med en livslengde på hele 10 millioner tastetrykk.

Quad-Core-prosessor for effektiv multitasking

E403NA har en prosessor som er kraftig nok til å utføre alle daglige databehov. Den jevne ytelsen for multitasking er den perfekte plattformen for å jobbe med Microsoft Office, se på filmer, surfe på internett og spille spill.

ASUS Splendid-teknologi

ASUS EeeBook E403NA leverer bilder og briliante farger takket være ASUS Splendid-teknologi. Den eksklusive teknologien finjusterer ulike skjerminnstillinger og parametere; slik at du får best mulige bilder. Uansett om du ser på film eller viser bilder – bildene blir mer realistiske.

Raske USB 3.1-C

Nå kan du oppleve ultrarask overføring av data. Din nye laptop leveres med USB 3.1 for den raskeste overføringen noensinne. Opptil hele to ganger hurtigere sammenlignet med vanlige USB 3.0. Dette gjør det mulig å håndtere store filer på minimalt med tid.

Opptil 14 timer batteritid

Batteriet til laptopen har en driftstid opptil hele 14 timer. Med det kan du bruke maskinen en hel arbeidsdag uten å bekymre deg over å måtte lade enheten. Føl deg fleksibel med EeeBook og ta den med deg dit du trenger den.

Populære Windows 10

Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare.

ASUS ASUS EeeBook E403NA-FA007T 90NB0DT1-M00160 ASUS EeeBook E403NA er en stilig 14" Full HD-laptop som er 17,9 mm tynn og veier så lite som 1,5 kg. Med en sterk firekjerne prosessor fra Intel® og opptil 14 timer batteritid kan du være produktiv hele dagen uansett hvor du befinner deg. Jobb med viktige ting og la deg bli underholdt på reise, på kafeen eller fra sofaen hjemme. En vendbar USB 3.1-C-port åpner opp en rekke muligheter og får sakene raskere gjort. Holdbart og moderne tastatur Det moderne tastaturet i full størrelse har et forbedret design som gir deg mer nøyaktighet. 1,6 mm tastedybde gir også bedre flyt og en mer behagelig opplevelse. Tastene er holdbare, med en livslengde på hele 10 millioner tastetrykk. Quad-Core-prosessor for effektiv multitasking E403NA har en prosessor som er kraftig nok til å utføre alle daglige databehov. Den jevne ytelsen for multitasking er den perfekte plattformen for å jobbe med Microsoft Office, se på filmer, surfe på internett og spille spill. ASUS Splendid-teknologi ASUS EeeBook E403NA leverer bilder og briliante farger takket være ASUS Splendid-teknologi. Den eksklusive teknologien finjusterer ulike skjerminnstillinger og parametere; slik at du får best mulige bilder. Uansett om du ser på film eller viser bilder – bildene blir mer realistiske. Raske USB 3.1-C Nå kan du oppleve ultrarask overføring av data. Din nye laptop leveres med USB 3.1 for den raskeste overføringen noensinne. Opptil hele to ganger hurtigere sammenlignet med vanlige USB 3.0. Dette gjør det mulig å håndtere store filer på minimalt med tid. Opptil 14 timer batteritid Batteriet til laptopen har en driftstid opptil hele 14 timer. Med det kan du bruke maskinen en hel arbeidsdag uten å bekymre deg over å måtte lade enheten. Føl deg fleksibel med EeeBook og ta den med deg dit du trenger den. Populære Windows 10 Windows 10 er noe alle kan kjenne seg igjen i. Operativsystemet har mange likheter med Windows 7, blant annet startmenyen vi alle ønsker. Det går utrolig raskt å starte opp enheten og enda raskere fra hvilemodus.Windows 10 har enda bedre innebygd sikkerhet og er dessuten utformet for å fungere med tidligere program- og maskinvare. 13 - 14" 4295 NOK 4295 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. 13 - 14"