Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
B-vare

Galaxy Note10 - Store muligheter

Samsung Galaxy Note10 (256 GB) Aura Glow - B-vare

  Art.nr: X1009405
  • 6,3" Full HD+ AMOLED-skjerm
  • 8 GB RAM og 256 GB lagring
  • Trippelkamera og 10MP selfiekamera
  • S Pen med innebygd Bluetooth
  • Arbeid mer effektivt med DeX

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
9 490,-

Delbetal fra 836,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


Galaxy Note10 er laget for de som yter på høyt nivå. De som flytter grensene for det forventede, akkurat som deg. Galaxy Note10 gir virkelig store muligheter i ett kompakt format. Den har et kamera som gir store kreative muligheter og ett batteri som holder til mer enn 24 timers bruk. Den har en stor, nesten fullstendig heldekkende skjerm og selvfølgelig S Pen, som gjør det mulig å jobbe både raskt og intuitivt.

Galaxy Note10 er et verktøy for arbeid og samtidig en enhet for underholdning: en PC, en spillkonsoll, en tegneblokk, en bilde- og videoredigeringsenhet - Galaxy Note10 er alt i ett. En telefon for deg som stiller de høyeste kravene til din smarttelefon.

Slipp kreativiteten løs

Med Note10 presenterer Samsung en helt ny måte å skape på og tar ett stort skritt framover. Kameraet har en bildestabilisering som er utviklet for å gi stabile bilder selv når fotografen beveger seg. Vidvinkelkameraet dekker 123 grader, hvilket er like mye som det menneskelige øyet, sånn at du kan fange storslåtte landskap og hele vennegjengen i ett bilde. Nå kan du til og med få en bokeh-effekt når du filmer, noe som tidligere kun har vært mulig i stillbilder, for å på den måten skape fokus på det som er viktig i bildet. Dessuten finnes to nye videoredigeringsmuligheter i nye Note10, en som finnes i galleri-appen, men det finnes også støtte for det mer profesjonelle Adobe Rush.

Med Samsung Galaxy Note10 finnes også den nye funksjonen Audio Zoom som gjør at du kan zoome inn lyd, for å få en så naturlig lyd som mulig og samtidig skape et enda større lydnærvær i filmene dine.

Helt ny Samsung-prosessor gir fantastisk ytelse

Galaxy Note10 har fått en helt ny Samsung-prosessor som gjør at Note10 er 20% raskere enn Galaxy Note9. Til tross for den økte kraften er den fremdeles strømbesparende og batteriet gir mer tid til arbeid, kreativitet og underholdning. Takket være machine learning holder batteriet enda lenger, mobiltelefonen lærer seg hvordan du bruker den og skrur av funksjoner som ikke brukes, og på den måten kan den spare batteritid. Hurtigladingsfunksjonen er oppgradert for å kunne lade opp batteriet enda raskere, sånn at du ikke behøver å vente unødvendig lenge på en treg mobillader.

Samsung har også oppgradert WiFi-teknologien i Note10 til WiFi6 som gjør mottagelsen av signaler mer stabil og opptil 20% raskere i områder der det finnes flere WiFi-nettverk som konkurrerer eller forstyrrer.

Note10 har en fantastisk ytelse som gjør mobiltelefonen optimal for deg som vil ta mobilspillingen til ett nytt nivå. Mobilens ytelse, batteri og WiFi6-tilkobling gjør at det blir mindre lagg og du får mer tid til spilling.

Stor skjerm som dekker 95% av forsiden

Galaxy Note10 har en skjerm med formatet 19:9 som er både perfekt for å se på film, men også optimalt for å kjøre flere programmer samtidig på skjermen. Til tross for størrelsen ligger mobilen godt i hånden, dette er takket være det tynne og ergonomiske designet.

Samsung bryter grenser for hva som er mulig med smarttelefon skjermene. Note10 har en skjerm som dekker utrolige 95% av mobiltelefonens forside og savner sensorpanelet, det eneste som bryter skjermen er en liten utskjæring for selfiekameraet. Selv om skjermen er usedvanlig stor, så er mobiltelefonen fremdeles veldig enkel å bruke, da Samsung har tilpasset brukergrensesnittet helt og holdent etter skjermen. Med de myke avrundede kantene gir Note10 en eksklusiv følelse og kommer i to helt nye farger som har ett helt annet skinnende lys enn på Samsungs tidligere modeller.

Bli mer produktiv med S Pen

Med S Pen kommer du til å kunne arbeide på en raskere og mer nøyaktig måte enn tidligere. S Pen sitter smidig i telefonen og bare ved å ta den frem får du tilgang til alt fra smarte snarveier til funksjoner og program, og når pennen er tilbake i mobiltelefonen lades den samtidig. En lading på bare 40 sekunder gir deg 30 minutters brukstid. Med innebygget Bluetooth kan du jobbe enda mer effektivt og tegne uten å engang skru på skjermen, du kan til og med tegne mens du snakker i telefonen eller om det regner. S Pen gir deg følelsen som en vanlig penn, tegne, skrive, regne, redigerer, markere, skissere, lagre, endre og visk det bort. Takket være at S Pen har Bluetooth kan du få total kontroll gjennom å bruke den som en fjernkontroll til din mobiltelefon. Bruk den for å ta presentasjonene dine til ett nytt nivå, fjernutløs kameraet, spill av eller sett videoklippene dine på pause.

Arbeid mer effektivt med DeX

Også DeX har blitt forbedret ytterligere på Galaxy Note10. Med en USB-adapter kan du enkelt koble din Note10 til en datamaskin og på den måten arbeide på både mobiltelefonen og datamaskinen din, parallelt på samme skjerm. Du kan da enkelt utnytte mobilens apper og datamaskinens programmer og til og med overføre filer mellom datamaskinen og mobiltelefonen, du kan jobbe raskere og mer effektivt enn noensinne. Du kan også koble til både tastatur og mus via Bluetooth for å få en helt komplett arbeidsstasjon.

Minne og IP68

Akkurat som hos Samsung Galaxy S10 har også Galaxy Note10 trådløs strømdeling til andre enheter. Mobiltelefonen har selvfølgelig også trådløs lading, men har også fått Samsung Knox som beskytter innholdet ditt med fingeravtrykkleser i skjermen og ansiktsgjenkjenning. Du kan også føle deg trygg på at mobilen beskyttes mot ytre påvirkninger som støv og vann - Galaxy Note10 har en IP68-klassifisering, hvilket innebærer at den tåler å ligge på 1,5 meters dyp i 30 minutter samtidig som den er støvtett. Dessuten har mobiltelefonen fått ett stort internminne på 8 GB RAM og 256 GB lagring, hvilket gjør at du har godt med plass til å lagre alle bildene, filmene og dokumentene dine.

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

X1009405 X1009405 Samsung Samsung Galaxy Note10 (256 GB) Aura Glow SM-N970FZSDNEE Galaxy Note10 er laget for de som yter på høyt nivå. De som flytter grensene for det forventede, akkurat som deg. Galaxy Note10 gir virkelig store muligheter i ett kompakt format. Den har et kamera som gir store kreative muligheter og ett batteri som holder til mer enn 24 timers bruk. Den har en stor, nesten fullstendig heldekkende skjerm og selvfølgelig S Pen, som gjør det mulig å jobbe både raskt og intuitivt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Galaxy Note10 er et verktøy for arbeid og samtidig en enhet for underholdning: en PC, en spillkonsoll, en tegneblokk, en bilde- og videoredigeringsenhet - Galaxy Note10 er alt i ett. En telefon for deg som stiller de høyeste kravene til din smarttelefon. Slipp kreativiteten løs Med Note10 presenterer Samsung en helt ny måte å skape på og tar ett stort skritt framover. Kameraet har en bildestabilisering som er utviklet for å gi stabile bilder selv når fotografen beveger seg. Vidvinkelkameraet dekker 123 grader, hvilket er like mye som det menneskelige øyet, sånn at du kan fange storslåtte landskap og hele vennegjengen i ett bilde. Nå kan du til og med få en bokeh-effekt når du filmer, noe som tidligere kun har vært mulig i stillbilder, for å på den måten skape fokus på det som er viktig i bildet. Dessuten finnes to nye videoredigeringsmuligheter i nye Note10, en som finnes i galleri-appen, men det finnes også støtte for det mer profesjonelle Adobe Rush. Med Samsung Galaxy Note10 finnes også den nye funksjonen Audio Zoom som gjør at du kan zoome inn lyd, for å få en så naturlig lyd som mulig og samtidig skape et enda større lydnærvær i filmene dine. Helt ny Samsung-prosessor gir fantastisk ytelse Galaxy Note10 har fått en helt ny Samsung-prosessor som gjør at Note10 er 20% raskere enn Galaxy Note9. Til tross for den økte kraften er den fremdeles strømbesparende og batteriet gir mer tid til arbeid, kreativitet og underholdning. Takket være machine learning holder batteriet enda lenger, mobiltelefonen lærer seg hvordan du bruker den og skrur av funksjoner som ikke brukes, og på den måten kan den spare batteritid. Hurtigladingsfunksjonen er oppgradert for å kunne lade opp batteriet enda raskere, sånn at du ikke behøver å vente unødvendig lenge på en treg mobillader. Samsung har også oppgradert WiFi-teknologien i Note10 til WiFi6 som gjør mottagelsen av signaler mer stabil og opptil 20% raskere i områder der det finnes flere WiFi-nettverk som konkurrerer eller forstyrrer. Note10 har en fantastisk ytelse som gjør mobiltelefonen optimal for deg som vil ta mobilspillingen til ett nytt nivå. Mobilens ytelse, batteri og WiFi6-tilkobling gjør at det blir mindre lagg og du får mer tid til spilling. Stor skjerm som dekker 95% av forsiden Galaxy Note10 har en skjerm med formatet 19:9 som er både perfekt for å se på film, men også optimalt for å kjøre flere programmer samtidig på skjermen. Til tross for størrelsen ligger mobilen godt i hånden, dette er takket være det tynne og ergonomiske designet. Samsung bryter grenser for hva som er mulig med smarttelefon skjermene. Note10 har en skjerm som dekker utrolige 95% av mobiltelefonens forside og savner sensorpanelet, det eneste som bryter skjermen er en liten utskjæring for selfiekameraet. Selv om skjermen er usedvanlig stor, så er mobiltelefonen fremdeles veldig enkel å bruke, da Samsung har tilpasset brukergrensesnittet helt og holdent etter skjermen. Med de myke avrundede kantene gir Note10 en eksklusiv følelse og kommer i to helt nye farger som har ett helt annet skinnende lys enn på Samsungs tidligere modeller. Bli mer produktiv med S Pen Med S Pen kommer du til å kunne arbeide på en raskere og mer nøyaktig måte enn tidligere. S Pen sitter smidig i telefonen og bare ved å ta den frem får du tilgang til alt fra smarte snarveier til funksjoner og program, og når pennen er tilbake i mobiltelefonen lades den samtidig. En lading på bare 40 sekunder gir deg 30 minutters brukstid. Med innebygget Bluetooth kan du jobbe enda mer effektivt og tegne uten å engang skru på skjermen, du kan til og med tegne mens du snakker i telefonen eller om det regner. S Pen gir deg følelsen som en vanlig penn, tegne, skrive, regne, redigerer, markere, skissere, lagre, endre og visk det bort. Takket være at S Pen har Bluetooth kan du få total kontroll gjennom å bruke den som en fjernkontroll til din mobiltelefon. Bruk den for å ta presentasjonene dine til ett nytt nivå, fjernutløs kameraet, spill av eller sett videoklippene dine på pause. Arbeid mer effektivt med DeX Også DeX har blitt forbedret ytterligere på Galaxy Note10. Med en USB-adapter kan du enkelt koble din Note10 til en datamaskin og på den måten arbeide på både mobiltelefonen og datamaskinen din, parallelt på samme skjerm. Du kan da enkelt utnytte mobilens apper og datamaskinens programmer og til og med overføre filer mellom datamaskinen og mobiltelefonen, du kan jobbe raskere og mer effektivt enn noensinne. Du kan også koble til både tastatur og mus via Bluetooth for å få en helt komplett arbeidsstasjon. Minne og IP68 Akkurat som hos Samsung Galaxy S10 har også Galaxy Note10 trådløs strømdeling til andre enheter. Mobiltelefonen har selvfølgelig også trådløs lading, men har også fått Samsung Knox som beskytter innholdet ditt med fingeravtrykkleser i skjermen og ansiktsgjenkjenning. Du kan også føle deg trygg på at mobilen beskyttes mot ytre påvirkninger som støv og vann - Galaxy Note10 har en IP68-klassifisering, hvilket innebærer at den tåler å ligge på 1,5 meters dyp i 30 minutter samtidig som den er støvtett. Dessuten har mobiltelefonen fått ett stort internminne på 8 GB RAM og 256 GB lagring, hvilket gjør at du har godt med plass til å lagre alle bildene, filmene og dokumentene dine. Mobil 4,6 25 9490 NOK 9490 NewCondition InStock
  1. B-varer
  2. Mobil