Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Surf trygt på internett med programmet F-Secure SAFE

F-Secure SAFE Attach 1 år 5 enheter

  Art.nr: 215985
  • 5 stk. lisenser i 1 år
  • Beskytter mot trusler, virus og nettfiske
  • Fungerer med PC, Mac, Android, iOS og Windows Phone
  • Bankbeskyttelse for sikker bruk av nettbank
  • Enkel installasjon og kostnadsfri support
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

F-Secure SAFE er en komplett sikkerhetspakke for alle dine enheter. Sikkerhetspakken lar deg beskytte opptil fem enheter for et helt år. Slik holder både familiens nettbrett, telefoner og PC-er seg trygge mot trusler som virus, nettsvindel og spionprogramvare. Med en smart foreldrekontroll er du også sikker på at barna ikke blir utsatt for noe de ikke burde. SAFE fungerer mot både PC, Mac, Android, iOS og Windows Phone.


Sikkerhetsprogram til alle enhetene dine

Det har blitt mer og mer vanlig at en person har både en privat PC, nettbrett, mobil og en familie-PC. Uansett hvilken enhet du bruker er det viktig å beskytte den personlige informasjonen din. Med F-Secure SAFE kan du trygt bruke nettet slik du selv vil. Gjennom den smarte webportalen kan du håndtere alle enhetene dine, slik at du alltid er sikret mot virus, spionprogrammer og andre trusler.

Smart foreldrekontroll beskytter barna på nettet

Du kan beskytte hele familiens onlineaktiviteter med F-Secure SAFE. Den smarte foreldrekontrollen gjør at du selv kan velge hva slags innhold barna dine skal utsettes for på nettet, enten det gjelder søkeresultater eller direkte tilgang til nettsider. Du kan også finne enheter som har blitt borte og fjerne viktig data om du ikke finner igjen en mistet telefon eller et mistet nettbrett. Det er også mulig å bruke webportalen for å finne barna dine om de ikke svarer når du ringer.

Bankbeskyttelse gjør nettet sikrer for deg

F-Secure SAFE gir deg en fullstendig beskyttelse når du handler eller utfører andre ærend i nettbanken. Full beskytting mot phishing og andre svindelforsøk gjør at informasjonen din er trygg. Du vil eksempelvis bli advart om du forsøker å gå inn på en falsk butikk eller side som utgir seg for å være noe annet enn det den er.

215985 215985 F-Secure F-Secure SAFE Attach 1 år 5 enheter FCFXBR1N005XD F-Secure SAFE er en komplett sikkerhetspakke for alle dine enheter. Sikkerhetspakken lar deg beskytte opptil fem enheter for et helt år. Slik holder både familiens nettbrett, telefoner og PC-er seg trygge mot trusler som virus, nettsvindel og spionprogramvare. Med en smart foreldrekontroll er du også sikker på at barna ikke blir utsatt for noe de ikke burde. SAFE fungerer mot både PC, Mac, Android, iOS og Windows Phone. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Sikkerhetsprogram til alle enhetene dine Det har blitt mer og mer vanlig at en person har både en privat PC, nettbrett, mobil og en familie-PC. Uansett hvilken enhet du bruker er det viktig å beskytte den personlige informasjonen din. Med F-Secure SAFE kan du trygt bruke nettet slik du selv vil. Gjennom den smarte webportalen kan du håndtere alle enhetene dine, slik at du alltid er sikret mot virus, spionprogrammer og andre trusler. Smart foreldrekontroll beskytter barna på nettet Du kan beskytte hele familiens onlineaktiviteter med F-Secure SAFE. Den smarte foreldrekontrollen gjør at du selv kan velge hva slags innhold barna dine skal utsettes for på nettet, enten det gjelder søkeresultater eller direkte tilgang til nettsider. Du kan også finne enheter som har blitt borte og fjerne viktig data om du ikke finner igjen en mistet telefon eller et mistet nettbrett. Det er også mulig å bruke webportalen for å finne barna dine om de ikke svarer når du ringer. Bankbeskyttelse gjør nettet sikrer for deg F-Secure SAFE gir deg en fullstendig beskyttelse når du handler eller utfører andre ærend i nettbanken. Full beskytting mot phishing og andre svindelforsøk gjør at informasjonen din er trygg. Du vil eksempelvis bli advart om du forsøker å gå inn på en falsk butikk eller side som utgir seg for å være noe annet enn det den er. Antivirus og sikkerhet 4,3 10 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Programvare
  3. Antivirus og sikkerhet