Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
B-vare

Galaxy S20 5G – Se verden på en ny måte

Samsung Galaxy S20 5G Gray - B-vare

  Art.nr: X1011918
 • 6,2" Quad HD+ Dynamic AMOLED-skjerm
 • 12 GB RAM og 128 GB lagring
 • Film i 8K
 • 64 MP telefotolinse med 30x zoom
 • Fingeravtrykkleser i skjermen

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
7 190,-

Delbetal fra 644,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


Galaxy S20 5G er en smarttelefon med 120 Hz 6,2" Quad HD+-display, tre kameralinser på baksiden, fingeravtrykkleser i skjermen og støtte for det kommende 5G-nettet.  Samsungs kraftigste prosessor noensinne jobber sammen med 12 GB RAM for å sikre jevn drift, og smarte løsninger tas i bruk for å lette komponentenes jobb. Det resulterer for eksempel i at livslengden til batteriet, som er på 4000 mAh, forlenges. S10 markerte ti år med innovasjon. S20 setter standarden for de neste ti årene. 

Pålitelig kameraoppsett

Galaxy tilbyr smarttelefoner for en virkelig komplett mobilopplevelse. For å oppnå det kreves det mye, blant annet av kameraene. Galaxy S20 5G har totalt fire kameraer. Tre på baksiden og selfiekameraet på forsiden. På baksiden finner vi et 64 MP hovedkamera med 30x zoom, en 12 MP vidvinkellinse og en 12 MP ultravidvinkellinse.

Med de fire kameraene i S20 5G er du klar for alle fotomuligheter.

Telefotokamera med 30x zoom

Hovedkameraet i S20 5G er et 64 MP telefotokamera med 30x zoom. Kom tredve ganger nærmere motivet ditt uten å røre deg en meter. Det høye antallet megapiksler og intelligent bildestabilisering garanterer at resultatet er skarpt selv om du har zoomet helt inn.

Kom tredve ganger nærmere motivet ditt uten å røre deg en meter.

Fang øyeblikket i 8K

Kameraet i S20 5G støtter videoinnspilling i 8K (7680 x 4320), og med det åpnes enda flere dører. Ikke begrens deg selv til å se videoklipp kun som videoklipp – begynn å bruke video som en ny og effektiv fotometode. Etter at du har spilt inn en snutt i 8K kan du gå inn i klippet og se på det, bilde for bilde. Sjansen er stor for at det perfekte bildet du ønsket deg skjuler seg der. 8K er dessuten en fremtidssikker oppløsning som kommer til å støttes i flere og flere skjermer fremover.

La AI hjelpe deg med å fange det perfekte øyeblikket.

La AI hjelpe deg

Kameraene gir deg alle tekniske forutsetninger for å lykkes, men fotografering er komplekst. Her kan kunstig intelligens (AI) være med å forenkle det hele. Når du fotograferer kan du blant annet la kameraet ta flere bilder samtidig, og deretter la AI plukke ut de fem til 14 beste bildene fra serien. Ettersom kombinasjonen av perfekt posering og optimalt lys kanskje bare varer et halvt sekund så kan AI fange de mulighetene som ellers hadde gått til spille.

Større blenderåpning for økt lysfølsomhet

Mange bevaringsverdige øyeblikk har langt fra optimale lysforhold. For eksempel den sommernatten i parken med vennegjengen. Større kamerasensorer og blendere lar kameraene i Galaxy S20 5G fange enda mer lys enn forgjengerne, og gir deg fargesterke bilder med dybde og klarhet selv i mørke miljøer.

Dobbelt så rask skjerm med 120 Hz

Skjermen er ikke bare stor, den er også lynrask. Alle som har testet en dataskjerm med høyere oppdateringsfrekvens har opplevd forskjellen, og når man har opplevd dette frister det lite å gå tilbake. For den som ikke har opplevd dette så kan høyere oppdateringsfrekvens forklares som at skjermen flyter bedre. Rent teknisk betyr 120 Hz at skjermen oppdateres 120 ganger i sekundet. Dette bidrar for eksempel til at du blar mer sømløst mellom apper, og kan gi deg en fordel mot motstanderen din når du gamer. Skjermen på Galaxy S10 har 60 Hz oppdateringsfrekvens, så skjermen på S20 5G er dobbelt så rask som forgjengeren.

Skjermen på S20 5G er dobbelt så rask som forgjengeren.

Ytelse

Mange av komponentene i Samsungs smarttelefoner lages av Samsung selv. Slik skreddersys de etter de respektive modellenes spesifikke behov. Hjernen i Galaxy S20 5G er Samsungs kraftigste prosessor noensinne, og når den kombineres med optimalisert programvare oppnår man fantastisk høy effektivitet i alle prosesser. Mange andre løsninger brukes også, dels for å øke hastigheten, men også for å forlenge batteriets livslengde og for at internminnet skal prestere utmerket. Alt for å oppnå sømløs og uavbrutt drift, uten at det går utover brukeropplevelsen.

IP68-sertifisert støv- og vanntetthet

Akkurat som forgjengeren Galaxy S10 er Galaxy S20 5G støv- og vanntett. At telefonen er IP68-sertifisert innebærer at den tåler å senkes halvannen meter under vannoverflaten i 30 minutter.

Samsung Pay

Samsung Galaxy S20 5G fungerer selvsagt med Samsung Pay. Registrer betalingskortene dine i Samsung Pay-appen, og betal ved hjelp av NFC (Near Field Communication) på kompatible betalingsterminaler, uten å behøve å med deg lommebok eller fysiske betalingskort.

Se fullstendige vilkår på samsung.no/pay.

I forpakningen finner du:

 • Samsung Galaxy S20 5G
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel
 • Ørepropper
 • Ekstra silikontupper til øreproppene
 • SIM-verktøy
Galaxy S20 5G leveres med alt du trenger.

¹ 5G Ready betyr at produktet er klart til å støtte 5G-nettverk. Ta kontakt med din operatør for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din modell. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

X1011918 X1011918 Samsung Samsung Galaxy S20 5G Gray SM-G981BZADEUD Galaxy S20 5G er en smarttelefon med 120 Hz 6,2" Quad HD+-display, tre kameralinser på baksiden, fingeravtrykkleser i skjermen og støtte for det kommende 5G-nettet.  Samsungs kraftigste prosessor noensinne jobber sammen med 12 GB RAM for å sikre jevn drift, og smarte løsninger tas i bruk for å lette komponentenes jobb. Det resulterer for eksempel i at livslengden til batteriet, som er på 4000 mAh, forlenges. S10 markerte ti år med innovasjon. S20 setter standarden for de neste ti årene.  Pålitelig kameraoppsett Galaxy tilbyr smarttelefoner for en virkelig komplett mobilopplevelse. For å oppnå det kreves det mye, blant annet av kameraene. Galaxy S20 5G har totalt fire kameraer. Tre på baksiden og selfiekameraet på forsiden. På baksiden finner vi et 64 MP hovedkamera med 30x zoom, en 12 MP vidvinkellinse og en 12 MP ultravidvinkellinse. Telefotokamera med 30x zoom Hovedkameraet i S20 5G er et 64 MP telefotokamera med 30x zoom. Kom tredve ganger nærmere motivet ditt uten å røre deg en meter. Det høye antallet megapiksler og intelligent bildestabilisering garanterer at resultatet er skarpt selv om du har zoomet helt inn. Fang øyeblikket i 8K Kameraet i S20 5G støtter videoinnspilling i 8K (7680 x 4320), og med det åpnes enda flere dører. Ikke begrens deg selv til å se videoklipp kun som videoklipp – begynn å bruke video som en ny og effektiv fotometode. Etter at du har spilt inn en snutt i 8K kan du gå inn i klippet og se på det, bilde for bilde. Sjansen er stor for at det perfekte bildet du ønsket deg skjuler seg der. 8K er dessuten en fremtidssikker oppløsning som kommer til å støttes i flere og flere skjermer fremover. La AI hjelpe deg Kameraene gir deg alle tekniske forutsetninger for å lykkes, men fotografering er komplekst. Her kan kunstig intelligens (AI) være med å forenkle det hele. Når du fotograferer kan du blant annet la kameraet ta flere bilder samtidig, og deretter la AI plukke ut de fem til 14 beste bildene fra serien. Ettersom kombinasjonen av perfekt posering og optimalt lys kanskje bare varer et halvt sekund så kan AI fange de mulighetene som ellers hadde gått til spille. Større blenderåpning for økt lysfølsomhet Mange bevaringsverdige øyeblikk har langt fra optimale lysforhold. For eksempel den sommernatten i parken med vennegjengen. Større kamerasensorer og blendere lar kameraene i Galaxy S20 5G fange enda mer lys enn forgjengerne, og gir deg fargesterke bilder med dybde og klarhet selv i mørke miljøer. Dobbelt så rask skjerm med 120 Hz Skjermen er ikke bare stor, den er også lynrask. Alle som har testet en dataskjerm med høyere oppdateringsfrekvens har opplevd forskjellen, og når man har opplevd dette frister det lite å gå tilbake. For den som ikke har opplevd dette så kan høyere oppdateringsfrekvens forklares som at skjermen flyter bedre. Rent teknisk betyr 120 Hz at skjermen oppdateres 120 ganger i sekundet. Dette bidrar for eksempel til at du blar mer sømløst mellom apper, og kan gi deg en fordel mot motstanderen din når du gamer. Skjermen på Galaxy S10 har 60 Hz oppdateringsfrekvens, så skjermen på S20 5G er dobbelt så rask som forgjengeren. Ytelse Mange av komponentene i Samsungs smarttelefoner lages av Samsung selv. Slik skreddersys de etter de respektive modellenes spesifikke behov. Hjernen i Galaxy S20 5G er Samsungs kraftigste prosessor noensinne, og når den kombineres med optimalisert programvare oppnår man fantastisk høy effektivitet i alle prosesser. Mange andre løsninger brukes også, dels for å øke hastigheten, men også for å forlenge batteriets livslengde og for at internminnet skal prestere utmerket. Alt for å oppnå sømløs og uavbrutt drift, uten at det går utover brukeropplevelsen. IP68-sertifisert støv- og vanntetthet Akkurat som forgjengeren Galaxy S10 er Galaxy S20 5G støv- og vanntett. At telefonen er IP68-sertifisert innebærer at den tåler å senkes halvannen meter under vannoverflaten i 30 minutter. Samsung Pay Samsung Galaxy S20 5G fungerer selvsagt med Samsung Pay. Registrer betalingskortene dine i Samsung Pay-appen, og betal ved hjelp av NFC (Near Field Communication) på kompatible betalingsterminaler, uten å behøve å med deg lommebok eller fysiske betalingskort. Se fullstendige vilkår på samsung.no/pay. I forpakningen finner du: Samsung Galaxy S20 5GStrømadapterUSB-C-kabelØrepropperEkstra silikontupper til øreproppeneSIM-verktøy ¹ 5G Ready betyr at produktet er klart til å støtte 5G-nettverk. Ta kontakt med din operatør for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din modell. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk. Mobiltelefoner 4 224 7190 NOK 7190 NewCondition InStock
 1. B-varer
 2. Mobil
 3. Mobiltelefoner