Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingpakke med tastatur, mus og musematte

Mission SG Gaming Package 3

  Art.nr: 232413
  • Bakgrunnsbelyst mekanisk tastatur
  • Ekstra stor musematte i polykarbonat
  • Heftig gamingmus med Avago-laser!

Lagerstatus

Ikke på lager. (Utgående modell)

1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd. Info

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Gamingpakke Mission SG

En perfekt pakke for den ivrige gameren som består av et godt tastatur, mus og musematte, 

Mission SG GGK 3.1 - Bakgrunnsbelyst mekanisk tastatur med røde Kailh-brytere

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyst og kan stilles inn i fire lysstyrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

Mission SG GSM 3.6 - Ekstra stor musematte i polykarbonat

Mission SG er en stilig musematte for deg som liker å spille mye. Den er laget i polykarbonat, et materiale som gir deg en holdbar musematte med bra gli og blank finish. Undersiden er laget i gummi og garanterer at den ikke sklir når du spiller.

Mission SG GGM 3.2 - Heftig gamingmus med Avago-laser!

Unn deg en skikkelig gamingmus som vil gi deg en bedre gamingopplevelse og mer nøyaktig presisjon i alle typer spill. Med 16400 DPI, Avago-laserteknologi, justerbare vekter, 13 ulike taster og ergonomisk design forsikrer du deg om å holde dine fiender i sjakk! Den gullbelagte USB-kontakten garanterer at alle kommandoer overføres på best mulig måte.

Mission SG Mission SG Gaming Package 3 Gamingpakke Mission SG En perfekt pakke for den ivrige gameren som består av et godt tastatur, mus og musematte,  Mission SG GGK 3.1 - Bakgrunnsbelyst mekanisk tastatur med røde Kailh-brytere Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyst og kan stilles inn i fire lysstyrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra.  Mission SG GSM 3.6 - Ekstra stor musematte i polykarbonat Mission SG er en stilig musematte for deg som liker å spille mye. Den er laget i polykarbonat, et materiale som gir deg en holdbar musematte med bra gli og blank finish. Undersiden er laget i gummi og garanterer at den ikke sklir når du spiller. Mission SG GGM 3.2 - Heftig gamingmus med Avago-laser! Unn deg en skikkelig gamingmus som vil gi deg en bedre gamingopplevelse og mer nøyaktig presisjon i alle typer spill. Med 16400 DPI, Avago-laserteknologi, justerbare vekter, 13 ulike taster og ergonomisk design forsikrer du deg om å holde dine fiender i sjakk! Den gullbelagte USB-kontakten garanterer at alle kommandoer overføres på best mulig måte. Gamingtastatur 4 1 1190 NOK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Gaming
  3. Gamingtastatur